Şimdi Ara

@@@DEAMEON TOOLS U SİLEMİYORUM NEDEN???@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Fifa manager 06 oynamak için deamon tools u kurmuştum.Programı ve bulduğum artık dosyaları silmeme rağmen hala generic DVD-rom olarak bilgisayarımda duruyor.Aygıt yöneticisinden de kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda yine aktif oluyor.Tam olarak nasıl kaldırabilirim teşekkürler.

• önce klasör silip sonra kaldırmayı denersen tabii ki olmaz.

yok ben önce add-remove programstan kaldırdım olmadı dersen başka tabi...

ilk söylediğim gibi yaptıysan programı tekrar kur. ve add-remove programs tan kaldır...
  • remove yaptım önce sonra artık kalanları sildim ama olmadı
  • daemonun kullandığı sürücüyü windows klasörü içinde bulup silmen gerek. tak çalıştır gibi algıladığı için sürücüyü kaldırsan bile restarttan sonra yeni aygıt bulundu diyerek tekrar dvd-rom kurabilir.
    c:\windows\system32\drivers\dtscsi.sys (4.03 için scsi sürücüsü)
  • Dostum malesef söylediğin sürücü yok.Zaten açılıştada yeni sürücü bulundu demiyor.Direk olarak dvd-rom diye bilgisayarımda gözüküyor.
  • yeniden kur ve restart yapsonra usulune göre kaldır restart yap.
    eğer olmuyorsa sistem yöneticisinden bu aygıtı devre dışı bırak..sürücülerini kaldır sonra dvd yi kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranium -- 13 Nisan 2006; 20:54:33 >
  • Evet "d347prt" sürücüsünü silince sorunum hallolmuş oldu yardım eden herkeze teşekkürler.
  • demekki daemon tools un 3.47 versiyonunu kullanıyomuşsun,
    sorun kalktı demişsin, aygıt yöneticisinde
    "PnP Bios Extension " diye bi aygıt kalmış olabilir duruyosa onu da kaldır.
  • Hayır kalmamış sanırım sorun tam olarak çözüldü teşakkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.