Merhaba elinize sağlık diyorum yama için. Yamanın Türkçe karakterli olanını kurdum oyun dondu, bir arkadaşa uyumluk modunu W8 yapın demişsiniz, yaptım ve donma şu anda yok. Bir geri bildirim yapmak isterim, oyun başında mağaradan ve sudan geçince, julianna konuşmasında it's julianna diyor, orayı ''Bu'' olarak çevirmişsiniz. Yanlış bilmiyorsam orayı ''Ben'' şeklinde çevrilmesi gerekmiyor muydu. Bir de öğretici kısımları çevrilmemiş %98 olduğu için, %100 olarak ne zaman çıkarmayı planlıyorsunuz. Gerekirse bekleyeceğim, kolay gelsin. |
DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu (15. sayfa)
-
-
Teşekkürler evet bir kısım için uyumluluk modunu Windows 8 yapmak işe yaradı. Bu konuyla ilgili araştırmam devam ediyor umuyorum bir çözüm bulacağız.
Tam sürümünü önümüz hafta yayınlamayı planlıyorum. Her türlü yardım/hata bildirmesi için özelden mesaj atabilirsiniz.
Dediğiniz hatalı yeri biliyorum hatta oyun dosyasında düzelttim bile! İlk farkettiğimiz hataydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar yama silme uygulaması yaptım ve ekledim. Teşekkürler.
Sağ olun hocam defenderi kapatınca kurabildim Türkçe karakter olmadan Empress sürümüne kurdum sorunsuz çalışıyor.
-
Yama haberinizi Teknoseyir'de paylaştım bu arada.
teknoseyirDeadhloop Türkçe yama insan çevirisi olarakhttps://teknoseyir.com/durum/1528161#comment-5483574 -
Yamayı nasıl kaldırabilirim?
-
Yama indirdiğiniz linkin altında kaldırma linki var. Onu kullanarak kaldırabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Kalitesinden şüphem yok ama oyuna giremeden çöktü oyun. Tam sürümde görüşmek üzere.
-
Elinize sağlık. Haftasonu nasipse deneyeceğim yamayı
ISKA çöken dosyaya el attı, ben de oyuna aktarma işlemlerini bitirdim. Bu hafta 0.99 geldiğinde İngilizce bir tane kısım kalmayacak.
Türkçe Karakter olayı ile ilgili araştırmalarım devam ediyor. Umuyorum 1.00 Tam sürüm çıkana kadar onu da çözeceğiz. İyi geceler.
-
Güzel haber bekliyoruz ozaman, kolay gelsin.
Bu arada Türkçe karakter ile yamayı kuran ve oyun açılışta takılan veya çöken arkadaşlar için, Deathloop.exe sine sağ tıklayıp uyumluluk modundan Windows 8 olarak ayarlarsanız sorun çözülüyor.
Bende de takılmıştı o şekilde ayarlayınca düzeldi bilginiz olsun. Gerçi siz söylemiştiniz ama hala sorunu söyleyen arkadaşlar var diye yazdım.
-
Hocam yama bitti mi yayınladınız mı
-
Evet, bu akşam 0.99 güncellemesi ile çevirinin gözükmeme sorununu düzelten güncellemeyi yayınlayacağız.
Crackli oyunda türkçe karakterli yama yükleyince oyun açılmıyor uyumluluğu da denedim 0.99 da bu hata giderilirmi ?
-
oyun türkçe yamayla belli bir zaman sonra donuyor görevin ortasında. En son yamayı kaldırıp denedim ve o bölümü geçtim fakat yamayı kurunca ne yaparsam yapayım bir müddet sonra şak diye donuyor
-
Türkçe karaktersiz sürümü denediniz mi? Bir de daha detaylı bilgi için çöktüğü noktayı gönderebilir misiniz? Özel trigger bölgelerinde yüklenen bir dosya olabilir hemen inceleyelim.
Windows 11 kullanıyorsanız bu hatanın gideceği yok gibi duruyor. Testler devam ediyor lakin Windows 11’in bu konuda önü açık değil. Windows 11 kullanıp Crack sürümde Türkçe Karakter çalıştırabilen kimse yok.
Not: Windows 11 olayı Orijinal Oyun için geçerli değildir, Orijinal Oyunda şu ana kadar bir sıkıntı tespit edilmemiştir.
Elinize sağlık. Tr karaktersiz yama sorunsun. Ufak tefek ingilizce yerler var ve ana menü ayarlarda görüntü yerine görünüş yazıyor. Rahatsız edici
-
Özelden kürekli sürümün dosyasını atabilecek var mı baştaki linke ne yaparsam yapayım gidemedim, pcden denedim, telden denedim, vpn açtım, farklı tarayıcıdan denedim açılmadı bir türlü.
-
Linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın direkt indirme başlaması lazım. Site açılmayacak sadece dosya inecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X