Şimdi Ara

Dealextremden Tablet Getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar,dealextrem.com dan tablet pc almayı düşünüyorum.İki tane buldum.Biri 97 dolar diğeri 107 dolar.İkincisinin işlemcisi 2 kat daha hızlı.ikincisini alcam sadece.
    1)Gümrük sınırı 150 euro mu?
    2)Ben bu ürünü alsam gümrüğe takılır mı?Fiyat olarak gümrüğe takılmaması lazım ayrıca radyo da bulunmuyor ne dersiniz aliim mi?
    3)Gümrüğe takılırsa istanbula mı gitmem gerekiyor.Ben mersinde oturuyorum da.
    4)Paketin geçmesi için gift yazdırmam gerekli midir?
    Teşekkürler şimdiden.Konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39169
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelmusti -- 7 Temmuz 2010; 20:35:26 >

• 1)Evet 150 Euro
    2)Büyük ihtimal takılmaz, kutusu büyükse takılabilir. %20'sini ödersin alırsın.
    3)Hayır. Devlet kargosuyla geleceği için gitmene gerek yok.
    4)Gift, hediye olayları kalktı artık.

Linki buraya yaz veya PM olarak at. Cihaza bakayım.
  • Cevap için tşkler arkadaşım sanırım alcam [:) bi de gümrüğe takılırsa ist.a gitmk zorundasnz gibi bişyler okudum da orası dağıtm merkezi olduğu içn nasıl oluyr bu sistem]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelmusti -- 7 Temmuz 2010; 20:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelmusti

Cevap için tşkler arkadaşım sanırım alcam [:) bi de gümrüğe takılırsa ist.a gitmk zorundasnz gibi bişyler okudum da orası dağıtm merkezi olduğu içn nasıl oluyr bu sistem]

Mersin gümrüğüne gelir. Normalde gelmesi lazım. Sistemi bilmiyorum. İyibey'den bakabilirsin sorabilirsin oraya.
  • İnş geçer sorunsuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Cevap için tşkler arkadaşım sanırım alcam [:) bi de gümrüğe takılırsa ist.a gitmk zorundasnz gibi bişyler okudum da orası dağıtm merkezi olduğu içn nasıl oluyr bu sistem]

Mersin gümrüğüne gelir. Normalde gelmesi lazım. Sistemi bilmiyorum. İyibey'den bakabilirsin sorabilirsin oraya.

sanmam mersin gümrüğüne geleceğini. hong kong post istanbula bırakır oranın gümrüğünden geçip gelir. zaten kargo ücretsiz.
  • Her şarta uyuyor arkadaşlar İNŞALLAH sorunsuz geçer tşkler cevaplarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

sanmam mersin gümrüğüne geleceğini. hong kong post istanbula bırakır oranın gümrüğünden geçip gelir. zaten kargo ücretsiz.

nerde oturuyorsan oradaki gümrükten türkiyeye giriş yapar ürün ilk önce istanbula gelmesinin önemi yok gümrük işlemleri için oturduğun şehre gelir ürün.

• quote:

Her şarta uyuyor arkadaşlar İNŞALLAH sorunsuz geçer tşkler cevaplarınız için

elektronik ürün olduğu için o sınır o kadar önemli değil. elektronik ürün olduğu anlaşıldığı an gümrükte takılır sana ihbarname gelir o konuda gider vergilerini öder teslim alırsın
  • anladm vergiyi mersnden mi öderim vergi yüzde kaç hangi belgelerle paketi gümrükten alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelmusti -- 7 Temmuz 2010; 23:21:50 >
  • quote:

anladm vergiyi mersnden mi öderim vergi yüzde kaç?

burda bi çelişki oluyor vergi vermen için 150 euroyu geçmesi lazım ama senin aldığın ürün geçmiyor eee barajı geçmeyen ürünün vergisini nasıl isteyecekler senden, isteyecek olurlarsa da elbet kutuda fiyata dair bi belge olacaktır o belgeyle 150 euroyu gaçmediğini kanıtlaya bilirsin
  • haklısın ben sadece 107 dolarlık bi cihaz alcm hepsi bu :s
  • Gelince bi inceleme yazısı yazarsın heralde. Dokunmatiği nasıl acaba merak ettim.
  • yazarım tabi videolardan dirençsel dokunmatk ekran olduğu anlaşılıyr ipad hassaslığı olamaz tabi ama ben çin iphone kullanıyrm dirençsel olmasına rağmen ayda 5bn msj çekebilliyrm gayet rahattı dokunmatiği bu da çin iphonea benzerdir sanırım
  • Gümrüğe takılsa bile aldığın fiyatın 150€ altı olduğunu kanıtlayabilirsen vergiden muaf olduğun anlaşılır ve paketi hemen alabilirsin tahminim.
  • Faturayla gelr sanırım cihaz.Olmadı nete girip bakarlar sitesinden fiyatına veya ekstreyi götürsem hallolur mu acaba
  • quote:

Faturayla gelr sanırım cihaz.Olmadı nete girip bakarlar sitesinden fiyatına veya ekstreyi götürsem hallolur mu acaba

Fatura hiç görmedim ben onlarda ama yüksek fiyatlı ürün de almadım. Gerekirse ekstre ya da Paypal çıktısı ile giderseniz iyi olur.
  • evet öyle yapmayı düşünüyorum mersn gümrüğünde mi takılır takılırsa bu konuda emn misinz yoksa ist.a gidemem
  • ben su an almanyadayim,arkadasim icin burda(almanya) telefon siparisi vermistim 100 dolar altiydi,
    ama almanlar gümrüge takildigina dair bir belge gönderdiler bu belgeyi print edip dealextreme paranin iade edimesi yonunde mail attim ve 1hafta icinde param iade edilmisti
    aklinda bulunsun
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.