Şimdi Ara

1999 Model Polo 1.6 Nasıl Bilirsiniz Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
55.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bir Araç Beğendim 1999 model 1.6 polo 110 binde değişeni kazası felan yok.
    aracı nasıl bilirsiniz arızası vs. varmıdır parçları nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.
    Fiyat Olarak : 11.250 de anlaştık...

Araç Bu Resim TEMSİLİDİR...
     1999 Model Polo 1.6 Nasıl Bilirsiniz Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Kar -- 27 Nisan 2012; 1:23:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1999 Model Polo 1.6 Nasıl Anlaşılır?

1999 model Volkswagen Polo 1.6, güvenilirliği ve ekonomikliği ile tanınan bir araçtır. Eğer bu modele sahipseniz veya satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki ipuçları aracı anlamanıza yardımcı olacaktır:

• Şasi Numarası: Aracın şasi numarası, aracın tanımlanması için benzersiz bir koddur. Bu numara, aracın kullanım kılavuzunda veya ön camın alt kısmında bulunabilir.

• Motor Özellikleri: 1999 model Polo 1.6, 1,6 litre hacimli, 4 silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 75 beygir güç ve 135 Nm tork üretir.

• Şanzıman Seçenekleri: Polo 1.6, 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman ile sunulmaktadır. Otomatik vitesli modellerde, vites seçimi direksiyon simidindeki vites kolu kullanılarak yapılır.

• Donanım Seviyeleri: 1999 model Polo 1.6, Comfortline ve Highline gibi farklı donanım seviyeleri ile satılmıştır. Bu donanım seviyeleri, klima, elektrikli camlar ve alaşım jantlar gibi özelliklerin bulunup bulunmadığını belirler.

• Performans: Polo 1.6, 0-100 km/s hızlanmasını 13 saniyede tamamlar ve maksimum hızı yaklaşık 170 km/s'dir.

• Yakıt Verimliliği: Polo 1.6, şehir içinde ortalama 8,5 litre/100 km, şehir dışında ise ortalama 6 litre/100 km yakıt tüketir.

• Kullanıcı Yorumları: "1999 polo 1.6 yorumları" aramasıyla çevrimiçi olarak kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilirsin.

• Bakım İhtiyaçları: Diğer tüm araçlar gibi, Polo 1.6'nın da düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Bu bakım, yağ değişimlerini, filtre değişimlerini ve periyodik kontrolleri içerir.

Polo 1.6, şehir içi ve dışı kullanım için uygun, güvenilir ve ekonomik bir araçtır. Aracınızı iyi durumda tutmak için yukarıdaki ipuçlarını takip ederek uzun yıllar boyunca keyifle kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fiyatı iyi gözüküyor alınır.tüpü var mı?
    performansı oldukça tatmin edici.
    parça fiyatları çok pahalı değil ama ucuzda değil.
  • Boya ve motor durumu nasıl ? Pololar 16 valf diye hatırlıyorum.

Araba her yönüyle güzelde benim tek parça pahalılığı ve direksiyon simidi hoşuma gitmedi,direksiyonu değiştirirsin diyeceksin,araba şahin bile olsa her yönüyle orjinal fabrika çıkışı seviyorum,bu sebeple almaktan vazgeçmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

fiyatı iyi gözüküyor alınır.tüpü var mı?

Tüp yok hiç takılmamış.
    Yakıt olarak ne yakıyor 1.6 lar ?
    Birde 1.6 lar 75 beygir değil mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Boya ve motor durumu nasıl ? Pololar 16 valf diye hatırlıyorum.

Araba her yönüyle güzelde benim tek parça pahalılığı ve direksiyon simidi hoşuma gitmedi,direksiyonu değiştirirsin diyeceksin,araba şahin bile olsa her yönüyle orjinal fabrika çıkışı seviyorum,bu sebeple almaktan vazgeçmiştim

Boya bir kaç parça var lokal olarak...
    motoru bilmiyorum ustaya göstericez

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

quote:

Tüp yok hiç takılmamış.
    Yakıt olarak ne yakıyor 1.6 lar ?
    Birde 1.6 lar 75 beygir değil mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Boya ve motor durumu nasıl ? Pololar 16 valf diye hatırlıyorum.

