Şimdi Ara

Death Knight Lore Kendimi Arafta hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba ben dk oyuncusuyum. 21 yaşındayım 3 senedir falan oynuyorum. çok lore bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıyorum.

oyuna başlamadan önce w3 olsun cinematicler olsun arthasın hayatı ve lich king beni çok etkilediği için hep dk oynadım ve o kafada devam ediyorum ama merak ettiğim şeyler de yok değil.

dk olarak kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. şimdi dkların o ilk kasılırkenki story bölgesini de pek hatırlamıyorum 3-4 sene oluyor dediğim gibi. DK'lar lich kingin dirilttiği undead ordusu gibi değil mi ? eğer öyleyse neden horde ve ally seçimi var ? çünkü horde da ally da LK'e karşılar.

yada lich king tarafından diriltilmiş ama o mind controlün gitmesi sonucu ırkları ve bağlı oldukları factiona göre mi savaşmaya devam etmişler ? mesela ben belf dk oynuyorum. lore mantığıyla ölmüş bir belfim ve sonrasında diriltiliyorum ve belf olduğum için mindım da yerine gelince horde için mi savaşıyorum o detay nasıl ?

kusura bakmayın saçma sorular olmuş olabilir ama böyle şeylere takıntım var biraz. bazen keşke bi orc warrior mı kassaydım diyorum gromdur saurfangdir hesabı ecdadı bilmek gibi. dediğim gibi kendimi soyutlanmış vs hissediyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim valla bırakıcam güzelim karakteri orc warriora dönücem.

yoksa arthasın yolunda devam kafası iyi mi ? şaka bir yana cidden merak ediyorum ve hakikaten böyle ayrı yabana atışmış bir ırk gibi hissediyorum. trollemeden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

• çünkü ilk Death knight Arthas değil hocam. ilk DK bir orc tur. daha doğrusu human bedeni içindeki bir oc tur. ilk Lich King te ner'zhul dur.

Şimdi burada ner'zhul ile başlıyor aradan gul'dan ı araştırıyorsun. bunların hepsi ARthas a bağlanacak.

Sorduklarının kısa cevapları yok malesef.
  • işte hepsini toplasan bi varian değil.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Evet o kısımları biliyorum ama hiç detaya şnmemiştim bir bakınayım. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arthas yeni nesil dklardan, ilk dkları nerzhul daha kaskın içine hapsedilmemişken yaptı, insanlarla olan savaşta ölen insanların bedenine kendi orc savaşçılarının ruhlarını koyarak yaptı dkları, hatta black temple raidinde hala eski dklardan biri var gidersen görürsün.arthas ve diğer dklar (oyuncuların oynadığı dklar mesela) nerzhul helm of dominationın içine hapsolduktan sonra ortaya çıkan dklar.bu sefer farklı bedenlerle ruhları birleştirmek yerine direkt ölenleri kendi bedenlerinde dirilttiler.arthas light's hope chapelde tiriona kaybedince northrende geri döndü ve dklar üstündeki etkisi azaldı.kendi benliğini geri kazanan dklar da kendi ırklarının ve doğal olarak kendi ırklarının bağlı olduğu factionlara döndüler.o yüzden blood elf bir dk istemese de horde adına savaşır oldu olay budur.

• Bütün bu yazılanlara ek olarak Dk'lar hala Lich King'den emir alıyorlar. Wotlk'dan sonra her ne kadar kendi hür irademizle takılsak da Legion ek paketinde alenen Lich King'den emir alıyoruz. Yani aslında hür irade olayı pek de şey değil. Dk'lar bir yana Ally/horde bir yana. İstemiyoruz pek aralarında.

• Arthasın yolunda devam diye bir şey yok artık lk bolvar.

Arthasın plague ile dirilttiği undeadler de horde değil sen hikayeyi baştan öğrenmelisin. Lkbuzu çatlayıp iradesi düşünce free will e kavuşan undeadler sylvanas önderliğinde forsaken oldular. Mindless zombielerle arasındaki fark o. Dk lar ise arthasın kontrolnden çıktıktan sonra ne kadar kötü şeyler yaptıklarını fark edince ona karşı silahlandılar. Silahsız insanları öldürme yaşayan insanları ghoula çevirme kıyım yapma vs. Arthastan kurtulan dklar factionlarına geri dönüp artık nelfse humansa ally orc troll vs ise hordea bağışlanmak istediler ve kabul gördüler. Warcraft 3 frozen throne türkçe altyazılı cutsceneler var izlersen baya yardımcı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.