|
Superman ilk fragmanıyla rekor kırdı
-
-
iyisiyle kötüsüyle deyince rengi meydana çıkıyor işte ^^ -
Daha kaç tane supermen serisi çekilecek? barı bir 10 yıl daha geçeydi. -
Kıyafeti kötü. Henry Cavill’ın kıyafeti en iyisiydi. Kırmızı don, sarı kemer falan geçin artık abi bu olayı. Henry Cavill yıllar sonra ilk kez bu role yakışan biri olmuştu. Onu da harcadılar. Bu eleman da tip olarak çok iyi ama film ne kadar iyi olur göreceğiz. Ama bu rol için oturmuş biri varken devam filmi çekmek yerine sıfırdan çekmek saçmalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Aralık 2024; 19:36:39 > -
Yılın en kotu filmi olarakta rekor kıracak gibime geliyor. -
Fragmanı izlerken bir heyecan bir off deyiş vs olmadı. Umarım film güzel olur. Vıcık bir şey olmaz. -
Büyük ihtimal çocuk filmi olacak -
İnsanlar bunun bir fragman değil, teaser olduğunu unutuyor maalesef. Bu sadece film geliyor diye yapılan, çok bir anlam bütünlüğü olmayan, sadece kısa kesitler içeren bir kısa video. 2-3 ay sonra 1 nolu fragman, ondan 1,5-2 ay sonra 2 nolu fragman yayınlanınca netleşecek bazı şeyler. -
Fragmanı beğendim yine herşeyi sıfırdan başlatmamışlar bir çok karakter var, daha canlı daha renkli ve aydınlık bir tonu var ama yine de benim gözümde en iyisi Hanry cavill olarak kalacak -
En son çıkan Superman filminin ardından 11 yıl gecmiş. Gayet uzun bir süre bence
-
Yeni evren kuracaklari için yeni oyuncularla anlaşmaları gayet normal. Zack snyder 'ın evreni geride kaldı artık zaten iyi iş de ortaya çıkmadı .
-
Nereden biliyorsun! Neden bu kadar negatifsin ! Biraz hayata pozitif bakmaya calış bu şekilde olmaz.
-
Sakin ol fanboy bende supermanciyim ama olan ortada ve yapılmış efsane bir Man of steel var dikkatini çekerim. -
Man of steel kime göre efsane?? Ben çok sevmem o yapımı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Aralık 2024; 21:25:32 > -
Bana göre efsane ve yeni superman fragmanıda ortada. Resmen ben çocuk filmiyim diye bağırıyor. Ayrıca daha çıkmamış bir filmi sevmeye bilirim ve ön yargılıda olabilirim.
Umarım ben hatalı çıkarım ve güzel bir film izleriz. -
Evet doğru bir şey söyledin sana göre . O yüzden kendi ön yargılarını ve düşüncelerini genel geçermiş ifadeler gibi yazmaktan vazgeç.
-
IMDb de bu film 6 altında alınca tekrar yazarım buraya. -
Izlemeye gerek yok. DC dikiş tutturamadı tutturamayacak. Yarın bir gün yine sıfırlanır evren lgbtq superman batman falan görmek istemiyorum.
-
Aslında tutturdu . The batman evreni mesela. Evet genel DC evrenin den bağımsız bir evren ama son çıkan the penguen dizisi çok çok iyi . Ve çok iyi yorumlar aldı . İzlemediysen the batman filmini de , dizisini de izle.
-
Son çıkan filmi izledim. Gece kulübüne izin isteyerek giren Batman görünce telefonla falan ilgilenmeye başladım. Feci kötü bir filmdir kendisi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kıyafeti kötü. Henry Cavill’ın kıyafeti en iyisiydi. Kırmızı don, sarı kemer falan geçin artık abi bu olayı. Henry Cavill yıllar sonra ilk kez bu role yakışan biri olmuştu. Onu da harcadılar. Bu eleman da tip olarak çok iyi ama film ne kadar iyi olur göreceğiz. Ama bu rol için oturmuş biri varken devam filmi çekmek yerine sıfırdan çekmek saçmalık.
|
Benzer içerikler
- instagramdan nasıl para kazanılır
- kalplerin anlamı
- spotify link kısaltma
- bina yıkım kararı sorgulama
- slayt programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X