Şimdi Ara

Dealextreme Confirm Receipt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dealextremeden yaklaşık 20 gün önce alışveriş yaptım.ürünlerin tedarik edilenleri shipped konuma geldiği halde trackingden numarayı girdiğimde sonuç göremiyordum.bir arkadaşımda alttaki resimde görülen Confirm Receipte basmadığım sürece ürünlerin gönderilmediğini söyledi.bende tek tek bastım fakat ilk alışverişim olduğundan ve iyi ingilizce bilmediğimden içime kurt düştü.acaba bu ürünleri teslim aldıktan sonra yapmamız gereken bir şeymiydi? eğer hata ettiysem ne gibi kötü sonuçlarla karşılaşırım? yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ados1 -- 4 Kasım 2011; 1:03:22 >

• İlk 4 ürünü kargolamışlar fakat diğerlerini büyük ihtimalle henüz tedarik edemedikleri için daha sonra gönderecekler. Merak etme birşey olmaz. Arkadaşın seni keklemiş. Ben de birkaç kez Dealextreme'den alışveriş yaptım öyle birşey yoktu...
  • diğerleri daha tedarik edilemedi o konuyla ilgili konuşabildiğim kadar dealextremeden birileriyle konuşup bilgi aldım ama benim aklıma takılan o confirm receipt butonları.acaba onları işaretlemek gerekiyormuydu yoksa ürünleri teslim aldıktan sonra teslim aldım gibi bi onay olarakmı işaretlemek lazım geliyordu onu anlayamadım bir türlü.

cevabın için teşekkür ederim.umarım dediğin gibi sorunsuzca gelir ürünler
  • Confirm Receipt aldığını onaylaman demek.
  • Pardon arkadaşın doğru söylemiş olabilir. Confirm receipt status yazıyormuş. O bölümü görmedim. Onay alınan ürünler kargolanmış. Onay alınmayanlarda bekletiliyor yazıyor. Alışveriş sistemini değiştirmiş olabilirler. Son zamanlarda o siteden alışveriş yapmış birinden bilgi alsan daha iyi olur. Ama merak etme sıkıntı çıkmaz. Ürünlerin her türlü eline ulaşır
  • biraz olsun içim rahatladı sağolun arkadaşlar daha önce alışveriş yapan pek yok çevremde dhden birileri çıkarsa diye bekliyorum işte
  • bendede aynı sorun var nasıl onay vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CHİNA AİR POST MAİL..
    10 yıl önce açıldı
    ALİEXPRESS KARGOM
    4 yıl önce açıldı
    YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar o kutucuk ürün geldikten sonra onaylanacak. kesin ve son bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McAslan92

arkadaşlar o kutucuk ürün geldikten sonra onaylanacak. kesin ve son bilgi.

emin misin hocam bende de o kutucuk çıktı g*te gelmeyelim sonra ?
  • Bu ara yurtdışından birşey almayın. PTT deki sıkıntılardan geç gelir veya gelmez. Hele takipsizse amanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Bu ara yurtdışından birşey almayın. PTT deki sıkıntılardan geç gelir veya gelmez. Hele takipsizse amanın...

aldım bile fakat onaylama hakkında birşey biliyor musunuz ?
  • up beyler bir yardımcı belki bir bilen vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

bende araştırıyordum bu ne diye daha tıklamadım

edit: sonradan gördüm bende 40 dolarlık malzeme söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Mart 2013; 0:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

bende araştırıyordum bu ne diye daha tıklamadım

edit: sonradan gördüm bende 40 dolarlık malzeme söyledim

ürünün gelmesi için onaylamaya gerek yok. bugün ürünüm geldi. geldikten sonra onayladım

• Ürünü aldıktan sonra ürünün size ulaştığına dair onay o sadece.
  • quote:

up beyler bir yardımcı belki bir bilen vardır

RAxxxxxxxxxCN şeklinde bi tracking number var hocam nerden sorgulamam lazım hiç bir yerden ürün bulunamadı diye hata alıyorum ödemeyi 4 gün önce yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

up beyler bir yardımcı belki bir bilen vardır

RAxxxxxxxxxCN şeklinde bi tracking number var hocam nerden sorgulamam lazım hiç bir yerden ürün bulunamadı diye hata alıyorum ödemeyi 4 gün önce yaptım

buradan sorguluyorsun değil mi ? biraz geç düşebilir siteye kaydı meraklanma

• quote:

Orijinalden alıntı: ados1

Arkadaşlar dealextremeden yaklaşık 20 gün önce alışveriş yaptım.ürünlerin tedarik edilenleri shipped konuma geldiği halde trackingden numarayı girdiğimde sonuç göremiyordum.bir arkadaşımda alttaki resimde görülen Confirm Receipte basmadığım sürece ürünlerin gönderilmediğini söyledi.bende tek tek bastım fakat ilk alışverişim olduğundan ve iyi ingilizce bilmediğimden içime kurt düştü.acaba bu ürünleri teslim aldıktan sonra yapmamız gereken bir şeymiydi? eğer hata ettiysem ne gibi kötü sonuçlarla karşılaşırım? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu amp ler gercekten ses farki yaratiyormu o kadar kucuk seyin performansi ne kadar merak ettim.

• Arkadaşlar Bende bunu Onayladım Harbiden Bi sorun Çıkarmı ya :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.