Şimdi Ara

Debriyaj Teli Değiştirilmesinin Maliyeti Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
33.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam üzeri yolda giderken vites yükseltmek için debriyaja bastım ve tel koptu. Acaba bu telin değişimi çok maliyetli olur mu?

Araç: Lada Vega

• zamanında benim araçta debriyaj teli kopunca servis çağırmıştım. bulunduğum ilçede tel bulamadığım için.
    bana yakın bir köyden renault toros için debriyaj teli ısmarladılar. parçacıya gittim dedim ver sen istiyorlar debriyaj telini.10 liraymış. aldım vardım köye dedim tel bu kim takacak . biz hemen takarız dediler . ben ayrıldım ordan ne yaptılar bilmem. böyle bir mevzu.vatandaş kendi işini kendi hallediyor.
  • Çok maliyetli olmaz tel ucuz bir parça ayrıca araç lada işçilik konusundada gözü tok bir usta çok ucuza kapatır bence...
  • Bisiklet fren telinden hallice hatta aynısı belki en azından işini görür.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim
  • yakın zamanda parça ve işçilik dahil 50 tl verdim araç opel astra
  • Zor değil, bu işlerden az çok anlayan herkes değiştirebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor bi durum ya. vites değiştireyim diye debriyaja bstım ve "ÇAT" diye bir ses duydum. Hemen Boşa alıp aracı sağa çektim. Baştan çok korktum ve Debriyaj kolunu kırdım zannettim ama meğersem tel kopmuş pedalın oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

zor bi durum ya. vites değiştireyim diye debriyaja bstım ve "ÇAT" diye bir ses duydum. Hemen Boşa alıp aracı sağa çektim. Baştan çok korktum ve Debriyaj kolunu kırdım zannettim ama meğersem tel kopmuş pedalın oradan.

Yoğun trafikte dur kalk halinde ilerlerken 1. vites kalkış anında kopsaydı öndeki araca çarpmaktan kurtulamazdınız. Geçmiş olsun.
  • Lada kulubu yaz google :) Buradan Deb. telini kendinde değiştirebilmen için konular var :) sorabilirsinde ucuz bir parça kendiniz alıp takabilirsiniz :)
  • 88 model şahinim var dün akşam evin önünde 1.vitese atarken tak diye debriyaj teli koptu ne kadara mal olur alsam kendim takabilirmiyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyempire55 -- 15 Mart 2014; 13:01:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.