Boya bir kaç parça var lokal olarak...
    motoru bilmiyorum ustaya göstericez

Alıntıları Göster
    1.4 100hp almanızı öneririm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

1.4 100hp almanızı öneririm ben

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_59807509/tm.htm

Arkadaş almış, memnun görünüyor. Donanım aynı hemen hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 27 Nisan 2012; 7:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

teşekkür ederim dostum
    benim korktuğum nokta yakıtı ve parça fiyatları aslında onlarda uygunsa sorun yok benim için verdiğiniz konuyu inceliyeyim en iyisi

• quote:

quote:

teşekkür ederim dostum
    benim korktuğum nokta yakıtı ve parça fiyatları aslında onlarda uygunsa sorun yok benim için verdiğiniz konuyu inceliyeyim en iyisi

Alıntıları Göster
    Ben 134000 de alıp 165000 civarı satmıştım. Vallahi son derece memnundum özellikle şehir içinde çok iyiydi. Araç 16 değil 8 valftir. Şehir içinde çok seridir. Uzun yolda 150'ye kadar zorlanmadan yürür gerçi ben 90-120 adamıyım uzun süre o hızlarda kullanmadım. Bunun yanında motor kısmında boğaz kelebeği sorunu kronik sorunudur, boşa alınca ışıklarda stop etme en büyük sorunudur.
    Yakıt hatırladığım kadarıyla şehir içinde yaklaşık olarak 10 litre civarı yakıyordu. Fiyat konusunda bence iyi fiyata anlaçmışsınız eğer LPG ve klima varsa. Bu araca parça ve usta konusunu kafanıza takmayın çok çok rahat istediğiniz parçayı yan sanayisi ile bulabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Ben 134000 de alıp 165000 civarı satmıştım. Vallahi son derece memnundum özellikle şehir içinde çok iyiydi. Araç 16 değil 8 valftir. Şehir içinde çok seridir. Uzun yolda 150'ye kadar zorlanmadan yürür gerçi ben 90-120 adamıyım uzun süre o hızlarda kullanmadım. Bunun yanında motor kısmında boğaz kelebeği sorunu kronik sorunudur, boşa alınca ışıklarda stop etme en büyük sorunudur.
    Yakıt hatırladığım kadarıyla şehir içinde yaklaşık olarak 10 litre civarı yakıyordu. Fiyat konusunda bence iyi fiyata anlaçmışsınız eğer LPG ve klima varsa. Bu araca parça ve usta konusunu kafanıza takmayın çok çok rahat istediğiniz parçayı yan sanayisi ile bulabilirsiniz...

Teşekkür Ederim Dostum...
    O Sorunu Bende Okudum Galiba Arada Kelebeği Temizlemek Gerekiyormuş O Zaman Sorun Çözülüyomuş.
    Lpg Yok Klima Var Bunların Motoru Çok Noktalı Enjeksiyon Dimi ?

• quote:

quote:

Teşekkür Ederim Dostum...
    O Sorunu Bende Okudum Galiba Arada Kelebeği Temizlemek Gerekiyormuş O Zaman Sorun Çözülüyomuş.
    Lpg Yok Klima Var Bunların Motoru Çok Noktalı Enjeksiyon Dimi ?

Alıntıları Göster
    Evet sıralı sistem takılıyor ancak motorun benzinde sorunu varsa lpg ile bayağı sıkıntı artıyor. 2 sene boyunca çok uğraştırdı beni. Aslında son derece uyumlu LPG'ye ancak dediğim kelebek sıkıntısı çok arıza yaratıyor. Tavsiyem taktırırken iyi bir usta buylmanız yönünde olacak. Zaten taktırmadan zor binersiniz bu benzin fiyatlarıyla...

• quote:

Evet sıralı sistem takılıyor ancak motorun benzinde sorunu varsa lpg ile bayağı sıkıntı artıyor. 2 sene boyunca çok uğraştırdı beni. Aslında son derece uyumlu LPG'ye ancak dediğim kelebek sıkıntısı çok arıza yaratıyor. Tavsiyem taktırırken iyi bir usta buylmanız yönünde olacak. Zaten taktırmadan zor binersiniz bu benzin fiyatlarıyla...

