|
Superman ilk fragmanıyla rekor kırdı (3. sayfa)
-
-
Her ne olursa olsun, saydığın karakterlerden çok daha etkili bir isim. Bu etki salt sinema, daha doğrusu kurgusal evren anlamında değil, gündelik hayata etkisi çok çok fazla. Saydığın karakterlerin toplamından kat kat fazla ve hemen hepsi de oldukça ilgi görmüş, kendi kurgusal evreninin tıpkı Superman gibi amiral gemisi olmuş bir çok kopyası karakter bile var. Yine diğer hepsinin toplamından fazla bir çok çok ülke sinemasında veya tv yapımlarında farklı isimlerle yer almış ve almaya devam eden bir karakter. Keza ister profesyonel, ister amatör olsun spor yapıp, hafif kaslanan herkesin o "S" logosu veya kendi ismiyle tasarladığı bir varyant logolu tişört mevzusu zaten ayan beyan ortada. Karakter kendi kurgu evreninden taşıp farklı sanat, spor ve ticari alanlara kök salmış ve şirketleri etkilemiş, etkileşimi oldukça yüksek bir karakter. Bana kalırsa hemen hepsinden daha iyi kurgulandığı ortada. Bir karakter düşün ki neredeyse 100 yıldır sektörün ve yer aldığı her sektörün yön vereni olsun, ikinci bir örneği yok, belki Batman eklenebilir ama o da sınırlı alana sahip. Iron man salt sinematik bir evren ile sınırlı, asıl ait olduğu çizgi roman dünyasında o kadar da etkileşime sahip bir karakter olmadı. Bu alanda Kaptan Amerika çok daha etkili ve güncel hayata etkisi daha fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 23 Aralık 2024; 0:29:36 >
-
Yeter ya! Konu mu yok. Kaçıncıya sıfırdan başlayan Superman, Spiderman, Batman,... Baktılar iş .oka sarıyor Spiderman de paralel evren falan dediler. Güya eskiden çekilen Spidermanler paralel evrende geçiyormuşta bıdı bıdı. -
teletabi gibi olmuş DC'nin karanlık evreni yapılmalı artık bu süperman filminden çok çocuk filmi gibi olmuş karakter hiç oturmamış diğer karakterler zaten bildiğin çocuk tiyatrosundan fırlamış gibi -
Bu tip kim yahu. Tanrısal karakter Supermani çocukların maskarası yapmışlar yazık günah Supermanin yerine ben utandım vah ki vah vah... -
Bu ne ya ? Böyle süperman mi olur neyin ne olduğu belli değil saçma sapan şeyler var inşallah ben düşüncelerimden utanırım film çıkınca.. inşallah yanılırım ama bok gibi -
Eski Superman filmlerine göre birazdaha gerçek dünya nin sıkıntılarına değinmiş olması güzel -
Henry Cavill yoksa bu iş yatar -
mahallenizin Süpermen delikanlısı.... Hafta sonları bahçe biçmeye köpekleri gezdirmeye çağırın müsaittir kendileri... -
Şu konudaki fanboy yorumları tiksindirdi. Yani bazılarınızı diğer forumlardan biliyorum çocuk da değilsiniz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X