Şimdi Ara

Deca-Durabolin: (nandrolone decanoate)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sol omuzum da tendinit sorunu var, hareket kabiliyetimi oldukça kısıtladığı gibi sürekli bir ağrı da var. Tedavi edilmediği zaman donuk omuz sendromuna kadar varabiliyor.
    Tedavi olarak, en çok uygulanan yöntem düzenli fizik tedavisi ancak çalışma saatlerim ve yoğunluğum nedeniyle düzenli olarak fizik tedavisine gidemiyorum.

Omuzda sürekli bir ağrının olması ve hareket kabiliyetimi kısıtlaması büyük bir moral çöküşüne neden oldu, farklı tedavi yollarını ararken bir arkadaşım Deca-Durabolin: (nandrolone decanoate) 250mg.lık kapsülden haftada bir tane olacak şekilde 6 hafta kullanmamı önerdi.

Ağır spor yapan kişilerin kullandığı ve bir nevi doping etkisi yaratan bu ilacın, eklem tedavilerinde iyi geldiğini belirtti. Tip2 diyabet hastasıyım ve ilaç kullanıyorum (insilün kullanmıyorum)

Bu tip ilaçları alıp kullanmak tavsiye etmediğim bir yol ama artık rahatsızlığımız verdiği ruhsal bıkkınlık beni bu yola itiyor. Acaba bu ilaç hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı? kullanırsam farklı sorunlarla karşılaşır mıyım? desteğinizi rica ediyorum.

Not: bu reklam amaçlı bir başlık değildir, tamamen sağlık destek amacı ile açılmıştır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deca-Durabolin: (Nandrolone Decanoate)

Deca-Durabolin, anabolik steroid olarak sınıflandırılan ve nandrolone decanoate olarak da bilinen bir ilaçtır. Kas kütlesinin arttırılması ve kemik yoğunluğunun korunması gibi amaçlarla kullanılır.

Kullanım Alanları:

• Kas kütlesi kazanımı
    • Anemi tedavisi
    • Osteoporoz tedavisi
    • HIV/AIDS ile ilişkili kilo kaybı

Etki Mekanizması:

Deca-Durabolin, kas hücrelerinde protein sentezini uyararak kas kütlesinin artmasına neden olur. Ayrıca kırmızı kan hücresi üretimini uyararak anemiyi tedavi etmeye yardımcı olabilir. Osteoporoz tedavisinde ise kemik mineral yoğunluğunu artırarak kemik sağlığını iyileştirir.

Dozaj ve Uygulama:

Deca-Durabolin genellikle kas içine enjeksiyon yoluyla uygulanır. Dozaj ve uygulama sıklığı, bireysel ihtiyaçlara ve tedavi edilen duruma bağlı olarak değişebilir.

Yan Etkiler:

Diğer anabolik steroidler gibi Deca-Durabolin de aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi yan etkiye neden olabilir:

• Akne
    • Saç dökülmesi
    • Ses kalınlaşması
    • Karaciğer hasarı
    • Kalp hastalığı

Önemli Hususlar:

Deca-Durabolin, yalnızca bir sağlık uzmanının gözetiminde kullanılmalıdır. Hamile kadınlar, emziren anneler ve karaciğer veya böbrek hastalığı olan kişiler bu ilacı kullanmamalıdır. Deca-Durabolin'i diğer ilaçlarla birlikte kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Uyarılar:

Deca-Durabolin, kötüye kullanım ve bağımlılık potansiyeline sahiptir. Ayrıca, dopingle ilgili düzenlemeler kapsamında yasaklanmış bir maddedir. Bu ilacı yasa dışı veya tıbbi olmayan amaçlarla kullanmak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz geç oldu ama yine yazayım ama deca durabolin eklemleri kuvvetlendirir genelde sporcular ağır iş yaparken deca durabolin kullanırlar malum o kadar yük eklemlere biniyo decada burda devreye giriyo

Referans:
    www.steroidansiklopedisi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 7 Nisan 2017; 19:5:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vicks Vapodry Şurup Alkol
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.