Şimdi Ara

Dec0 online (Open Beta 13 Mayis) (Joymax) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bende senin için hayatında ne street fighter nede dragon ball izlemiş ve oynamış biri değilsin diyorum

fantastik bi çağda büyücüler savaşçılar arasında geçen bi oyunu dövüş tabanlı oyunlarla özdeşleştirmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

valla bende senin için hayatında ne street fighter nede dragon ball izlemiş ve oynamış biri değilsin diyorum

fantastik bi çağda büyücüler savaşçılar arasında geçen bi oyunu dövüş tabanlı oyunlarla özdeşleştirmek

iki oyunuda oynadım bu oyunu da oynadım ben hikaye açısından değil oynanış tarzı açısından benzetiyorum
    Bu oyunun en büyük farkı sanırım en etkili hareketlerin sadece kombolarla yapılabilmesi
    Örnek olarak herhangi bir oyunda rakibe su topu atabilmek için sadece skili yüklediğiniz tuşa basmanız yeterli oluyor bunda ise o sutopunu atmak için belirli bir tuş kombinasyonuunu izlemeniz gerekiyor
    zaten oyunun ilk levelleri sırf bu komboları öğrenmek ile geçiyor
    Oyunun cb si açılsın ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaıktır (Dragon ball a benzeyen yanı ise karekterle bazen attıkları su topu ateş topu gibi şeyleri yerden 5 metre falan havalanıp atmaları )

• bu oyundada el bombası uçak felan varmı metin2 diye bi oyunda varmış herlade bundada varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 99hellboy

Süper ilk defa oynayabileğim online bi oyun buldum bol bol combolu tek tuş skill yerine özel kombinasyonlarla yapaılabilen hareketlere ağırlık verilmiş ben street fighter - dragon ball karışımı bir online oyun diyorum bunun için

combo işi benide sardı bakalım az kaldı bizde saat 8 iken onlar gece 00:00 a giriyorlar sitedeki saatle birlikte açarlarmı hemen bilmiyorum
  • Bu oyunda SRO da olduu gibi ticaret war mı yük taşımalıı gibi bişeler işte eğer SRO gibi bişe se gelebilirm
  • güzel oyunda paylaşım için sağol,
    ama SRO rezaletinden sonra joymaxtan elimi ayagımı çektim ben
  • oyunu yapanlar joymax değil sadece pazarlayanlar joymax yapanlar koredeki elemanlar

yani yarın öbürgün parayı bulursam bende haklarını satın alıp türkiyede bi serverini açabilirim (misal tabi )

firmayı kötülemek olmaz sonuçta deco yuda bunalr yapmadı
  • acikcasi video dan hic zevk alamadim hep ayni skilli vuruyor
  • Hello. This is Deco Online.

Now, you can join Deco Online for Closed Beta Test.

And we provide you with 150% EXP Event for Closed Beta Test for 1 week!

We will give good service to Deco Online users.

We hope you have fun & enjoy with Deco Online.

Thank you.

varmı başlayan arkadaşlar serverler açılmış ve %150 fazladan exp ratesi bulunmaktaymış

lag durumunu açıklarsanız sevinirim
  • oyunadki ırklar arası savaşlar varmı varsa nasıl oluor güzelmi bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 30 Nisan 2008; 16:55:35 >
  • gerçi cbt ama

gene hüsran gene hüsran eğer joymax serverleri güçlendirmez ise bu oyun ikinci defa korelilerin elinde patlar lagdan geçilmiyor
  • lag oyunda mevcut 3-4 snye giriyor arada , eger tutulursa joymaxın adı soyadı para zaten bi item mall yapar neti kökler bitti 18 oldum bu arada Niccotine ismim (archer)
  • bu kadar kötü bi oyun olamaz denedim gördüm!!!
  • quote:

gerçi cbt ama

gene hüsran gene hüsran eğer joymax serverleri güçlendirmez ise bu oyun ikinci defa korelilerin elinde patlar lagdan geçilmiyor

silkroadda ole keske Google oyun ısınede el atsa sanırım 0 lagla oynardık :D
  • arkadaşlar server falan mı kapalı launcher update yapmıyorda?

ff dikkat etmeden eski konudaki filefront linkinden indirmişim kafa basmıyo bu saatte mecbur yine indiricem

bu combo olayını çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 30 Nisan 2008; 21:50:01 >
  • joymax lag çığlıklarını duymuş olacakki bu akşam çok iyi bi şekilde oynayabildim. Lag çok az ki bu oyunu ilk p2pp serverlerinde ( joymaxtan önce) deneyip ordaki lag çilesini çektikten sonra oyunu oynayabilmek gerçekten içimi rahatlattı

lvl 17 tek elli kılıç ustasıyım kısmetse haftasonuna kadar mercenary (rogue) karakter olacam oyun denemeye değer ancak skill bakımından zayıf kalıyor mlsf ama oyun 30 lvl sonrası başlıyor
  • quote:

joymax lag çığlıklarını duymuş olacakki bu akşam çok iyi bi şekilde oynayabildim. Lag çok az ki bu oyunu ilk p2pp serverlerinde ( joymaxtan önce) deneyip ordaki lag çilesini çektikten sonra oyunu oynayabilmek gerçekten içimi rahatlattı

lvl 17 tek elli kılıç ustasıyım kısmetse haftasonuna kadar mercenary (rogue) karakter olacam oyun denemeye değer ancak skill bakımından zayıf kalıyor mlsf ama oyun 30 lvl sonrası başlıyor

katiliyorum ares biz turk clani kurduk arkadaşlari bekleriz 28 oldum bu arada bugun 30 garanti 30dan sonra skiller cok guzel oluyor (archer, sniper) için diğer classlar hakkinda bi fikrim yok , gelirseniz herkezi bekleriz 20+ dan sonra kasilacak yer mevcut gelecek arkadaslari kasabiliriz...

• Oyun içi bir iki ss atsanız
  • Arkadaslar 25 deki subjob görevi hakkında bilgisi olan varmı,hersey tamam olmasına karsın kabul ettiremedik bi (40k eld,4crystal,4copper,2greenshell,2eldastone,top armor)???
    (Tamamdır Halletim beyler gerek kalmadı)

Bu arada Oyun hakkında kısa 2-3 birsey söyliyeyim oynayacak arkadaslara fikir olsun
    +Ortalama Grafikler,Yeterli seviye yapı (sarabilir bi süre icin)
    +Gayet anlasılır ve kısa görevler
    +30 + Gayet süslü giysi,silah ve skiller
    +Room sistemi gayet kullanıslı ve eglenceli
    +Craft sistemi silahlara kıyafetlere güzel bonuslar verio (henüz deneyemedik=)
    -Az ve kısa skill sistemi,(beklemeleri yüksek cogunun)
    -Fazlasıyla basit pet sistemi
    -Az Sayıda Mob lar (genelde aynı mobun 3 farklı boyutu seklinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 3 Mayıs 2008; 4:19:38 >
  •  Dec0 online (Open Beta 13 Mayis) (Joymax)

Dec0 online (Open Beta 13 Mayis) (Joymax)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.