Şimdi Ara

Deadpool II | Mayıs, 18 2018 | David Leitch | (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
11
Favori
24.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi yeter artık ya. Bıktım bu hintlilerden de, hollywood'un bunları övmesinden de. Ya ne var bu ırkta bu kadar sevilecek ve övülecek? Hollywood'a ne oldu da bunlara son yıllarda sevgi duymaya başladı? Aynı şey pakistanlılar ve diğer müslüman ülkeler için de geçerli. Filmlerin içine ediyorlar artık.

Onun dışında ilk defa bir Marvel filminde sık sık gülümsedim(o da 2.yarı da). Hatta şu sahnede bayağı bir güldüm
    son sahnelerde deadpool'un bebek bacaklarıyla ayağa kalkıp yürümesi ve ve aşağıdan bakışları bitirdi beni
    Ryan Reynolds hakikaten iyi rol yapıyor.

Ayrıca bu tür filmlere şu şişman çocuk gibi itici birini koymasalar olmaz sanki. Star Wars The Last Jedi'daki asyalı tombik kız gibi.

8.2 puan çok abartı kaçmış yalnız. 7 daha mantıklı olur.

• Eğer yabancı dizi çok izlemediysen dublaj izleyebilirsin inan türkçe dublaj dayanılmaz olabiliyor bazen.Bu orjinal olmayan bir şey uyumsuz bir şey bu kulak beyin kabullenemiyor bunu ilk film başladı idare eder yine dedim bir başladı çıkasım geldi hani kabullenebilirsen ne güzel izle dublaj ama benim bünye kabullenmiyor türkçe yabancı geliyor öyle bir şey :D biraz geçince alışıyorsun ama ilk başta ben bir şok yaşadım böyle colossus'un hintlinin filan dublajları güzel olmuş mesela ama bilmiyorum ya :D Hiçbir şey orjinalinin yerini tutmaz dublaj olayı ayrı bir sanat ayrı bir gösteri gibi geliyor ama gerçeğinin yerini kesinkle tutmuyor.
  • Arkadaşlar altyazı sansürlü müydü ilk filmdeki gibi? Bir de dublaj mı önerirsiniz altyazı mı? Normal de dublajın yanına yaklaşmam fakat Harun Can yüzünden ikilemde kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Çok güzel bir detay olmuş
  • Çerkes kullanıcısına yanıt
    İsterse Morgan Freeman dublaj etsin. Hiç bir dublaj orjinalin yerini tutmaz ama kişisel tercih tabi.

Altyazı bana göre amatörce olmuş. Özellikle yazıların kalma sürelerini iyi ayarlayamamışlar. Sansüre gelirsek burası çok entresesan çünkü bazı küfürler açık açık yazılmış fakat bazı yerler atıyorum a.a şeklinde . koyularak sansürlenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 24 Mayıs 2018; 9:52:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bizim şehir de 4dx veya imax olsa ben de bir filme sinemia ile gitmeyi düşünürdüm ama yok. Ama bir ara istanbul'a filan gidersem orada şu sinemia ile bir filme gitmeyi düşünüyorum. Kuzenim olmasa şu sinemia üye olmak aklıma gelmezdi. Face de hep reklamını görürdüm ama şüphe ile yaklaşıyordum. Kuzenim ben 1 sene kullandım diyerek övünce 2-3 ay önce üye oldum.
    yıllık girilmez ama kısa süreli avantajlı sistem
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Hint filmleri çoğu zaman absürd komedi gibi görünse de çok anlamlı filmleri var. Aynı zamanda Hint oyuncuların oynadığı çok iyi Amerikan yapımı filmlerde mevcut. Sevilme sebepleri bu olabilir. Fakat bu filmdeki karakter tamamen komiklik olsun diye yapılmış Özellikle şivesinin bunda rolü büyük tabi. Tabi birde "filmlerde her ırktan koymak zorundayız" akımından dolayıda role pat diye oturtmuş da olabilirler.

Fakat özellikle Aamir Khan'ın filmlerine bir bakmanı tavsiye ederim. Tabi Slumdog Millionaire - Lion - Life of Pi filmleri de iyidir.
  • Filme daha gidemedim. Belki bu cumartesi gidebilirm

• Juggernaut X-Men'dekinden çok daha iyiydi
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Ben yıllık girdim sisteme çünkü yıllık girince bana ucuza geliyor. Öbür türlü zarar ederdim. Bizim burada tek film 13 ile 16 TL arasında. Aylık 3 film paketi şuan 34.99 TL ama ben üye olduğumda 3-4 ay önce 39.99 TL di o ben 24 aylık 19.99 TL olan paketi aldım 12 aylığı düşünmüştüm ama o sırada o paket şuan ki gibi 21.99 TL değildi

Yani aylık alsaydım o dönemde üye olmamakla bir farkı yoktu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ben yıllık girdim sisteme çünkü yıllık girince bana ucuza geliyor. Öbür türlü zarar ederdim. Bizim burada tek film 13 ile 16 TL arasında. Aylık 3 film paketi şuan 34.99 TL ama ben üye olduğumda 3-4 ay önce 39.99 TL di o ben 24 aylık 19.99 TL olan paketi aldım 12 aylığı düşünmüştüm ama o sırada o paket şuan ki gibi 21.99 TL değildi

Yani aylık alsaydım o dönemde üye olmamakla bir farkı yoktu benim için.
    kampanyalar bazen denk geliyor. ben şu an enparayı kullanıyorum her ay istersem yenileniyor, 18.99 lira.
  • sinemada after credits i izleyemedim. pm ie lilnk atabilirmi bi arkadaş
  • İlk filme göre biraz zayıf kalmıştı fakat her türlü izlenir. Ayrıca Domino
  • Bende bugun gitme firsati buldum.Ilk serisi kadar olmasada yinede keyif vericiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    İlk filme yaklaşamayacak gibi . Gerçi o film biraz istisna sayılır.
  • Şu Beckham sahneli versiyonu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 731 milyon oldu, yaklasti yine ilk filme. Bugün 2$ da ben eklemiş oldum.

Green Lantern ile ilgili sahneden sonra baska sahne var miydi acaba? Sonuna kadar bekleyemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadpool 3'te villain kim olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternete düşmüş, kalite dvd kalitesinden farksız.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.