Şimdi Ara

Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı
    Son yıllarda içerik kalitesi ve düşen hasılatlar nedeniyle Marvel evreninin adeta bel bağladığı üçüncü Deadpool filmi beklentilerin de üzerine çıktı. Çıkış haftasında Deadpool ve Wolverine rekorları alt üst etti.

Deadpool ve Wolverine ne kadar izlendi?

Disney tarafından yapılan açıklamaya göre Deadpool ve Wolverine filminin ilk hafta sonu dünya çapında 438.3 milyon dolar, ABD’de ise 205 milyon dolar ile açılış yaptı. Sinema tarihinde R kategorisinde en iyi açılışı yapan film oldu. Rekor daha önce ilk Deadpool filmine aitti.

Ayrıca Bkz.Deadpool ve Wolverine filminden son bir fragman daha yayınlandı

Deadpool ve Wolverine filmi ayrıca ABD’de en iyi açılış yapan sekizinci film, tüm zamanların en iyi Temmuz hafta sonu açılışı, son 3 yılın en iyi Marvel açılışı ve en iyi üçüncü film açılışı unvanlarının da sahibi oldu.

Diğer taraftan Kevin Feige yönetimindeki Marvel evreni, 30 milyar dolar hasılatı geçen ilk seri olma başarısını da gösterdi. 2008 yılında Iron Man ile başlayan ve beşinci faza ulaşan sinematik evren, barındırdığı otuzdan fazla filmle eşi benzeri görülmemiş bir tekel haline geldi.

• Güzel filmdi, çok beğendik. Konu olarak, Marvel'ın önceki film ve dizilerini seyretmediyseniz biraz sığ, karışık ve takip etmesi zor gelebilir ama görsel bir şölendi. Wolverine ve Deadpool'u yanyana, karşı karşıya, alt alta, üst üste her pozisyon ve durumda görmek eğlenceliydi. :)
    Marvel'a yeni bir soluk geldi. Filmde sayısız cameo vardı. Fox'da hakları bulunan X-Men, Wolverine, Fantastic Four, Blade vd. isimler artık disney'de Marvel Evreninde yer alacaklar.
    Deadpool'un birkaç sefer dediğine göre de Hugh Jackman'ı 90 yaşına kadar Wolverine olarak kullanacaklar. :D
  • Güzel filmdi, çok beğendik. Konu olarak, Marvel'ın önceki film ve dizilerini seyretmediyseniz biraz sığ, karışık ve takip etmesi zor gelebilir ama görsel bir şölendi. Wolverine ve Deadpool'u yanyana, karşı karşıya, alt alta, üst üste her pozisyon ve durumda görmek eğlenceliydi. :)
    Marvel'a yeni bir soluk geldi. Filmde sayısız cameo vardı. Fox'da hakları bulunan X-Men, Wolverine, Fantastic Four, Blade vd. isimler artık disney'de Marvel Evreninde yer alacaklar.
    Deadpool'un birkaç sefer dediğine göre de Hugh Jackman'ı 90 yaşına kadar Wolverine olarak kullanacaklar. :D

• Harika bir filmdi Rekor kırmasına hiç sasirmadim . Sinema da iki sefer izledim . İkiside ağzına kadar doluydu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef zaman geçirmelik klasik bir deadpool filmi ;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef kötü (( .... Blade 1-2-3 nerede mesela bir bakın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzledim ama beğenmedim. İyi ki sinemaya gitmemişim...

• Sinemada film izlemekten nefret ediyorum. 50 kişi biri öksürür diğeri konuşur bir başkası öküz gibi yemek yer. Yemin ederim film tadı olmuyor. DVD bekleyip izleyeceğim veya disney+ yayınlanmasını bekleyeceğim mecburi olarak. Serisini yaptığım tek seri. Kitapları da almaya başladım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu başarıdan sonra Disney-Marvel, Hugh Jackman'i gerçekten 90 yaşına kadar bu karakteri oynatır. Espiyiri anlayana.

• Sanırım bir filme yapılan en büyük bütçeli reklam çalışması bu filme ait. Böyle bir şey olamaz, nereye baksam bu filmin reklamı. O kadar reklama filmi merak etmeyenler de gitmiş olmalı. Absürt derece de bir reklamı yapıldı filmin.

• Tamamen fan sevindirme filmiydi herkes filmde var sürekli göndermeler var bu göndermeleri bilecek kadar iyi izleyiciyseniz biraz mutlu ediyor ama yine de tatmin etmiyor bu kadar bütçeyle oyuncu kadrosuyla daha iyi bir senaryo olabilirdi komediden çok wolverine'in dramasını izledik güldüğüm yer 2 saatte 4 5 tanedir

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    dvd yi nereden alacaksın bro, blueray bile kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerxnx -- 29 Temmuz 2024; 16:8:48 >
  • reklamı bol yapıldı olsun okadar

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt

Komedi filmi değil aslında. :) Deadpool'un her an yaptığı espri ve laf sokmalar, göndermeler öyleymiş gibi gösteriyor. Bbirbirine zıt karakterde iki kahramanı ekip olarak kullanmaları gayet başarılı gösterilmiş. Bu bir evrenleri birleştirme filmi olmuş. Fantastic four, X-Men, Wolverine, Blade gibi karakterler MCU'ya geçmiş oldular. Güzel filmdi, ben beğendim.

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Hocam efekt çok mu, IMAX'te izlemek mantıklı mı sence?

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    dvd ?

• Değil Deadpool, Dogpool bile olsa izlenir. İşleri abartıp Deadpool Kills the Marvel Universe de çekmeliler Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı 

• VCD'sini bekliyorum, divx ve xvid.

• Fatih kullanıcısına yanıt

imax'te altyazıyla goldclass'ta Türkçe izle derim, önce imax. en az 15 dakikalık 3d'yi içinde hissettiriyor çok daha başarılı normal versiyondan. film 10 saat olsa izlerdim şahsen.

• Rock.n.Rolla kullanıcısına yanıt
    IMAX'te dublaj yok zaten bildiğim kadarıyla hocam. Tavsiyen üzerine IMAX'e gideceğim inşallah.

• jonywayt J kullanıcısına yanıt

izlediğimiz tüm filmler zaman geçirmelik değil mi Deadpool ve Wolverine tarihi açılış yaptı, Marvel evreni rekor kırdı 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.