Şimdi Ara

Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benc efsaneydi bi marvel sever olarak soyluyorum
    Kimseye kulak asmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Temmuz 2024; 5:12:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    Vcd izlemek lazim dvd pahali omg zengimisin 1 araba evinmi var

Vhs ta izledim ben olsam

128p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Temmuz 2024; 5:14:23 >
  • Selamahali kullanıcısına yanıt
    90 yaşına kadar dediği doğru çıktı fakat bu adam için

Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı

• Fatih kullanıcısına yanıt
    imax izleyin, ben 4dx'de gittim bazı durumlardan ötürü, dayak yemişe döndüm..

• axiprens kullanıcısına yanıt

pardon 15Tb HDD Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı 

• eşcinsellik var mı filmde?

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Sjw denilecek hiç bir şey yok . Tam tersi film marvel'ın son dönemli politikalariyla çok dalga geçiyor . Sinema da kesinlikle izle asla pişman olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadpool ve Wolverine güzel işlenmiş ama diğer karakterler hikayeye pat diye giriyor, ne bir altyapı ne bir sebep yok. Marvel'in önceki filmlerinde olan bayat esprileri ve oldu bittiye getirmesi yine var ve bu filmi aşağı çekiyor. Bir espri var, deli gibi gülüyorlar da nedense bir bana komik gelmedi galiba. Russo kardeşlerin bundan sonraki süreçte bu saçmalıklara son vereceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4141 -- 31 Temmuz 2024; 13:51:21 >
  • Hayatımda seyrettiğim en salak filmdi.

• Daha ilk gün nete duser dusmez izledim. Asla sinemada izlenecek vakit ayiracak bi film degil. Deadpool’un asi ve kufurbaz olması tamam, ancak bu kadar da olmaz. Wolverin ondan beter olmuş. Filmin ilk 1 saati kufur kiyamet, sonuna dogru biraz aksiyon. Al sana marvel. İsmiyle kurtarmis para kazanmis bi film olacak. Ne konuya ne de evrene bi faydasi yok.

• Moueson kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim ilk fırsatta izleyeceğim

• Filmi izlesem esprilere falan güleceğimi hiç sanmıyorum. Ama sinemada bir sahne paylaşılmış sonda deadpol bir şey diyor herkes kahkahayı basıyor falan. Yine de izlemeden fazla yorum yapmayayım ama izleyince şu tiktoktaki deadpool kıyafeti giyip itici dans eden eleman gibi gelmez umarım :)

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

Gülersin hocam ya. Ben sinema da izledim çoğu kişi esprilere güldü . Herkesin marvel'ı sıkı takip ettiğini sanmıyorum . Sadece Hugh jackman için bile izlenir. Adam harika performans sergilemiş . Keşke sonsuza kadar yaşasa :)

• Moueson kullanıcısına yanıt

Deadpool karakterini de şakaları yüzünden pek sevmem. Daha ciddi filmler hoşuma gidiyor genel olarak o yüzden sanırım. Ama Wolverine ve hugh jackman çok iyi ikili. Onun hatrına bile izlenir.

• omerxnx kullanıcısına yanıt

Blu ray yoksa dijital artık ne bileyim olmadı disney+ bekleyeceğim. 21.9 monitörde izlemek varken neden salona para vereyim ki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.