Şimdi Ara

DEAMON TOOLS LİTE KURULUM HATASI YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
26.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daemon tools indirdim indirme işlemi bittikten snra YÜKLE dedikten snra bu hatayı alıyorum bi çözümü var mı ?
     DEAMON TOOLS LİTE KURULUM HATASI YARDIM !

• işletim sisteminiz nedir. 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz sisteminizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: citiraga

işletim sisteminiz nedir. 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz sisteminizi

windows 10 64 bit
  • piro2 P kullanıcısına yanıt
    http://eu-uk7.disk-tools.com/request?p=54fd060c01dad9d819130fefb74d2454/DTLiteInstaller.exe

mevcut olan başka bir sürümüde kaldırın buradan indirip kurmayı deneyin birde hocam. daemon tools dan başka sanal sürücü programı kurulu mu bilgisayarınızda
  • Resim acamadm mobildeym. Eğer ISO kurmak için deamon tools kullanacaksan gerek yk. Winrar kur isoya sağ tıkla klasore çıkart de ordan kurarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Resim acamadm mobildeym. Eğer ISO kurmak için deamon tools kullanacaksan gerek yk. Winrar kur isoya sağ tıkla klasore çıkart de ordan kurarsin

iso için kulcaktım ama daemonsuzda açılıyomus ama fakat yinede bulunsun istedim pc de çünkü daemon ve diğer bileşenleri yüklü değil pc de sistemin windows 10 olduğu için mi acaba sorun ? çünkü windows ona geçtikten snra bi çok farklı programlarda sorun yaşadım
  • piro2 P kullanıcısına yanıt
    Olablr.cihazın w10 desteklemiyor olabilir. Açıldığına bakma sadece bir donanım bile desteklemede turlu turlu sorunlar yaşarsin. Ayrıca deamona hiç gerek yok bulunsada bir artı vermez sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de kurulumda crash veriyor. Çözemedim gitti. Benim yaptığım şey alternatif bir program bulmak oldu(UltraISO). Ve Daemon Tools ISO'yu CD'den yüklüyormuşsun gibi yaptığı için bazı crackli oyunların kurulumunu yaparken çok işe yarıyor. O yüzden DT kullanılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.