Şimdi Ara

Deadpool II | Mayıs, 18 2018 | David Leitch | (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
11
Favori
24.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaranı deştiysem üzgünüm ama gerçek bunlar.

1. Filmi 3 kere izlemiş biri olarak yazdım ben onları. Eğer 1. Film 8 puan ise bu film ancak 5.5 - 6 puan olabilir. Yazdığım gibi, ortada konu diye bir şey yoktu. Dombilinin birini izleyip durduk. Cable ın hayatına dair doğru düzgün bir şey öğrenemiyoruz. Böyle herşey havada karmaşık ve sıkıcı.

Millet artık telefonlarıyla uğraşmaya başlamıştı sinemada. Sinemada izlenilecek bir film değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazamsar kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum film on numaraydı.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı saatte capitol'de izledim, sormamın nedeni oydu. Çıkınca çok memnun kalmadığımı fark ettim. Oldukça komik yerler vardı ama sinema formatının dışına çıkınca çok garip oluyor. Seyirci ile birebir'e girince filmin

youtube videosundan farkı kalmıyor. En baştaki o kurmalı oyuncak sahnesi inanılmaz komikti.
  • ilk filmden daha iyi.

ilk filmi sevememiştim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • after credits hakkında

Şimdi deadpool geçmişi değiştirdi Wolverine wade wilson ile kapışırken öldürdü gelecek değişmiş olmadımı Victor creed (Sabretooth) Yaşıyor olacak peki wolverine nin geleceği nasıl değişçek ;?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Valla ben şahsen beğendim ve sinemasına gidip de para verdiğime değdiğini söyleyebilirim hocam. İlk filmden daha çok beğendim. Çünkü ilk filmden daha çok gülüp daha çok coştuğum aksiyon sahneleri olduğunu fark ettim. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki 2. film mizahi yönden ilk filme göre daha yoğundu. Ben mesela ilk filmi izledikten ve beğendikten sonra bir daha izlemeye kalktığımda filmi biraz zor bitirdiğimi ya da ikinci kez izlerken pek keyif almadığımı fark ettim. Seyirci ile birebire girince derken dördüncü duvarı yıkmaktan bahsediyorsun sanırım. Bu Deadpool karakterinin bir özelliği. Önceki filmde de Deadpool dördüncü duvarı yıkardı, bu filmde de aynısını yapıyor. Ki bu karakter çizgi romanlarında da bunu yapıyormuş, ben okumadım bilmiyorum. Deadpool karakterini bu şekilde kabul etmek gerek. Esprili-şakacı, psikopat-sosyopat, küfürbaz, hareketli, muzip bir karakter. Deadpool izliyorsak baştan bunların ön kabulü şart yani.

Ama önceki kritiğimde de yazdığım gibi bu filmde gereksiz yere uzatılan dramatik görüntüler filmin sürükleyiciliğini ve atmosferini biraz baltalamış. Yav zaten eğlence, espri, mizah barındıran ne kadar yapım varsa bunların içine romantizm ve kadın koyup bir de bunların ekseninde dönen dramı ekleyince o yapımların seyir zevki çok ciddi derecede darbe alıyor. İster animasyon olsun ister dizi isterse film olsun bu böyle. Yapılmaması gereken bir hata. Veya bunları oldukça kısa tutacaksın ki yapımın o ambiyansı kaybolmasın.

Oyuncağı hatırladım ancak çok daha eğlenceli ve komik sahneler mevcuttu.
    Ben o Deadpool'un belden aşağısında yeni yeni ayak çıkardığı ve villian sandığımız gelecekten gelen askere doğru yürüdüğü sahnede güldüm. Deadpool'un yüz ifadesi gerçekten iyiydi. Deadpool'la CAble ilk kez hapishanede kapışırken CAble'ın Deadpool'a "Sen de kimsin?" sorusu üzerine Deadpool'un "Batman" demesi de hoştu.
    Birçok yerde güldüm de hepsini hatırlamıyorum. Filmi tekrardan izlemek lazım.

Bu arada filmi izlediğim saate gelirsek ben aslında bunu IMAX salonunda izlemeyi planlıyordum. Ama iş çıkışı saatim ve yol saatim sebebiyle kaçırdığım 18.00-19.00 aralığında olan seanstan sonraki seans ise 22.00'daydı. Bitiş ve eve dönüş süresini düşününce çok geç olur diye IMAX salonu için 22.00 seansını bekleyemedim. Yoksa bu filmi IMAX salonunda daha büyük bir zevkle izleyeceğimi düşünüyordum. Ama girdiğimiz normal salonun perdesi de çok iyiydi. Ses IMAX'teki kadar olmasa da fena değildi. Bu filmi IMAX'te izlemek kısmet olmadı. Bakalım belki Avengers'ı izlerim.

• Türkçe dublaj izledim. Aşırı gönderme vardı ama bana helal olsun dedirten
    X-force ekibi ölünce DP'nin "Bu işin kaderinde var" demesiydi. Büyük ihtimal orjinalde böyle diyalog yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Yaranı deştiysem üzgünüm ama gerçek bunlar.

1. Filmi 3 kere izlemiş biri olarak yazdım ben onları. Eğer 1. Film 8 puan ise bu film ancak 5.5 - 6 puan olabilir. Yazdığım gibi, ortada konu diye bir şey yoktu. Dombilinin birini izleyip durduk. Cable ın hayatına dair doğru düzgün bir şey öğrenemiyoruz. Böyle herşey havada karmaşık ve sıkıcı.

