Şimdi Ara

Deadpool II | Mayıs, 18 2018 | David Leitch | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
11
Favori
24.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

2 saat kadar önce filmi izledik. İlk başlarda sıksa da bu nedir arkadaş dedirtse de sonradan film canlanmaya başladı. Filmin başı ve özellikle sonlarına doğru olan şu Deadpool'un
    ölüm kalım hallerinde beyninde canlanan
    görüler, drama katılmış sahneler sıkıcıydı. Filmin ve Deadpool'un doğasına aykırıydı. Bunlar olmasa daha iyi olurdu. Hele o görüleri fazla uzatmışlar gibi geldi.

Dövüş ve aksiyon sahneleri doyurucuydu. Mizah doyurucuydu. Hatta ilk filmden çok daha komik ve eğlenceliydi diyebilirim. Bir de şu
    Deadpool'un ölmek üzere olduğu sahneyi çok gereksiz yere uzatmasalardı daha iyiydi. Tamam anladık ölmedin filan ama 4 kere öldüm öldüm dirildim durumu sıkıyor ve oradaki mizahı da öldürüyor. Zaten bir de orada drama da eklemişsin. Seyirci dram mı yaşasın mizah mı kafası karışıyor. Dramı serbest bıraksan daha etkileyici olur mesela ama troll'lük durumuyla o ambiyans tam oluşacakken kayboluyor ve etkileyiciliğin içine ediliyor.

Bu filmde cinsellikle ilgili şakalar, espriler, diyaloglar, küfürler bu filmde de vardı ama tüm bunlar ilk filme göre sanki daha az gibi geldi. Ben şahsen kendimi daha büyük durumlara hazırlayıp gitmiştim. Neyse ki o durumlar gerçekleşmedi.

Filmdeki şu senaryoyu sevmedim. Neyin ne olduğunu, olacakları az buçuk ama isabetli bir şekilde tahmin edebiliyorsunuz. Mesela kötü adamın asıl amacı veya hedefteki karakterin neye ya da nelere sebep olduğunu-olacağını tahmin edebiliyorsunuz.
    Bir de şu zamanda yolculuk muhabbeti var tabi: Back To The Future ile Terminator karışımı bir şey olmuş. Bu tip şeylerden bıktık, bunlara doyduk.
    Ama neyseki ve tabi ki de filme bu yüzden gitmedik ve aradığımız bu değildi. Zibilyon tane göndermesiyle biz bu filmi önce Deadpool karakteri sonra da aksiyon ve vahşeti izlemek için bu filme gittik. Evet epey gönderme mevcut.

Hatta After Credits sahnelerinde de var. 2 After Credits mevcut bildiğim kadarıyla. İkisini de film bitince çok fazla bekletmeden veriyor. Tabi aralarında yine bir zaman farkı var ama izlemek için çok beklemiyorsunuz. Mesela biz kardeşimle izlerken bekleyelim mi kalkalım mı demeye gelmeden ilk kesit geldi, izledik. Sonraki için bekelyemeyiz deyip ayaklandık. Tam çıkaacakkenken yine bir kesit gösterildi. Onu da ayağa kalkmışken ayakta izledik. Başka sahne var mı bilmiyorum ama biz ikisini izledik.

Yukarıdaki arkadaş After Credit'i filmden daha güzel diyerek olayı abartmış gibi geldi, yok öyle bir şey. İzlemeseniz de olur buralarını ama izlerseniz daha iyi olur tabi.

Neyse güzel filmdi. Eğer muhafazakar biri değilseniz film gittiğinize pişman etmiyor. 3. filmin tez zamanda gelmesi dileğiyle. Herkese iyi seyirler.
    5 tane varmış sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    capitol'de miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Filmin after crediti filmden daha güzeldi
    Abartma hepsini izledim. After creditsler güzeldi ama filmden daha iyi değildi.

