|
Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı
-
-
Güzel filmdi, çok beğendik. Konu olarak, Marvel'ın önceki film ve dizilerini seyretmediyseniz biraz sığ, karışık ve takip etmesi zor gelebilir ama görsel bir şölendi. Wolverine ve Deadpool'u yanyana, karşı karşıya, alt alta, üst üste her pozisyon ve durumda görmek eğlenceliydi. :)
Marvel'a yeni bir soluk geldi. Filmde sayısız cameo vardı. Fox'da hakları bulunan X-Men, Wolverine, Fantastic Four, Blade vd. isimler artık disney'de Marvel Evreninde yer alacaklar.
Deadpool'un birkaç sefer dediğine göre de Hugh Jackman'ı 90 yaşına kadar Wolverine olarak kullanacaklar. :D
-
Harika bir filmdi Rekor kırmasına hiç sasirmadim . Sinema da iki sefer izledim . İkiside ağzına kadar doluydu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef zaman geçirmelik klasik bir deadpool filmi ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef kötü (( .... Blade 1-2-3 nerede mesela bir bakın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzledim ama beğenmedim. İyi ki sinemaya gitmemişim...
-
Sinemada film izlemekten nefret ediyorum. 50 kişi biri öksürür diğeri konuşur bir başkası öküz gibi yemek yer. Yemin ederim film tadı olmuyor. DVD bekleyip izleyeceğim veya disney+ yayınlanmasını bekleyeceğim mecburi olarak. Serisini yaptığım tek seri. Kitapları da almaya başladım zaten.
-
Bu başarıdan sonra Disney-Marvel, Hugh Jackman'i gerçekten 90 yaşına kadar bu karakteri oynatır. Espiyiri anlayana.
-
Sanırım bir filme yapılan en büyük bütçeli reklam çalışması bu filme ait. Böyle bir şey olamaz, nereye baksam bu filmin reklamı. O kadar reklama filmi merak etmeyenler de gitmiş olmalı. Absürt derece de bir reklamı yapıldı filmin.
-
Tamamen fan sevindirme filmiydi herkes filmde var sürekli göndermeler var bu göndermeleri bilecek kadar iyi izleyiciyseniz biraz mutlu ediyor ama yine de tatmin etmiyor bu kadar bütçeyle oyuncu kadrosuyla daha iyi bir senaryo olabilirdi komediden çok wolverine'in dramasını izledik güldüğüm yer 2 saatte 4 5 tanedir
-
dvd yi nereden alacaksın bro, blueray bile kalktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerxnx -- 29 Temmuz 2024; 16:8:48 >
reklamı bol yapıldı olsun okadar
Komedi filmi değil aslında. :) Deadpool'un her an yaptığı espri ve laf sokmalar, göndermeler öyleymiş gibi gösteriyor. Bbirbirine zıt karakterde iki kahramanı ekip olarak kullanmaları gayet başarılı gösterilmiş. Bu bir evrenleri birleştirme filmi olmuş. Fantastic four, X-Men, Wolverine, Blade gibi karakterler MCU'ya geçmiş oldular. Güzel filmdi, ben beğendim.
-
Hocam efekt çok mu, IMAX'te izlemek mantıklı mı sence?
dvd ?
Değil Deadpool, Dogpool bile olsa izlenir. İşleri abartıp Deadpool Kills the Marvel Universe de çekmeliler
-
VCD'sini bekliyorum, divx ve xvid.
-
imax'te altyazıyla goldclass'ta Türkçe izle derim, önce imax. en az 15 dakikalık 3d'yi içinde hissettiriyor çok daha başarılı normal versiyondan. film 10 saat olsa izlerdim şahsen.
-
IMAX'te dublaj yok zaten bildiğim kadarıyla hocam. Tavsiyen üzerine IMAX'e gideceğim inşallah.
izlediğimiz tüm filmler zaman geçirmelik değil mi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güzel filmdi, çok beğendik. Konu olarak, Marvel'ın önceki film ve dizilerini seyretmediyseniz biraz sığ, karışık ve takip etmesi zor gelebilir ama görsel bir şölendi. Wolverine ve Deadpool'u yanyana, karşı karşıya, alt alta, üst üste her pozisyon ve durumda görmek eğlenceliydi. :)
Marvel'a yeni bir soluk geldi. Filmde sayısız cameo vardı. Fox'da hakları bulunan X-Men, Wolverine, Fantastic Four, Blade vd. isimler artık disney'de Marvel Evreninde yer alacaklar. Deadpool'un birkaç sefer dediğine göre de Hugh Jackman'ı 90 yaşına kadar Wolverine olarak kullanacaklar. :D |
Bu başarıdan sonra Disney-Marvel, Hugh Jackman'i gerçekten 90 yaşına kadar bu karakteri oynatır. Espiyiri anlayana.
|
izlediğimiz tüm filmler zaman geçirmelik değil mi |
Benzer içerikler
- instagramda taslaklar nerede
- whatsapp web nedir
- whatsapp sohbet aktarma
- adresimde kimler var
- numara sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X