Şimdi Ara

Dec0 online (Open Beta 13 Mayis) (Joymax)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "CBT den sonra geçen günlerde sitede yazilan yazi big update gelceğini söylüyor ve level cap 80 olacakmış OB de 13 mayis sali sanirsam açılacak çunku joymaxin hep salı gunleri bakımı klasik oldu , oyunu oynadim 35 levele kadar geldim benim görüşüm oyun gayet guzel joymax lag sorunun yok etti ve rahat kasiliyor kasması kolay quest satan bir npc var ondan quest alip istediğiniz kadar questi alip verebiliyorsunuz questler basit ve anlaşılır. Clan ise master 30+ jobunu seçmiş olması gerek ve onun dışında 3 kişi daha istiyor yani 4 kişi ile Guild hazirlamasi (prepairing) başlığını alıyor 10 kişi oluncada 100.000 Eld (100k) ilede guild kuruluyor petler 5k 10levelde alirsiniz pet sistemi cok hoş evrim geçirdikce yeni özellikler katılıyor. benim defansif petim vardi absorb yapıyordu 11 oldugunda bana heal basmaya başladı ve şuan 16 bilmiyorum 21de ne ozellik geleceğini xpyi kendi zamanla alıyor summon edildikten sonra oranını bilmiyorum, PvP roomlar guzel tower yikma deathmatch team deathmatch 3 cesit ve 2- 4 - 6- 8 olarak istediğiniz sayida kişiyle pvp yapabiliyorsunuz. Kasmasi kolay, Free , Basit ama iyi pet sistemi, Pvp , Herkezi beklerim Ob ye..."

Evet arkadaslar Joymaxin sitesinde gezerken rastladıgım bir oyun Deco online , hakkında pek bir bilgim yok Sro ya benzeyen birazda anime ye kaçan 3d bir oyun , 2 ırk var (Millena, Rain) ve combo destekli bir oyun xczcxc yaptıgınızda combo skill atıyor, Battle Room lar ayrı bir zevk hiçbir silahlarınızdan gelen ek özellikler battle roomda etkin olmuyor ve pvpler 1v1 2v2 3v3 (kicks online roomları gibi ) lobby var oralara girdikten sonra pvpler başlıyor, Herzamanki gibi joblarımız mevcut, Riding horse (at) binme mevcut ama parası biraz pahalı geldi Sro daki gibi tek binişlik değil bu ve ayrıca her zamanki gibi Pet Sistemi mevcut oyunda ve 4 evrim geçiriyorlar 1-10 -- 11-20 -- 21-30 -- 31-40 arası 2 tür pet çeşidi war atack Type/ Defans Type anlaşıldıgı gibi def ve atack olmak üzere 2 çeşit, başka bir bilgisi olan warsa paylaşsın sadece okuduklarımı yazdım...

Main jobs (Asıl joblar)-------------------- (primary job group ------------ intermedia job group
    --------(1-10) ---------------------------------- lv 11-30) ------------------------- lv 31-80

"Millena" wanderer --> Sword -----------------> Swordman--------------> Knight, Mercanary ,Slayer
    -------------------------Long sword------------>Swordman (aynı)--------> Knight ,Mercanary, Slayer
    -------------------------Arrow ------------------> Archer -----------------> Sniper

Main jobs (Asıl joblar)----------------- (primary job group ----------- intermedia job group
    -------(1-10) ------------------------------- lv 11-30) ----------------------- lv 31-80

"Rain" Stranger -->Magical Script--------> Magician -------------> prominas, priest ,holy avenger
    -----------------------Staff ---------------->Magician (aynı) ------> prominas, priest ,holy avenger
    ---------------------- Crystal Ball --------> Shaman ---------------> Pshyce

Ayrıca 24 de Sub jobları seçebiliyoruz ve Weapon Armor Craft , İtem basma (upgrade) mevcut (Rf online oynayanlar bilirler Her renkten crystal var ayrı ayrı özellikleri war Damage , hp mp absorb vs..)

TEK SORU: Oyun F2p mi P2P mi anayamadım 2 çeşit client download war birinde p2p yazıyor çözemedim
    Yanıt alındı oyun : F2P ( sizin deyimizle beleş ^^ )

Oyunun sitesi:http://www.joymax.com/deco/ <------------ Ayrıntılı bilgi Ve download için ( Flashplayer destekli oldugu için direct link atamıyorum downloada 663mb)

http://www.youtube.com/watch?v=_YlkADynRx8&feature=related <----- oyundan bir video Youtubeye Deco online diye aratırsanız daha cok video bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niccotine -- 8 Mayıs 2008; 17:23:13 >

• o p2p yazan torrent linki demek oluyo. ^^

Sagol öninceleme icin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 26 Nisan 2008; 12:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

o p2p yazan torrent linki demek oluyo. ^^

Sagol öninceleme icin .
    Tesekkurler ...
  • quote:

o p2p yazan torrent linki demek oluyo. ^^

Sagol öninceleme icin .
    Oyun F2P eski sahibinden(p2ppl) olan ufak bir tanıtımı mevcut forumda(yaklasık 1 senelik) cok lag oldugundan pek fazla tutulmamıstı.O firma kapadı ve joymax aldı bilmiyorum nasıl olur ama ben geri donmem oyuna bircok alternatif mevcut ve yeni gelenlerde cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Oyun F2P eski sahibinden(p2ppl) olan ufak bir tanıtımı mevcut forumda(yaklasık 1 senelik) cok lag oldugundan pek fazla tutulmamıstı.O firma kapadı ve joymax aldı bilmiyorum nasıl olur ama ben geri donmem oyuna bircok alternatif mevcut ve yeni gelenlerde cabası...