• sana göre değildir bana göre filmden daha iyiydi?
  • Yorumlar feci hype yapmama neden oldu. Müsait zamanda gideceğim.
  • İkinden çok daha kötü geldi bana.gereksiz dram vardı karaktere oturmuyordu. 6/10

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    After credits için gerçekten izlemesenizde olur mu dedin ben mi yanlış okuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Cable'ın yaptığı
    saçmalık değil miydi? Tasmayı cıkarsalar Deadpool kurtulurdu zaten. Çıkaracaklardı hatta ama onları durdurdu Deadpool ölmek istiyorum diye. Boşu boşuna kullandı hakkını.
    o tasma
    kolay cikmiyordu sanirim patlatilarak cikiyordu.

@Kartal Göz

ciddi olamazsin lutfen yanlis bilgi vermeyelim bu film aile ile izlenmez izleyeli 4 gun oluyor aklimda pek bisey kalmadi ama
    vibrator muhabbeti vardi,escinsellikle ilgili muhabbetlerde vardi, Deadpool'un ayaklarinin ciktigi
    sahnelerde 18'likti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Mayıs 2018; 10:36:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

o tasma
    kolay cikmiyordu sanirim patlatilarak cikiyordu.

@Kartal Göz

ciddi olamazsin lutfen yanlis bilgi vermeyelim bu film aile ile izlenmez izleyeli 4 gun oluyor aklimda pek bisey kalmadi ama
    vibrator muhabbeti vardi,escinsellikle ilgili muhabbetlerde vardi, Deadpool'un ayaklarinin ciktigi
    sahnelerde 18'likti

Alıntıları Göster

Filmin sonunda "1" yazıp çıkardı ya Russel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Mayıs 2018; 10:31:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sondaki ek sahneler insanın aklını karıştıracak cinsten.

Şimdi sevgilisi öldü mü? Ölmedi mi? 3. filmde ne olacak?
  • Gülünecek ne var onu anlamadım.

• İlk filmde daha fazla 18+ durumları vardı onu demek istedim ama uykulu ve yorgun halimle yanlış ifade etmişim, abartmışım. Düzenliyorum.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hayır. Marmara Park'taydım.

• İlk film daha iyiydi açıkçası bazı sahnelerde sıkıldım
  • Arkadaşlar IMAX seçeneği 3d mi yoksa 2d mi? Cinemaximum websitesinde 3D IMAX yazmamış sadece IMAX yazmış. Giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?

• okttay kullanıcısına yanıt
    IMAX 2d, biz de 3d diye gittik değilmiş ama görüntü ses kalitesi güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film IMAX 2D izledim Marmara Parkta 3D olmaması daha iyi net bir şekilde koskoca perdede izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Film IMAX 2D izledim Marmara Parkta 3D olmaması daha iyi net bir şekilde koskoca perdede izledim.
    2D gozler bayram ediyor. 3D nin belasini versin para icin her filmi 3D cikariyorlar. hadi efekli filmleri anlarim (Avengers,Justice League,Ready Player One gibi) ama Allah askina Fast Furious,Mission Impossible'de ne gerek var 3D ye ?? 3D filmlerde altyazi takip etmek cok zor
  • Bu arada Dubstep ne demekmis ? Google'dan bakin demisti Deadpool
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar kesinlikle filme GİT ME YİN....

1.filmin yanına yaklaşamaz. Sıkıcı diyaloglar. Sıkıcı sahneler. Filmin konusu bile yoktu... Benden söylemesi.
    Kesinlik ile izleyin deadpool kimdir necidir bilmiyorsanız önce okuyun araştırın bi adam var ölümsüz kahraman kafası gibi şeyler yaşamayın bu arkadaş gibi.

Deadpool yine döktürmüş, aşırı göndermeler var belki arada onlarcası kaçtı tekrar izlemek gerek. Cable gibi çoğu karakteri batırırlar dedim çok güzel yansıtmışlar tüm karakterleri. Dc bile laf soktular defalarca sonun da davalık olmazlar umarım :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.