Şimdi Ara

Dedeme Bmw z4 roadster 2.2i aldırmak istiyorum,fakat.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
12.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tam okumasamdsa konuyu anladım. ama metrobuste,otobüste,minibüste, çeşit çeşit envai insanlar var demişsin. açıkcası ben bu düşünceni beğenmedim.. resmen insanları küçük düşürüyosun gibi bişey olmuş. peki o metrobusteki,otobüsteki,minibüsteki bütün insanlar araba alsa? bu sefer neler olur acaba. ve üstüne bmw düşünüyorsun:D bunu farklı şeyler için almayı düşünüyosun sanırım. nedenki ama madem çok istiyorsun normal ne çok güzel nede çok kötü bi araç düşünsen olmazmı? ama yinede o düşündüğünbmw z4'ü inşallah alırsın. ben sadece bazı konu'da görüşlerimi belirtmek istedim.
  • Z4 35isDrive al bence. 340 beygir anca yeter. 0-100'ü de M3'le aynı sayılır.

Dedeme Bmw z4 roadster 2.2i aldırmak istiyorum,fakat..
  • Ya tam ibretlik forum ya adam mesaj atıp konuyu takip etmeye üşenmiyor da iki dakikasını ayırıp okumaya üşeniyor, sonunuz hayrola ne diyelim ...

Şahsen istanbul gibi ortamda araç kullanmak zaten işkence, senin yerinde olsam z4 ten ziyade daha ufak bi araç alırdım hem mütevaziliğini doldursun hem işini görsün seni ekstra yük altına sokmasın.

Bu arada dede macır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

Ben tam okumasamdsa konuyu anladım. ama metrobuste,otobüste,minibüste, çeşit çeşit envai insanlar var demişsin. açıkcası ben bu düşünceni beğenmedim.. resmen insanları küçük düşürüyosun gibi bişey olmuş. peki o metrobusteki,otobüsteki,minibüsteki bütün insanlar araba alsa? bu sefer neler olur acaba. ve üstüne bmw düşünüyorsun:D bunu farklı şeyler için almayı düşünüyosun sanırım. nedenki ama madem çok istiyorsun normal ne çok güzel nede çok kötü bi araç düşünsen olmazmı? ama yinede o düşündüğünbmw z4'ü inşallah alırsın. ben sadece bazı konu'da görüşlerimi belirtmek istedim.

Metrobüs,otobüs,minübüs yorumuma mutlaka birinin bunu söyleyeceğini biliyordum,şöyle ifade ediyim,ben kimseyi küçük görmüyorum,görmemde zaten,ama şunu söyliyim kalite diye bir şey vardır arkadaşım, sabah uyanıp duşumu alıyorum,traşımı oluyorum tertemiz mis gibide giyinip,150 tl lik parfüm sıkıp çıkıyorsun,dolmuşa biniyorsun 20 kişilik dolmuşta 40 kişi hayvan taşır gibi,adam bırak parfümü deodarantı dişini doğduğundan beri fırçalamamış sanki,ter kokusu vs o tıkış tıkış,evet aynen hayvan taşıyormuş gibi,sonra sürekli tartışan teyzelermi dersin,hep bir olay çıkması mı dersin,iniyorsun metrobüse biniyorsun daha fena tıklım tıkış yine hergün bir sürü olay sinirler gergin,ben daha okula varmadan çamur gibi oluyorum kendimi berbat hissediyorum. akşam eve dönmeye kalkıyorsun uzunçayır vs aman allahım,demek istediğim ben kimseyi küçük görmüyorum,dişini fırçalamaktan aciz deodarantın icadından bi haber insanlar öyle mutluysa devam etsinler ama bu birazcıkta kalite statüdür,ve ben dayanamıyorum buna,tamam herkesi seviyorum,hepimiz insanız ama olmuyor,daha bir kere metrobüste oturamadım adam gibi,cüzdanım cebimde mi telefon duruyo mu diye kontrol etmekten millet sıkıştıkça tıkış tıkış gına geldi. Zaten mevcut sorunlarım var bu sinir stres beni çok yıprattı değerlendirirken bunu da göz önünde bulundurmak lazım. z4 isteme nedenim tamamen bu aralar mutsuz olmam,abd ye yolladılar olmadı,semt değiştirdik olmadı,üstüne tuz biber günlük stresler resmen içimdeki sevinç çocuk öldü ölecek,bu yüzden biraz beni şımartıcak bir şey istiyorum,ama dedeme gidip ya babalık naber ya işte böyle böyle diyebilicek biriside değilim çekinirim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Ya tam ibretlik forum ya adam mesaj atıp konuyu takip etmeye üşenmiyor da iki dakikasını ayırıp okumaya üşeniyor, sonunuz hayrola ne diyelim ...