Alıntıları Göster
    Bu arada hatirlatmakta fayda var. Eger CBT testine davetli degilseniz bosuna client i cekmeyin.
  • quote:

Bu arada hatirlatmakta fayda var. Eger CBT testine davetli degilseniz bosuna client i cekmeyin.

Alıntıları Göster
    p2ppl

ne umutlarla beklemiştim o oyunu grafikleride fena değildi ama serverleri lag yüzünden kapandı

joymax silkroad online firması sanırım lag ortalama olur kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

p2ppl

ne umutlarla beklemiştim o oyunu grafikleride fena değildi ama serverleri lag yüzünden kapandı

joymax silkroad online firması sanırım lag ortalama olur kanısındayım

Alıntıları Göster
    gelecek arakdaşlar isimlerini yazabilirler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccotine

gelecek arakdaşlar isimlerini yazabilirler ...

Alıntıları Göster
    site göçük şu na sayfa bulunamıyor diyor ilginç koskoca joymax
  • quote:

site göçük şu na sayfa bulunamıyor diyor ilginç koskoca joymax

Alıntıları Göster
    http://www.joymax.com/deco/ <-- burayı diyorsan şuan açılıyor bende

• quote:

http://www.joymax.com/deco/ <-- burayı diyorsan şuan açılıyor bende

Alıntıları Göster
    edit : açıldı pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 26 Nisan 2008; 20:37:21 >

• quote:

Alıntıları Göster
    tamam , herhangi bi sorun yaşayanlar flashplayer yuklesinler , site flashplayer destekli vede oyuna gelecek arkadaşlar yazarlarsa kucuk bi grup oluşturabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niccotine -- 26 Nisan 2008; 20:39:18 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar üye olduktan sonra sitenin alt kısmında user agreement diye bi oaly var sanırım cbt yi kabul eidyoruz şeklinde bişi orayı onaylamayı ihmal etmeyin derim
  • quote:

arkadaşlar üye olduktan sonra sitenin alt kısmında user agreement diye bi oaly var sanırım cbt yi kabul eidyoruz şeklinde bişi orayı onaylamayı ihmal etmeyin derim

Alıntıları Göster
    http://deco.fulldn1.joymax.com/DecoOnline_GlobalOfficial_v920.exe

beyler buyrun indirmek isteyenler direkt link

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ares

tesekkur ederim yardımcı oldugun için orada p2p kendi downloaderi war partlara bölüp indiriyor onunde direct linkini bulabilirsen arkadaşlar için daha yardımcı olabilir hem daha seri hemde kolay

• quote:

quote:

tesekkur ederim yardımcı oldugun için orada p2p kendi downloaderi war partlara bölüp indiriyor onunde direct linkini bulabilirsen arkadaşlar için daha yardımcı olabilir hem daha seri hemde kolay

Alıntıları Göster
    o olay part part değil torrentten asılıyorsun artı orda http linki verdim fazlasına ihtiyaç yok herhangi indirme programıyla son hızda çakabilirsiniz

• quote:

tamam , herhangi bi sorun yaşayanlar flashplayer yuklesinler , site flashplayer destekli vede oyuna gelecek arkadaşlar yazarlarsa kucuk bi grup oluşturabiliriz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mavi1991

CBT nin ne kdr surcegi bellimi bide key leri nerden aliyoruz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mavi1991

CBT nin ne kdr surcegi bellimi bide key leri nerden aliyoruz.

Alıntıları Göster
    valla sanırım key yok öncelikle joymaxtan bi hesap al ondan sonrawww.joymax.com/deco/ sitesine girip login ol sayfanın en altında user agreement diye bi link var mavili şekilli bi link oraya tıklayıp agremeenti confirim et yanlışım yoksa 29 nisanda gir cbt de oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 26 Nisan 2008; 21:50:28 >

• quote:

valla sanırım key yok öncelikle joymaxtan bi hesap al ondan sonrawww.joymax.com/deco/ sitesine girip login ol sayfanın en altında user agreement diye bi link var mavili şekilli bi link oraya tıklayıp agremeenti confirim et yanlışım yoksa 29 nisanda gir cbt de oyna

Alıntıları Göster
    quote:

valla sanırım key yok öncelikle joymaxtan bi hesap al ondan sonrawww.joymax.com/deco/ sitesine girip login ol sayfanın en altında user agreement diye bi link var mavili şekilli bi link oraya tıklayıp agremeenti confirim et yanlışım yoksa 29 gir cbt de oyna

ilginc bu online oyun firmalarinin şafti kaymıs.

AOC desen open beta der key dagitir. Bu CBT diyor herkesi aliyor.

Nese hayirlisi deneriz bakalim.

• quote:

quote:

valla sanırım key yok öncelikle joymaxtan bi hesap al ondan sonrawww.joymax.com/deco/ sitesine girip login ol sayfanın en altında user agreement diye bi link var mavili şekilli bi link oraya tıklayıp agremeenti confirim et yanlışım yoksa 29 gir cbt de oyna

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

quote:

garip uye olduktan sonra e-maile hiç bişey gelmiyor iyice garipleştiler insan bi hoşgeldiniz der :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

quote:

garip uye olduktan sonra e-maile hiç bişey gelmiyor iyice garipleştiler insan bi hoşgeldiniz der :D

Alıntıları Göster
    Süper ilk defa oynayabileğim online bi oyun buldum bol bol combolu tek tuş skill yerine özel kombinasyonlarla yapaılabilen hareketlere ağırlık verilmiş ben street fighter - dragon ball karışımı bir online oyun diyorum bunun için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.