Millet artık telefonlarıyla uğraşmaya başlamıştı sinemada. Sinemada izlenilecek bir film değil.
    Yaramı deşecek bir şey yok senin için durum bu karakterleri muhtemelen tanımıyorsun da keşke daha uzun olsaydı cable ekstra kimdir anlatsaydı bu sefer de çok uzun sıkıcıydı dersin xman üyesinin oğlu hadi bil bakalım kim cable ?

İlk film çok korkutmuştu beni mahvedecekler karakteri diye ama çok iyi girdiler ve ikinci film ile devam ettiler tonlarca gönderme ve alay da cabası

• Acaba bundan sonra nasıl bir film olacak ? Malum adamın hatunu aslında mutant yani.Bunu işleyebilirler.

• Merhaba arkadaşlar bugün filme bugün gitmeyi düşünüyorum.Dublajlı mı yoksa alt yazılı mı tavsiye edersiniz
  • İlk film kısaydı ama tüm sahneleri doluydu bence ilk filmde hiç sıkıcı bir sahne yoktu bu yüzden 2. filmde ilk başlarda ben sıkıldım gerçekten ama yinede bol kahkaha attığım bir film oldu yine ilk film kadar güldüren bir film hatta daha fazla.Yönetmen değişmeseydi daha başarılı bir film olabilirdi diyorum ben hala.Bu filmde bariz göze batan efektlerde vardı geçen filmde düşük bütçeye rağmen efektler gözüme hiç batmadı. After credit mükemmeldi salondan herkes gülerek ayrıldı zaten herkesin ortak düşündüğü tek yer burasıdır.3. film olur mu bilmiyorum ama olmazsa ve marvel yeni bir deadpool yapacaksa ryan reynoldtan başkasını yapmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Merhaba arkadaşlar bugün filme bugün gitmeyi düşünüyorum.Dublajlı mı yoksa alt yazılı mı tavsiye edersiniz

Türkçe Dublaj

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    Filmin 3D versiyonu var mı ki. Bu filmi 3d vizyona sokmadılar diye biliyorum.

Bizim şehir de 3D filmler her zaman 3D olarak vizyona girer sonra 2D olarak girer ama bu film direk 2D olarak vizyona girdi. Hatta şuan değişik sinema sistemlerin sitelerine baktım hiçbirin de 3D versiyon yok

https://www.cinemaximum.com.tr/deadpool-2-filmi bakın buraya. Film ülkemiz de 3D olarak gösterime girmiş gözükmüyor.

cinemapink ve cinematime sistemlerinde de 3D yok mesela
  • Film gayet güzel ve eğlenceliydi.

Ancak ilk filmin bir tık altında kaldı diyebilirim bana göre. 2. Filme ayrılan bütçe 2 kat daha fazla olmasına rağmen o efektler neydi öyle arkadaş bazı sahneler göze inanılmaz batıyordu özellikle domino'nun araba sahneleri. Keşke hiç uğraşmasalarmış oralara. Bi de filmin sonunda 2 devin karşılaşması filmin en keyifli sahnesi olacakken sci efektler batırmış resmen o kapışmayı. İlk film de o bütçeyle nerdeyse hiçbir sahnede sci efektler göze batmıyordu bu kadar.

Filmde kullanilan müziklerin yerleri ve esprilerin bazıları biraz abartı birazda gereksizdi bence. Ancak diğer kısımları ise şahaneydi kesinlikle.

Filmin sonundaki after credits sahnesi ise şu zamana kadar yapılmış tartışmasız en iyi after credits sahnesiydi. Muazzamdı bence. filmin önüne de geçti gibi :)

İlk film her şeyiyle daha oturaklıydı. Başta belirttiğim şeylerden dolayı birinci filmin bi tık altında kaldı. İlk filme 8.5 demiştim buna da 7.5 diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 22 Mayıs 2018; 4:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Potato_GLaDOS

Merhaba arkadaşlar bugün filme bugün gitmeyi düşünüyorum.Dublajlı mı yoksa alt yazılı mı tavsiye edersiniz
    Kesinlikle altyazılı.
  • film çöp yanlız komedısı cok ıyı bır fılm

• Beyler filmde cable deadpool ile konuşurken gelecekte siz mutantlar dünya'nın anasını ağlatacaksınız tarzı bişeyler dedi.

Avengers vs X-Men'e bir gönderme miydi bu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İmax izlenir mi ? Ne diyorsunuz 40 tl değermi ? Yoksa bekleyip evde 4k mi izlesem.

• quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

İmax izlenir mi ? Ne diyorsunuz 40 tl değermi ? Yoksa bekleyip evde 4k mi izlesem.
    çok büyük hayranı değilsen 40tl değmez bekle evde izle. ben dün 4dx izledim tabi güzel hoşuma gitti ama sinemia ile gittim kendi cebimden 40 lira vermem
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Bizim şehir de 4dx veya imax olsa ben de bir filme sinemia ile gitmeyi düşünürdüm ama yok. Ama bir ara istanbul'a filan gidersem orada şu sinemia ile bir filme gitmeyi düşünüyorum. Kuzenim olmasa şu sinemia üye olmak aklıma gelmezdi. Face de hep reklamını görürdüm ama şüphe ile yaklaşıyordum. Kuzenim ben 1 sene kullandım diyerek övünce 2-3 ay önce üye oldum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.