Bildirim
DEAMON TOOLS LİTE KURULUM HATASI YARDIM !
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işletim sisteminiz nedir. 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz sisteminizi -
quote:
Orijinalden alıntı: citiraga
işletim sisteminiz nedir. 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz sisteminizi
windows 10 64 bit -
http://eu-uk7.disk-tools.com/request?p=54fd060c01dad9d819130fefb74d2454/DTLiteInstaller.exe
mevcut olan başka bir sürümüde kaldırın buradan indirip kurmayı deneyin birde hocam. daemon tools dan başka sanal sürücü programı kurulu mu bilgisayarınızda -
Resim acamadm mobildeym. Eğer ISO kurmak için deamon tools kullanacaksan gerek yk. Winrar kur isoya sağ tıkla klasore çıkart de ordan kurarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
Resim acamadm mobildeym. Eğer ISO kurmak için deamon tools kullanacaksan gerek yk. Winrar kur isoya sağ tıkla klasore çıkart de ordan kurarsin
iso için kulcaktım ama daemonsuzda açılıyomus ama fakat yinede bulunsun istedim pc de çünkü daemon ve diğer bileşenleri yüklü değil pc de sistemin windows 10 olduğu için mi acaba sorun ? çünkü windows ona geçtikten snra bi çok farklı programlarda sorun yaşadım -
Olablr.cihazın w10 desteklemiyor olabilir. Açıldığına bakma sadece bir donanım bile desteklemede turlu turlu sorunlar yaşarsin. Ayrıca deamona hiç gerek yok bulunsada bir artı vermez sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de kurulumda crash veriyor. Çözemedim gitti. Benim yaptığım şey alternatif bir program bulmak oldu(UltraISO). Ve Daemon Tools ISO'yu CD'den yüklüyormuşsun gibi yaptığı için bazı crackli oyunların kurulumunu yaparken çok işe yarıyor. O yüzden DT kullanılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X