Bildirim
DealExtreme.com dan alışveriş yapanlar.
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O siteden abim micro sd kart okuyucu sipariş etmişti 5-6 ay oldu sanırım daha gelcek
Diğer abim de birşey sipariş etmiş ordan sipariş ettiğin unutmuş ondan sonra gelmiş o siparişin gelmesi için önce onu unutacak kadar zaman geçmesi lazım diyordu
Ama bu o site mi kesin emin değilim benim dediğim taa çinden mi ne geliyor...
-
quote:
Orjinalden alıntı: BrkTrmn
Bu siteden Zippo almak istiyorum daha önce alışveriş yapan varmı ?Nasıl güvenilir bir sitemidir ? Ne hızla gelir çakmak acaba ? Sahte çıkma olasılığı varmı ? Ve kargo ücreti ne olur.. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
Zippo mu :D kaç dolar
Düşükse çakmadır çünkü sitedeki herşey yani sanyi çin / japon malı ürünler...
Alışveriş sorunsuz 10-15 sipariş verdm -
20 dolar hacı normal fiyat yurtdışı için..ne yapsam alsammı boşa da gitmesini istemiyorum paranın öğrenciyiz -
site güvenilir gümrüğe takılmıştır sanırım o diğer arkadaşların ürünü ondan -
ben aldım yılbaşından önce o siteden ürün.. 13 gün sonra geldi.. 100usd den pahalı ürün alma sen yinede gümrüğe takılır! -
Ordan bende zippo alcaktım ama hepsi çakmaydı. Dealextreme yerine ebay'den almanı tavsiye ederim. Orda baya meşhur bi zippo satıcısı var, herkez ondan alıyodu. -
selamlar 25/06 da siparişim oldu 106 $ civarında sipariş sayfamda Waiting for Supplier (tedarik ediliyor) yazılıyor normalmidir acaba daha tedarik edememişler sorun çıkarmı teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: rez
selamlar 25/06 da siparişim oldu 106 $ civarında sipariş sayfamda Waiting for Supplier (tedarik ediliyor) yazılıyor normalmidir acaba daha tedarik edememişler sorun çıkarmı teşekkürler
senin ki gümrüğe takılır , üzerine soğuk bir bardak bira içersin artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
quote:
selamlar 25/06 da siparişim oldu 106 $ civarında sipariş sayfamda Waiting for Supplier (tedarik ediliyor) yazılıyor normalmidir acaba daha tedarik edememişler sorun çıkarmı teşekkürler
senin ki gümrüğe takılır , üzerine soğuk bir bardak bira içersin artık
süper moral verdin sağ ol -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
quote:
senin ki gümrüğe takılır , üzerine soğuk bir bardak bira içersin artık
süper moral verdin sağ ol
gümrüğe takılmadan geldi
-
Gümrük limit 150 Euro -
7-8 kez alışverişim oldu. Bana gelme süresi 17-20 gün oldu. Gelmeyen hiçbir ürünüm olmadı. Güvenilir bir sitedir. -
20'den fazla alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı. Fakat 15-20 gün gibi bir sürede geliyor. -
3 gün önce kargom geldi, 14 gün sürdü. 20 $ toplamdı.
ankarada oturuyorum buda hızlı gelmede etkilidir.
bikerede 100 $ lık almaktansa. 20$ 30$ almak daha güvenli, hem daha kısa sürede tedarik edilio, hemde baktn postada kayboldu (ki hiç kaybolma olmadı) kaybolsa bile çok koymaz sana -
upupupuupup
dealextreme de feci hoşuma giden bir zippo var, acep orjinalmidir 30 dolar yani boru da değil -
Orjinal olduğunu sanmıyorum zaten orjinal olsa mutlaka belirtiyorlar. Ama o fiyata sağlam bir replika olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X