Şimdi Ara

Dedeme Bmw z4 roadster 2.2i aldırmak istiyorum,fakat.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
12.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Konuşabildin mi?

13 temmuzda mezuniyette İstb'a gelicek o zaman yüz yüze konuşmayı bekliyorum
  • Hocam bul bi yolunu kap Z4'ü yanla orda burda bu yaşta yapamadıktan sonra gerisi fıs .
  • ben tamamını okudum
    illaki bmw mi aldırmak zorundasın hyundai getz peugeot206 gibi bi araba aldır o zaman zengin çocuğu gibi hissetmezsin bence
  • Allah aşkına dostum neyin peşindesin ya? burdaki liselilere ne anlatıyon sen? Buraya bu kadar yazı yazacağına gidip dedene direk konuyu anlatsan şuanda alsada almasada rahatlamıştın. Ya ne var bunda bu kadar korkcak? Önce babana gitcen olmadı dedene dedende yok olmaz ayağı çekerse bidaha dedenin yanına da uğramassın oda durumu anlar zaten. O kadar parayı mezaramı götürcek?
  • SpiritBreaker35@

İnan ki arada tek tükte olsa çok güzel fikir verenler oldu,yani buraya konu açmamın meyvesini aldım ben,arada gereksiz insanlara laf anlatmaya bir şeyleri ispatlamaya çalışmak zorunda kalsam da benim açımdan bu başlık faydalı oldu,yani sana basit gelebilir fakat benim tarafımda o kadar da basit değil
  • Dostum aldırdınmı z4 ü dedeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

SpiritBreaker35@

İnan ki arada tek tükte olsa çok güzel fikir verenler oldu,yani buraya konu açmamın meyvesini aldım ben,arada gereksiz insanlara laf anlatmaya bir şeyleri ispatlamaya çalışmak zorunda kalsam da benim açımdan bu başlık faydalı oldu,yani sana basit gelebilir fakat benim tarafımda o kadar da basit değil

Ne oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApmomoTR12

quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

SpiritBreaker35@

Ne oldu ?

Adam 2 sene olmus girmeyeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.