bilgilendirirseniz sevinirim |
DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu (18. sayfa)
-
-
VDS sunucum maalesef çökmüş durumda, kendileri ile iletişime geçmeye çalışıyorum.
Şaka gibi ya, 6 aydır kullandığım vds şirketi bir anda çöküyor habersiz soluksuz. Hem de ben tam çeviriyi yayınlayınca.
Cidden hayat sanırım bu yamayı yayınlamamı istemiyor.
Setup dosyasını başka bir siteye uploadlasam bile sorun çözülmeyecek, sunucudan verileri çekip alıyor.
En hızlı şekilde düzeltmeye bakıyorum, özür dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, sonunda kendileri sorunu çözebildiler.
Linkler yeniden aktiftir.
Orijinal: deathloop . cidqu . net
Korsan: empress . cidqu . net
-
oyunum orjinal win 10 kullanıyorum türkçe karakterli yamayı yükledim oyun başlangıcınde error veriyor. 0.98 de böyle bir durum olmamıştı
-
Özelden hata kodunu atabilir misiniz? Teşekkürler.
Hocam ellerine sağlık bir haftadır takip ediyorum yeni sürüm paylaşmıssın.
Konuda göremedim ama 1.0 mı full olcak yoksa 0.99 olan sürüm full mü?
Macarca metin arayüz vs gibi sorunlar halloldu mu ona göre bismillah dicem oyuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
44 Tane çevirilmemiş cümle/kelime var. Bunun dışında bir problem yok.
Tam sürüm 1.00 olacaktır.
-
Hocam selamlar, linkler yeniden gitmiş olabilir mi? bendeki 0.98'i güncelleyeyim dedim şimdi ama ne yaptıysam linki açamadım (geçen seferki gibi kopyalayıp tarayıcıya yapıştırıyorum).
EDIT: defender arka planda engelliyormuş, izin vererek indirmesini başlattım. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 15 Nisan 2022; 20:55:18 > -
ekran görüntüsü alamadım türkçe karaktersiz sürümü yükledim herhangi bir sıkıntı olmadı elinize sağlık o hata da baya bir exe dosyası ile ilgili çok satırlı cümleler vardı onu söyleyebilirim sadece
-
hiçbir türlü siteye giremiyorum sanırım ben yalnış yapıyorum çok uğraştırıcam sizleri biliyorum ama siteye kısa bir video yükleniyor mu
-
Şu anda ben de linklere erişim sağlayamıyorum. Sanırım sunucudan kaynaklı bir sorun var. @CidQu hocam, kontrol et istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 16 Nisan 2022; 8:15:15 > -
Düzelttim.
Bugün Yama nasıl yüklenir hakkında bir video çekiceğim, daha sonrasında ise Tutorial kısmının oynanışını çekiceğim.
Kurulum Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=sK7TA5xsMYU
İlk Oynanış Videosu:
CidQuyoutubeDENEME OYNAYIŞIDIR. YAMA ŞU AN YAYINDADIR. İNDİRMEK İÇİN ALTTAKİ BAĞLANTILARI KULLANABİLİRSİNİZ. BU YAMANIN CidQu.net DIŞINDA YAYINLANMASI YASAKTIR. Orijinal Oyun: deathloop.cidqu.net EMPRESS-Korsan Oyun: empress.cidqu.net DH Linki: https://forum.donanimhaber.com/deathloop-turkce-yama-08-nisan-2022-beta-v0-98--150527522https://www.youtube.com/watch?v=GwRDdZXOBTw -
Oyun açılışta donuyorsa Türkçe karakter olmayanı kurun çalışıyor.
-
2 sorum var 1. Cok fazla cevrilmemis kisma rastladim. Hemen her yerde onume cikiyor. Bana ait bir sey olmadigini dusunuyorum.
2. Yama kendi kendine update oluyor mu. 0.98 kurdum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevirilmemiş yerler düzeltildi. Yama kendi kendine update olmuyor. Linklerden yeniden indirip kurmanız lazım.
Türkçe karaktersiz olarak kurunca çalıştı. Emeğiniz için teşekkürler
-
tsk emegi gecen herkese saygılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X