Şimdi Ara

Death Note (????) | Adam Wingard (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Netflix'in Death Note rezaleti için yapılmış bir yorum videosu :

https://www.youtube.com/watch?v=LSkYEVfosKE
  • Yorumlara ve puana bakılırsa ağır batırmışlar.
  • Hayatımda izlediğim en kötü film.
  • Olum film berbatım, leşim, ağır teenage'im, çöpüm diye bağırıyor ve halen daha bu 5. sınıf filmi izleme gafletinde bulunuyorsunuz. Gidin animesini izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda izlediğim en kötü film.Ne yapmışlar güzelim Death Note'a

• Film kelimenin tam anlamıyla SIÇMIŞ. Uzak DURUN. O kadar diyeyim size.
  • halil söyletmez cumali ceberi çekerde, enes batur durur mu yapıştırmış bu filmi.
  • Death Note'un anime'sini ve eski filmlerini çok seven birisi olarak, bende beğenmedim. L ve Light karakterlerini de sevemedim. Aktörler de güzel değil. Tek hoşuma giden şey Ryuk'tu.

Light'ın öpüşe öpüşe ergence insanları öldürmesi evrene hakarettir.

5.5/10
  • İnş netflix batar tiplere gel

• Oyuncu seçimlerinden belliydi çöp olacağı.
  • Önce iron Fist çöpü şimdi de death note çöpü netflix batırmaya devam ediyor

• Netflix neden böyle batırmaya başladı merak ediyorum. Film işine falan hiç girmeden aslında dizilerden devam etseler çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Netflix bence en kısa sürede bu faciayı unutturacak bir ''Death Note'' dizisinin temellerini atmalı.
  • Yav normalde izlemezdim böyle dandik uyarlamaları da sırf "Ne kadar batırmış olabilirler ki?" diye merak ettiğim için izledim. Hani vasat bir şey bekliyordum. Netflix buna rağmen yine beni şaşırtmayı başardı. Vasat bekliyordum berbat çıktı. O yönetmen ve kurgucu arkadaşlar acilen işlerini bıraksınlar, senarist de buna para yatıran yapımcı ve dağıtımcı da.

Biz koskoca L'i zenci yapmalarını sineye çektik ama meğer bu daha yolun başıymış. Senaryoyu yeniden yazıp içine etmişler yapımın. Ne oyunculuklar iyi olmuş ne karakterler ne senaryo ne müzikler ne diyaloglar ne oyuncular... Ağır leş.

Animede L'yi üstün zekalı, soğukkanlı, hafif sosyopat biri olarak gösterirlerken burada gayet sıradan sorunlu bir zenci gibi göstermişler. Animede Light da aynı şekilde son derece zeki, soğukkanlı, sosyopat, kızlara gram ilgi duymayan biriyken filmde uçkur-kız düşkünü, panikçi, moron olarak ekrana yansıtmışlar. Cidden Light bildiğimiz moronun teki olmuş bu yapımda. Animede yosmanın teki, yarım akıllı ve Light'a düşkün olan Misa burada Mia adıyla Light moronundan daha zeki, daha acımasız, daha bencil biri olarak lanse edilmiş. O kadar sayko biri ki sevdiği arkadaşının adını ve babasının adını bile yazacak seviyeye getirilmiş. Bir tek işvesinden ödün vermemişler.

Ölüm meleği (Shinigami) olan Ryuk ise vasat olmuş, olmamış hatta. Yeterince ürkütücü ve yüksek boyda değil. Tüyleri ürpertmiyor ve yüzü gözü net anlaşılmıyor. Yine animeden Rem diye bir ölüm meleği vardı. Filmde Rem'i aradı bu gözler ama bulamadı. Zaten adamlar Ryuk'ü bile tasarlamaya üşenmişler. Birkaç saniye görünce Rem'den ümidi kestim zaten.

Önceki sayfadaki Eleştirel Parodi de açıklanmış zaten neler olduğu ama bir de yazı diline çevirelim. dedik. Son derece leş, yapmacık, tıraş bir video. Kesinlikle film değil. Olsa olsa amatör film çalışması olur bundan.

Bu arada bundan böyle hiçbir Netflix yapımını Türkçe dublajlı olarak izlemeyi düşünmüyorum. Aile içinde altyazıyı okuyamayan filan olur gibisinden Türkçe izlemeye kalktık ama çok büyük bir hataymış ki bu hataya 2. kez düşüyoruz. Hani bir zamanlarda ABD yapımlarındanki ağır küfürleri "Lanet olsun", "Kafretsin" şeklinde çeviriyorlar diye eleştirir dururduk ya, işte adamlar dublajda hardcore yapmışlar. Film zaten sırf küfürleri var diye sevilir mantalitesiyle bol küfürlü yazılmış. Bizimkiler de Amerikan küfürlerini bir güzel Türkçe'ye uyarlayıp yardırmışlar. Tek izlemeyince çok rahatsız edici oluyor benden söylemesi. Castlevania çizgi dizisinde de aynını yapmışlardı. Netflix yapımları altyazılı iyidir.

Artık Netflix bu yapım ile gözümden düşmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Eylül 2017; 22:9:48 >

• Hayatımda izlediğim en kötü filmdi.
  • Anime izleyenler ya izlememiştir yada zaten orjinalini izledikleri için bir şey kaybetmemiştir. Fakat ömründe hiç anime izlememiş, animeye mesafeli olan birisi Netflix yapıyor diye izliyor ve mesafesi katlanarak artıyor. İşte bu yüzden bu serinin haklarını satanların .....
  • Animeyi de izlemiş hatta mangasını da biraz okumuş biri olarak ben beğendim güzel atmosferi vardı çizim olmadığı için animede ki abartılı sahneler gibi etkileyici sahneler yoktu sadece karakter seçimleri daha iyi olabilirdi L karakteri hiç içime sinmedi
    10-7
  • 6/10

anime ile kıyaslamayıp tek değerlendirirseniz fena film değil.

ayrıca mia çok tattlı geldi bana

imdb puanının düşük olmasında sanıırm fanların etkisi büyük.
  • Dalga geçmeyin ama sevdim ben

Animeyle karşılaştırınca tabii ki hayal kırıklığı ama akıcı gidiyor

L in sesi güzeldi bir de atarlıydı, light ın watari yazıp onu ele geçirmesi komediydi hahahaha ulan madem L i öldürcen watariye L i öldür desene uhahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 7 Ocak 2018; 11:53:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.