Shen o gün ilk pokemonunu seçecekti o anda en sevmediği kişi Peny geldi. Peny: Senin ne işin var burada? Shen: Senden daha iyi antrenör olmak için. Oak: O zaman yakala (shen'e poke topu atar.) Shen: Hmm. Hangi pokemon bu? Oak: Bu Raitata. Shen: Oleyy!! ilk pokemon benim. Peny: Kendini çok iyi antrenör olacağını sanıyorsan Saat 5'te Burda ol. Yanında 2 Pokemon olsun. Kazanan rakibinin 1 pokemonunu alsın. Shen: Peki. (Shen yürürken bir Mapix ile karşılaşır.) Git Raitata!
VS
Saldır Raitata! Mapix Poisioned. Poke Topu fırla! Mapix Yakalandı. Shen: Yaşasın! Başardım! Şimdi hemen gideyim. Peny: Vay korkak değilmişsin. Shen: Sus hemen başlıyalım. Ortaya Mapix'i koyuyorum. Peny: Ben de Beerow'u ortaya koyayım. 2 kere daha maç kazanırsan sana Charcite'yi de veririm. Shen: Ben de Raitata'yı. Şimdi başlıyalım. Peny: Ben Beerow'u seçiyorum! Shen: Ben de Raitata'yı!
VS
Shen: Güçlü Yıldırım Isırığı!!!! Senin canavarın hem poisioned olucak hem de uyuyacak. şimdi Saldır!!! Peny: Hayır!!!!! WİN:
>>>>>>>>>>Shen LOSE:
>>>>>>>>>>Peny Peny: Beni yendin ama daha güçlü olacağım ve seni yeneceğim. Al Beerow'um. Shen: Çok kolaydı seni yenmek. Yanlız neden Charcite'yi oynamadın? Peny: İlk Maçta 1. Pokemon oynanamaz. Ama sen oynadın. Shen: tamam anladım ama seni her zaman yenmeye hazırım!
Shen Yola devam etmektedir. Bakalım kimlerle konuşucak macera yaşayacak ilerki bölümlerde......
Çok ilginç olmuş devamını bekliyoruz
bence piplups lake klasik senaryolara bir bak eski yazdığım hikaye gibi Cümleleri birbirleriyle özdeştir akıcı ol . dan sonra 1 boşluk bırak