ARKADAŞLAR BUGÜN İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM.VİTES DEĞİŞTİRMEK İÇİN DEBRİYAJA BASTIĞIM ESNADA ÇAT DİYE BİR SES GELDİ ve PEDAL AŞAĞIYA KADAR BOŞ İNDİ.SONRA AYAĞIMI ÇEKTİM.BİR DAHA BASTIĞIMDA DÜZELDİ VE VİTESİ DEĞİŞTİRDİM.BUGÜN ÜÇ DEFA YAŞADIM BU PROBLEMİ.
1-BU DURUM NEDİR.NASIL İZAH EDİLİR. 2-ÇÖZÜMÜ NEDİR.KAÇA MAL OLUR 3-BU ŞEKİLDE BİRKAÇ GÜN KULLANILABİLİR Mİ.ZARARI NE OLUR.
sanırım debriyaj telinde bi problem var hiç basıma gelmediğinden bilemiyorum fiyatı vs ama diğer arkadasların yorumlarını bekle bence
Kardeş aynı sıkıntı benim 97 model şahinle de başıma geldi,aynen dediğin gibi bikere bastıp lank diye göçtü debriyaj,sonra düzeldi,ama gittim debriyaj telini değiştirdim,çok bişey değil 7 ytl ye değiştirmiştim teli.Sıkıntı etme çözümü kolay.
quote:
Orjinalden alıntı: ferguc
ARKADAŞLAR BUGÜN İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM.VİTES DEĞİŞTİRMEK İÇİN DEBRİYAJA BASTIĞIM ESNADA ÇAT DİYE BİR SES GELDİ ve PEDAL AŞAĞIYA KADAR BOŞ İNDİ.SONRA AYAĞIMI ÇEKTİM.BİR DAHA BASTIĞIMDA DÜZELDİ VE VİTESİ DEĞİŞTİRDİM.BUGÜN ÜÇ DEFA YAŞADIM BU PROBLEMİ.
1-BU DURUM NEDİR.NASIL İZAH EDİLİR. 2-ÇÖZÜMÜ NEDİR.KAÇA MAL OLUR 3-BU ŞEKİLDE BİRKAÇ GÜN KULLANILABİLİR Mİ.ZARARI NE OLUR.
ARACIM 1994 MODEL RENO 9 FAİRWAY 1.6 MotoR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme