Şimdi Ara

Superman ilk fragmanıyla rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 32aslan , xmen3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy şu anda #15
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    James Gunn'ın önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak yeni Superman filmi, bu hafta yayınlanan ilk fragmanıyla gündeme taşındı. Gunn öncülüğünde kurulan yeni DC Sinematik Evreni'nin ilk filmi olacağı için merakla beklenen Superman'in ilk fragmanı epey ses getirdi. Kimisi bu fragmanla daha da heyecanlanırken, kimisi gördüğü şeyden pek memnun kalmadı. İyisiyle kötüsüyle tüm bu yorumlar, fragmanın uzun süre gündemde kalmasını sağladı. Bu da yeni bir rekoru beraberinde getirdi.

James Gunn, fragman yayınlandıktan kısa süre sonra bir açıklama yaparak, Superman fragmanının hem DC'nin hem de Warner Bros.'un bugüne kadar en çok izlenen ve en çok konuşulan fragmanı olduğunu duyurdu. Fragman, yayınlandıktan sonraki 24 saat içinde 250 milyon izlenmeye ulaşırken, sosyal medyada da 1 milyondan fazla iletiye konu oldu.

Ayrıca Bkz.Hayata bakışınızı değiştirecek en iyi kişisel gelişim filmleri

Superman, 11 Temmuz'da Gösterime Girecek

DC artık bir önceki sinematik evreni tamamen geride bıraktığı için, bu yeni filmde Superman'i Henry Cavill değil, genç oyuncu David Corenswet canlandırıyor.

Yeni Superman filminin başrollerde David Corenswet'e Lois Lane rolündeki Rachel Brosnahan ile Lex Luthor rolündeki Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, Wendell Pierce gibi isimler de yer alıyor.

Green Lantern, Hawkgirl, Rick Flagg Sr. gibi farklı DC karakterlerini de barındıracak olan Superman, 11 Temmuz 2025'te gösterime girecek.

Kaynak:https://deadline.com/2024/12/james-gunn-supermans-trailer-most-viewed-history-dc-warner-bros-1236239818/

• Kıyafeti kötü. Henry Cavill’ın kıyafeti en iyisiydi. Kırmızı don, sarı kemer falan geçin artık abi bu olayı. Henry Cavill yıllar sonra ilk kez bu role yakışan biri olmuştu. Onu da harcadılar. Bu eleman da tip olarak çok iyi ama film ne kadar iyi olur göreceğiz. Ama bu rol için oturmuş biri varken devam filmi çekmek yerine sıfırdan çekmek saçmalık.
  • iyisiyle kötüsüyle deyince rengi meydana çıkıyor işte ^^
  • Daha kaç tane supermen serisi çekilecek? barı bir 10 yıl daha geçeydi.
  • Kıyafeti kötü. Henry Cavill’ın kıyafeti en iyisiydi. Kırmızı don, sarı kemer falan geçin artık abi bu olayı. Henry Cavill yıllar sonra ilk kez bu role yakışan biri olmuştu. Onu da harcadılar. Bu eleman da tip olarak çok iyi ama film ne kadar iyi olur göreceğiz. Ama bu rol için oturmuş biri varken devam filmi çekmek yerine sıfırdan çekmek saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Aralık 2024; 19:36:39 >
  • Yılın en kotu filmi olarakta rekor kıracak gibime geliyor.
  • Fragmanı izlerken bir heyecan bir off deyiş vs olmadı. Umarım film güzel olur. Vıcık bir şey olmaz.
  • Kabakdolması kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal çocuk filmi olacak
  • İnsanlar bunun bir fragman değil, teaser olduğunu unutuyor maalesef. Bu sadece film geliyor diye yapılan, çok bir anlam bütünlüğü olmayan, sadece kısa kesitler içeren bir kısa video. 2-3 ay sonra 1 nolu fragman, ondan 1,5-2 ay sonra 2 nolu fragman yayınlanınca netleşecek bazı şeyler.
  • Fragmanı beğendim yine herşeyi sıfırdan başlatmamışlar bir çok karakter var, daha canlı daha renkli ve aydınlık bir tonu var ama yine de benim gözümde en iyisi Hanry cavill olarak kalacak
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

En son çıkan Superman filminin ardından 11 yıl gecmiş. Gayet uzun bir süre bence

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Yeni evren kuracaklari için yeni oyuncularla anlaşmaları gayet normal. Zack snyder 'ın evreni geride kaldı artık zaten iyi iş de ortaya çıkmadı .

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt

Nereden biliyorsun! Neden bu kadar negatifsin ! Biraz hayata pozitif bakmaya calış bu şekilde olmaz.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Sakin ol fanboy bende supermanciyim ama olan ortada ve yapılmış efsane bir Man of steel var dikkatini çekerim.

Man of steel kime göre efsane?? Ben çok sevmem o yapımı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Aralık 2024; 21:25:32 >
    Bana göre efsane ve yeni superman fragmanıda ortada. Resmen ben çocuk filmiyim diye bağırıyor. Ayrıca daha çıkmamış bir filmi sevmeye bilirim ve ön yargılıda olabilirim.
    Umarım ben hatalı çıkarım ve güzel bir film izleriz.

Evet doğru bir şey söyledin sana göre . O yüzden kendi ön yargılarını ve düşüncelerini genel geçermiş ifadeler gibi yazmaktan vazgeç.

IMDb de bu film 6 altında alınca tekrar yazarım buraya.
  • Izlemeye gerek yok. DC dikiş tutturamadı tutturamayacak. Yarın bir gün yine sıfırlanır evren lgbtq superman batman falan görmek istemiyorum.

• Batman kullanıcısına yanıt

Aslında tutturdu . The batman evreni mesela. Evet genel DC evrenin den bağımsız bir evren ama son çıkan the penguen dizisi çok çok iyi . Ve çok iyi yorumlar aldı . İzlemediysen the batman filmini de , dizisini de izle.

Son çıkan filmi izledim. Gece kulübüne izin isteyerek giren Batman görünce telefonla falan ilgilenmeye başladım. Feci kötü bir filmdir kendisi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.