Şahsen istanbul gibi ortamda araç kullanmak zaten işkence, senin yerinde olsam z4 ten ziyade daha ufak bi araç alırdım hem mütevaziliğini doldursun hem işini görsün seni ekstra yük altına sokmasın.

Bu arada dede macır mı ?

Hocam evet dede ve baba tarafı macır o sürekli bir şeyler inşa etme tozu toprağı sevmesi zaten macırlarda genetik Balıkesirliyiz Ya ben şurda satır satır hatim edip yorum yazıyorum insanlar bi karışlık yazıyı okuyamıyor ya en azından arabamda oturur öyle beklerim bir üst yorumdaki metrobüs,minibüs muhabbetini okursan hak vereceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

Z4 35isDrive al bence. 340 beygir anca yeter. 0-100'ü de M3'le aynı sayılır.

Hocam bu araba 340 değil 140 beygir olsa yine alırım çünkü görünüşü gayet hoş bir şey,yani diğer arabalara bakınca hani iphone la renksiz eski takır tukur model nokiaları yan yana koy,göze,ruha hoş gelmesiyle alakalı bir şey,iphone yazdım diye pişman etmeyin beni

• z4 gibi bi arabayı istemeye utanan insan binerken daha çok utanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

z4 gibi bi arabayı istemeye utanan insan binerken daha çok utanır

Dostum güzel söylemişsin ancak araba alınırsa eğer alıp bebekte etilerde starbuckslar önüne park edecek hava atacak değilim ya da okulda gidip ta cafenin kaldırımının önüne park edecek insanda değilim,gerekirse gider okulun arkasına parkederim,yeterki ben kullanıyım lazım oldukça,ha trafik varsa parkedip metrobüse binmektende çekinmem,ama benim istediğim tek duygu sahip olduğunu bilmek duygusu,nasıl ki kaliteli bir parfüm kullanınca kendimizi iyi hissediyoruz onun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

quote:

Ya tam ibretlik forum ya adam mesaj atıp konuyu takip etmeye üşenmiyor da iki dakikasını ayırıp okumaya üşeniyor, sonunuz hayrola ne diyelim ...

Bu arada dede macır mı ?

Hocam evet dede ve baba tarafı macır o sürekli bir şeyler inşa etme tozu toprağı sevmesi zaten macırlarda genetik Balıkesirliyiz Ya ben şurda satır satır hatim edip yorum yazıyorum insanlar bi karışlık yazıyı okuyamıyor ya en azından arabamda oturur öyle beklerim bir üst yorumdaki metrobüs,minibüs muhabbetini okursan hak vereceğini düşünüyorum

Vallahi benim tanıdığım her hangi bir macır dan ne kadar zengin olursa olsun havadan z4 kopartma ihtimalı %0 dan küçüktür, üstüne de borçlanırsın o derece
    Minibüs olayına zaten hak veriyorum oraya bir lafım yok lakin belirttiğim gibi ben olsam z4 ten ziyade daha ufak ve masrafsız bir araç alırdım. He z4 alırlarsa da amenna tepe tepe de binerdim geceleri yanlardım orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

Z4 35isDrive al bence. 340 beygir anca yeter. 0-100'ü de M3'le aynı sayılır.

o araba 170 milyar arkadaşım onu miras kaldıktan sonra alır

neyse ; bence ilk önce ona derdini anlat okula gidip gelmenin artık seni bunalıma soktuğunu ve artık bi arabaya ihtiyacının olduğunu belli et. alıştıra alıştıra isticeksin arabayı.hatta o sana dicek oğlum sana araba alalım diye

• İştel çıkan çocuğun konusundan esinlenmiş çakal.
  • Hocam bırak bu bmw sevdasını sana Lotus elise gider hemde en yeşilinden
  • Hocam önce dedenin nasıl biri olduğunu iyi bilmen lazım , 15 dk herşeyi anlatırsın seni dinler , sonra "ne z4ü muhahaha senin yaşında bisikletimiz yoktu bizim sıpa , çalış al." diyebilir.