Alıntıları Göster
    75 beygir onu biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 27 Nisan 2012; 13:30:38 >
  • quote:

wallaha bıktırdınız artık 1.6 ama 75 hp aracın performansı iyi diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Kotumu peki sana gore.sehirici oldukca Seri kalkislari hizlanmasi.hafif araba 1 ton bile gelmiyor.1 yildir kullandigim icin soyluyorum. Hic kullanmadan yorum yapmiyorum.

Benzin konusunda ise net birsey diyemem ama fazla yakiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 27 Nisan 2012; 16:23:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Kotumu peki sana gore peki.sehirici oldukca Seri kalkislari hizlanmasi.hafif araba 1 ton bile gelmiyor.1 yildir kullandigim icin soyluyorum. Hic kullanmadan yorum yapmiyorum.

yahu hocam 1.2 Clio kullanıyorum 78 beygir beşinci vites 3000 devirde 90 yapıyor.Polo 1.6 ama oda 5.vites 3000 devirde 90 yapıyor.Yakıt 1.6 performans 1.2
    Ben şehirler arası yola çıktığımda 90ı geçtiğim an araba çok yakmaya başlıyor aynı durum Polo içinde geçerli.Ne anladım ben bu işten? Uzun yoldada sürekli 90la gidilmiyor al sana masraf.
    Bu aracı alanları hakikaten anlamıyorum.Bu motorun amacı ne ekonomi olabilir ne performans.Alacaksın ya tüplü olacak yada tüp taktıracaksın ancak 1.2 araba kadar yakacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

quote:

quote:

quote:

Kotumu peki sana gore peki.sehirici oldukca Seri kalkislari hizlanmasi.hafif araba 1 ton bile gelmiyor.1 yildir kullandigim icin soyluyorum. Hic kullanmadan yorum yapmiyorum.

yahu hocam 1.2 Clio kullanıyorum 78 beygir beşinci vites 3000 devirde 90 yapıyor.Polo 1.6 ama oda 5.vites 3000 devirde 90 yapıyor.Yakıt 1.6 performans 1.2
    Ben şehirler arası yola çıktığımda 90ı geçtiğim an araba çok yakmaya başlıyor aynı durum Polo içinde geçerli.Ne anladım ben bu işten? Uzun yoldada sürekli 90la gidilmiyor al sana masraf.
    Bu aracı alanları hakikaten anlamıyorum.Bu motorun amacı ne ekonomi olabilir ne performans.Alacaksın ya tüplü olacak yada tüp taktıracaksın ancak 1.2 araba kadar yakacak

Alıntıları Göster
    polo 1.6 motor 98 model 75 hp aracım vardı 6 sene bindim 2200 devir 5. vites 90 gidiyordu ve 920kg ağırlığıyla seri sayılabilir uzun yoladada baya ekonomik 50 lt benzin ile 900 km den fazla gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahMeTT05

polo 1.6 motor 98 model 75 hp aracım vardı 6 sene bindim 2200 devir 5. vites 90 gidiyordu ve 920kg ağırlığıyla seri sayılabilir uzun yoladada baya ekonomik 50 lt benzin ile 900 km den fazla gittim

Teşekkür Ederim Yorum Yapan Herkese Aksilik Olmazsa Aracı Alıcaz
  • quote:

99 Polo 1,6 75 hp 8v 3000 devirde 120 km yapar. 1,2 clionun fabrika değerlerine göre ortalama yakıt tüketimi 5,9 litre , 1,6 polonun 6,4 litre değilmiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 27 Nisan 2012; 15:52:30 >
  • quote:

quote:

99 Polo 1,6 75 hp 8v 3000 devirde 120 km yapar. 1,2 clionun fabrika değerlerine göre ortalama yakıt tüketimi 5,9 litre , 1,6 polonun 6,4 litre değilmiydi ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda var, o da LPG'siz kullanıyor. Kilometrede 30 kuruşu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Arkadaşımda var, o da LPG'siz kullanıyor. Kilometrede 30 kuruşu var.

Alıntıları Göster
    Herkese Teşekkür Ederim Gerekli Bilgiyi Topladım Tabi Kullanan Varsa Yorumlarını Yinede Paylaşırsa Sevinirim...
  • quote:

Herkese Teşekkür Ederim Gerekli Bilgiyi Topladım Tabi Kullanan Varsa Yorumlarını Yinede Paylaşırsa Sevinirim...

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Kar -- 3 Mayıs 2012; 0:28:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.