Fragmanı sevemedim ben, Oturmuş oyuncuların yerlerine aynı onlara benzeyen kişileri bulup oynatmak kimin fikriydi acaba, Ciddiyet göremedim fragmanda sanki marvel yapımları gibi hissettim daha çok, Superman isminin ağırlığını bulamadım. |
Superman ilk fragmanıyla rekor kırdı (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BatmanSon çıkan filmi izledim. Gece kulübüne izin isteyerek giren Batman görünce telefonla falan ilgilenmeye başladım. Feci kötü bir filmdir kendisi.
Film zaten Batman'ın acemilik dönemlerini anlatıyor o yüzden göz ardı edilebilir. Hemen bir çırpıda koca filmi çöpe atmayın lütfen.
-
Acemilik dönemini anlatıyor. Zaten pelerini düzgün kullanamayıp uçmayı bile beceremiyor. Bunlara diyecek lafım yok. Ama kostümle mekan kapısına gitmek nedir ? Acemilik zamanlarında daha agresif, daha intikamcı vs diye söylediler. Koca filmde 1 tane agresiflik gördük o da sokak kezolarını döverken. Onun harici son derece tırt bir film. Castleri de ayrı çöp. Zenci Gordon ve Catwoman. Robert ise Batman'dan daha çok Nightwings'e benziyor anca.
-
Sinema sektörü bitmiş sürekli reboot remake vs şeyler duyuyoruz, yetmiyor birde hikayesi bitmiş filmlerin yada serilerin devam filmini çekip insanlarla alay ediyorlar. son ve ölümcül darbe dijitallerin saçma sapan sinema filmleriyle oluyor. :)) -
Bence daha çok superman dizisi çıkacakmışta onun fragmanı gibi geldi. Bakalım birkaç tane daha fragman vs çıkarsa durum netleşir. Şuan için bir yeni dc evreni tanıtımı gibi işte içinde dc'in superman'i de varmış gibi duruyor. -
Ben Afrikalı ve Gay bir süpermen bekliyordum :)) Bu ara çıkan tüm süper kahraman fimlerinde trend oydu..Süper köpek işi biraz çocukvari kalmış.. -
En son Man of Steel filmi çekildi ya, 11 yıl olacak. Niye bilip bilmeden konuşuyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Vay -- 22 Aralık 2024; 0:29:6 > -
Dostum, iyi misin? Henry Cavill devam etseydi 60 yaşına kadar gelecekti. Ne yapacaksın, yaşlı Superman filmi mi çekeceksin? Ve evren iyice bozulmuştu, hepsi bağlantılı değillerdi. Evrenin sıfırlanması gerekiyordu.
-
Maalesef iyi çıkacak çünkü James Gunn'ın çektiği çoğu film gişede iyi yaptı ve iyi puan aldı. Bunu ben demiyorum, IMDb diyor. En son DCU evreninin ilk yapımı olan Creature Commandos animasyon dizisi çıktı, 7.7 puan aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Vay -- 22 Aralık 2024; 0:36:33 > -
Senin sevdiğin Man of Steel filmi yapım kafana göre çekilmiş bir film. O nasıl olacak ve bu film tamamen çizgi roman odaklı bir film.
-
Neyi tutturamayacak? Yeni evrenin ilk yapımı, DCU evreni Creature Commandos animasyon dizisi başladı, 7.7 puan aldı, gayet sevildi. Ve tanıtım fragmanda neyi LGBT gördün, onu çok merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Vay -- 22 Aralık 2024; 0:36:44 > -
Tamam çocuk filmi olacağı gerçeğini değiştirmiyor sonuçta. -
Tamam fanboy sakin ol en iyisi James Gunn sen kazandın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 22 Aralık 2024; 10:7:5 > -
Çocuk filmi yapmışlar
-
Batman gibi dedektif ciddiyetinde superman olsun. Nostajisi olan superman. Güzel bence. -
Olumsuz absürt yorumların temelden sığ ve çarpık. Türkiye çok garip olmaya başladı.
Anlamadan ahkam mı kesen dersiniz ! Anlamadan fragman eleştirisi mi yapan dersiniz ... Ağlancak hale acı acı gülüyorum :/ .
https://www.vanityfair.com/hollywood/story/superman-trailer-james-gunn
cbr'This Movie Is Not About Power': James Gunn Explains Starting the Superman Trailer With a Broken Man of Steelhttps://www.cbr.com/james-gunn-man-of-steel-different-broken-superman
-
Tamam işte 11 yıl ara ile sürekli tekrar eden bir evreni izleyip duracakmıyız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Kıyafeti kötü. Henry Cavill’ın kıyafeti en iyisiydi. Kırmızı don, sarı kemer falan geçin artık abi bu olayı. Henry Cavill yıllar sonra ilk kez bu role yakışan biri olmuştu. Onu da harcadılar. Bu eleman da tip olarak çok iyi ama film ne kadar iyi olur göreceğiz. Ama bu rol için oturmuş biri varken devam filmi çekmek yerine sıfırdan çekmek saçmalık.Daha klasik tarzda yapmak istemişlerdir. Bana öyle geldi. Cavill'inki çağdaş bir uyarlamaydı. İlgili karakteri bir modernleştirme girişimiydi. Burada özüne dönüyoruz durumları var. Tabii fan değilim. Beni pek bağlamıyor. Hatta her ne kadar popüler kültürde bir ikon olsa da, Superman karakterinin - biraz eski de olduğu için böyle, haksızlık etmeyeyim - biraz uyduruk biçimde kurgulanmış bir karakter olduğunu düşünmüşümdür. Aslında bakarsak, Superman çok daha güçlü ve muhtemelen daha erdemli olmasına rağmen günümüzde Batman, Spiderman, Iron Man gibi süper kahraman figürlerinin hep gölgesinde kalmıştır. Onlardan daha az popüler olmuştur. Demek ki katışıksız güç veya kusursuz bir erdem iyi bir karakter yazma yöntemi değil. Bilakis bunlar çok sıkıcı özellikler:
MATPAX is ya boyyoutubeBatman starts being nice #batman #superman #interrogation #dc #dccomics #detectivehttps://www.youtube.com/shorts/-2fKybvG_tg?si=zWGYqpoObAFannX3Karakter o kadar "iyi" ki, kötü adamlar bile adam yerine koymuyor. 😆 Yoksa taytın üstüne bir don giymiş veya giymemiş umurumda değil. Ama karakteri özünden dolayı sevip veya benim gibi sevmemekten ziyade sadece dona takılanlar biraz şekli bakıyorlar demektir.
-
Tekrar etmeyecek, aynı şeyi anlatmayacak , Superman hikayesinin kökenini anlatmayacak farklı bir hikaye anlatacak .
-
Evrenin yenilenmesinde oyuncunun genç biriyle değiştirilmesine karşı değilim fakat abartma dostum. Cavill 41 yaşında. Finalde Justice Leauge'in olacağı 10 yıllık bir evren planlasalar (ki James Gunn 5 sene sonra kovulur), Cavill gayet tabi oynayabilirdi. Bugün acınacak halde olan Marvel' kendisini kurtarmaya 60 yaşında Robert Downey Junior'ı geri çağırmak zorunda kalıyorsa.. (Hem Dr. Doom olarak hem de gelecek Iron Man filminde oynayacağı kesinleşmişken, geleceği yaşı siz hesap edin).
Oyuncuyu kullanabildiğin kadar kullanıacaksın keza seyirciyle inatlaşılması genelde hoş sonuçlar doğurmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 22 Aralık 2024; 17:33:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X