Teşekkürler oldu. |
DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu (16. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim, 0.99’da bu sorunu da çözeceğim. DH yönlendirmesi yüzünden böyle oluyor.
Bu akşam gelecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için.
Böyle bir problemle karşılaşıyorum ve ardından oyun yanıt vermiyor yardımcı olur musunuz?
-
Ekran kartı driverını güncelle diyor. Uyarı olarak açıklamalı şekilde yazmışlar.
Şuan 512 lerde sürüm olarak, seninkisi çok eski kalmış.
-
0.99 sürümü ne zaman gelir
-
Merhabalar, aslında iki üç saat önce yayınlayacaktım. Lakin Haliç köprüsü civarında maalesef kaza yaptık. Şu an kendimi eve atmaya çalışıyorum. Eve vardığımda yayınlayacağım.
Eğer eski bir ekran kartına sahipsen Empress sürümüne özel olarak oyun dosyalarındaki ayarı değiştirerek kullanabilirsin.
Şu link üzerinde detaylı bir şekilde anlatılmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun iyisinizdir umarım.
-
Peki güncelememin bir yolu var mı
-
Teşekkürler
-
Tamamdır buldum
-
Teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Çok şükür cana geleceğine mala geldi. Tek sıkıntısı uzun bir süre bizi oyalaması oldu onun dışında bir problem yok.
0.99- Textlerin hepsi çökme yapmadan oyuna eklendi.
- Orijinal oyunda Türkçe Karakterler için bir kaç ayar yapıldı, maalesef bu ayarlar Empress(Korsan) versiyonda henüz çalışmıyor.
- Artık CidQu.net ile daha kolay indirme işlemi yapabileceksiniz.
Bilinen Sorunlar- Türkçe Karakterler orijinal sürümde sorunsuz çalışmaktadır. Şu ana kadar 4 farklı bilgisayar 2 farklı işletim sistemi(Windows 10 ve Windows 11) üzerinde deneme yapıldı. Orijinal sürümde sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.
- Empress(Korsan) sürümünde ise, oyunun .exe'sinin üzerine sağ tıklayıp, uyum modunu Windows 8 olarak seçerseniz çalışma ihtimali artar. Lakin çalışmaz ise Türkçe Karaktersiz kullanmaya devam edebilirsiniz.
- Oyunun Ayarlar kısmında iki tanecik UNLOC_STR yazısı bulunmaktadır, gözden kaçıcak küçük iki tane detay. Tam sürüme kadar kaldırılacak.
- Korsan oyun için muhtemelen çökme düzelticek iyileştirmeler yapıldı.
Türkçe Karakter Sistemi
Çok detaylardan bahsetmek istemem lakin yukarıda daha öncesinde sorulduğu için söylemek istiyorum. Bu yamadaki Türkçe Karakterler başka hiçbir oyunda bulunmayan bir sistem kullanıyor. Bu sistem sadece Dishonored oyunlarında bir de bu oyunda mevcut. Aynı şekilde Dishonored oyunlarında da ekstradan Türkçe Karakterli ve Karaktersiz olarak iki seçenek mevcut. Şu anda dünya üzerinde yayında olan Dishonored çevirilerinin neredeyse tamamı kendi dillerinde karakter eklemeden yapılmıştır. Nedeni ise bunu taşıyan dosyanın iğrençliği. Bu dosya bizim ömürlerimizi aldı ve şu anki hali gayet güzel bir şekilde orijinal oyunda çalışıyor. Crack sürümünde bir çok şey değişik olduğundan çökmenin neye sebep olduğundan bile haberimiz yok. Bir Crash raporu bile yok. Biz elimizden geleni yaptık, bu dosya sorununu çözmek için çokça insan çalıştı. İlerleyen zamanlarda bu dosya ile ilgili incelemelerimiz/çalışmalarımız olacak.
İndirme Linkleri
Linkleri tarayıcının arama kısmına yazınız.
Orijinal Oyun: deathloop(nokta)cidqu(nokta)net
Empress Versiyon: empress(nokta)cidqu(nokta)net
Empress Yama Silme: https://cidqu.net/ceviri/DD_Turkish_UNINSTALL_0.98.exe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CidQu -- 15 Nisan 2022; 3:8:36 >
- Textlerin hepsi çökme yapmadan oyuna eklendi.
-
Ben bu fotoğraftan pek bir şey anlayamadım da acaba müsaitseniz daha iyi bir açıklama yapabilir misiniz?
-
Tabii ki.
Oyunun içerisinde EMP.ini adında bir dosya mevcut. Eğer ekran kartınız DX12 desteklemiyor ise, yani bir diğer diyiş ile Nvidia 1000 serisi altı bir kart ise. Bu EMP.ini dosyasının içerindeki metni değiştirerek 0 ise 1, 1 ise 0 yaparak, oyuna erişim sağlayabilirsiniz. Bu erişim özel olarak Empress tarafından getirildiği için ve asıl oyunda olmayan bir şey olduğu için Türkçe Yama ile nasıl tepki verir bilemiyorum.
-
Normalde ekran kartım gtx 1650 ama yine de denicem geçmiş olsun bu arada
-
Gtx 1650 DX12 destekliyor. Yukarıda da dendiği gibi ekran kartınıza sıfırtan sürücü kurmayı deneyebilirsiniz. Nvidia driverlarına gelip en son sürümü yüklerseniz bence problem geçecektir.
Abi siz ne kadar iyi insanlarsınız ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X