Az çok oturup muhabbet etmişliğin varsa daha konuşmadan tahmin edersin ne diyeceğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 28 Haziran 2011; 16:26:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

quote:

Bu arada dede macır mı ?

Vallahi benim tanıdığım her hangi bir macır dan ne kadar zengin olursa olsun havadan z4 kopartma ihtimalı %0 dan küçüktür, üstüne de borçlanırsın o derece
    Minibüs olayına zaten hak veriyorum oraya bir lafım yok lakin belirttiğim gibi ben olsam z4 ten ziyade daha ufak ve masrafsız bir araç alırdım. He z4 alırlarsa da amenna tepe tepe de binerdim geceleri yanlardım orası ayrı

Hocam vallahi vefat eden dedem babamın babası o da macırdı ama çok kral adamdı,her gün harçlığımı bahçedeki masanın örtüsü altına bırakırdı yazları,3 gün gitmedim mi orda 3 günlük harçlık birikirdi,kendi cebinde harçlık olmazdı ama torunu bir başka severdi. Anne tarafından dedem oda öyle pinti değildir ama işte alır tarlada çalıştırır sabahın 5 inde hadi karpuz sulamaya gidiyoruz der kaldırır süründürür,galeriye gidersin araba yıkatır ancak öyle hakettiğimi düşünür sanırım,anne tarafından ilk üniv okuyan ve akıllı uslu olan benim,dayımın oğlu vs babadan garanti diye okumuyorlar,öyle takılıyorlar.
    Hocam bide ben öyle kayamam ya korkarım bana göre değil öyle şeyler ben sakin sakin gider gelirim.

• StranqeRz@

Sanırım dediğin gibi okul faktörünü ön planda koz olarak kullanmalıyım,bir de 4 yıllık ilişkimde bu dedem demişti
    bak bidaha geldiğinde duymucam ona göre diye,yani sözünü dinlediğim için bir ödülü hakettim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

İştel çıkan çocuğun konusundan esinlenmiş çakal.

Hocam baştan sona yazdıklarımı takip edip okudun mu ? Yani böyle şeyleri duyunca anlamak mümkün değil sizi,insanlar yardım etmeyi geçtim yaşadığın hayat olayları hayal ürünü sanıyor çok enterasan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Hocam önce dedenin nasıl biri olduğunu iyi bilmen lazım , 15 dk herşeyi anlatırsın seni dinler , sonra "ne z4ü muhahaha senin yaşında bisikletimiz yoktu bizim sıpa , çalış al." diyebilir.

Az çok oturup muhabbet etmişliğin varsa daha konuşmadan tahmin edersin ne diyeceğini.

Hocam sende 1-2 kez bayramda yazlarıda görüşebilsek çocukluğum orda geçtiği için iyi tanıyorum severde,
    Bakalım yanlız yakaladığım bir ben ilk onun ağzını açmasını izin verirsem ya araba yıkatır,ya git bak tarla sulanmış mı der,ya sanayiden bişi ister boş oturtmaz iki dakika,ama ilk ben konuşursam ve planladığım gibi geçerse şöyle yolu yordamıyla o tutukluğu kırarım sanırım. Dedemin meşhur küfürleri vardır işallah onlardan birini demez

• o kadar durumu olupta teklif etmemesi ayıptır.okumana rağmen diğer torunlarından üst görmüyor gibi. parayı da seviyor sanırım

ayrıca okul bittikten sonra çalışacağın için hiç almaz
  • aracın vergisi senelik 2800lira civarı, kaskosu ne kadardır bi araştır.. Aracın yıllık masrafını kim karşılacak ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=ajhA5-V1WnU !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 28 Haziran 2011; 16:52:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.