Şimdi Ara

Dec0 online (Open Beta 13 Mayis) (Joymax) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelemiyorum ya offf oyunu ob sanmıştım cb'ymiş OB ne zaman açılcak bilen var mı? kotalıyım kotalı olmasam indircem şimdi off
  • Oyun Ob ye geçecektir gerekli açıklama yapılmıştır arkadaşlar herkesi bekleriz
  • ben geldim ama çok lag var o yüzden oynamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

ben geldim ama çok lag var o yüzden oynamıyorum

ilk 2gun dişinda ben ve arkadaşlraım lag yaşamadık... Sorun bağlantında olabilir bi gozden geçir
  • Yok bağlantımda sorun yok eminim ama şu olabilir ben canavara saldırıyom sonra bekliyo o saldırıyo sonra ben saldırıyom böyle bir sistem mi var?
  • bende başladım 18 lvl oldum ama skilleri nasıl dağıtıcağımız hakkında bir rehber olsaydı daha yararlı olurdu.
  • oyunda görev nasıl alcam ya mission bilmemne var ordan aprayla aliniyo galiba 100 eld istiyo benim param 800 lerde acaba 100 eld 1k falanmı oluyoki onu çözemedim statları kendi veriyo galiba oyun skillerde para ile aliniyo daha tam çözemedim ama ob diye böyle herhalde bu arada ben rain/shamanım

necessry lvl ne bu arada benim kendi lvl mmi oluyo her yerde bunu gösteriyo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 15 Mayıs 2008; 20:24:52 >
  • Arkadaşlar benim RAİN de 57 lvl Hoyl Avenger charim var . Türkiye diye guildimde var isteyen gelebilir
    yardimci olurum şuan tatildeyim Haziran 20 ye kadar oyuna giremicem
    oyundaki ismim ChunLee dir
    ve oyunun tadi 50 lvl den sorna cikiyo çünkü oyunda 2 irk vear ve irklar arasi savaşlar oluyo
    ayni Knight onlinedeki gibi
    karşi ırk ı kestikçe np gibi fame point kasiyosunuz bunun sonucunda armor alabiliyosunuz
    vs vs daha birçok özelligi ve güzelligi var suan icin lag yok oyun rahat
    diger oyunlardan biktiysaniz deneyin derim
  • Arkadaşlar oyunu oynayan varmı şuan? Bugün başlamayı düşünüyorum
  • 1. gün ...
    2. gün...
    3. gün Uninstall

Oyun bi hafta oyaladı ama fazla bi özellik yok skilleri güzel ama
  • Oyunda Silkroaddan izler var, haritaları inceledim az. Shaiya,cronus derken bide buna başladım. Bu yaz geçmez başka hepsini deneyip eğlenmek lazım.
  • Arkadaşlar v962 son versiyonun direk link ini bilen varmı veya buraya koyabilecek olan
  • OB olunca bakarım :) GhostX devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

OB olunca bakarım :) GhostX devam

oyun offical e geçeli çok oluyo

knight online, cabaldan başka oynadığım ilk mmorpg dir candır canandır fakat kötü oyundur oynadığım zaman lag çoktu.
  • 2008 diye yazmamışlar ki :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.