Hocam kimse kulağından tutup zorla yorum yapın demedi ki size,sırf şurda 1-2 kişi çıkarda güzel bir fikir verir diye dün koskoca 1 günümü bu foruma bu başlığa ayırdım yakın zamanda dedemi göreceğim için ama samimiyetsiz ve değer vermeye değmez insanlarda çok bu forumda
Dedenden harçlığı zaten alıyorsun ama dedene göre hala hayatında çalışarak para kazanmış insan yerine konmuyorsun Türkiyedeki genel aile psikolojisi Ama dedenden istemek yerine yardım et çağrısı yapmak %85 daha farklı şeylerdir Ben zaten o 2-3 bin TL'yi sadece dedeni kararlı olduğuna ikna etmen için söylemiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
dedenizle ilişkiniz nasıldır bilmem de o kadar parayı istemek de bence insafsızca olur, arabayı hediye olarak değil de madem galerici para var güzel bir araç denk geldiği zaman iste kullan sıkıldıkça araba değiştir. ha illa z4 istiyorum dersen o da dednle senin iletişimine bağlı yavaş yavaş gir kanına
Hocam,dedemle aramız iyidir,çünkü yazın memlekete gittiğimde bir iş buyurduğunda burun kıvırmam,iki dk boş oturtmaz yani,mutlaka bir işin ucundan tutturur. Lafından sözünden de çıkmam,en son 4 yıllık ilişkimi de hem ailem hem dayım dedem onaylamadığı için bitirmiştim. Sözünü dinlediğim içinin bununda bir artı olacağını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N
biraz pahalı araba istiyorsun gibime geldi. git adam akıllı sıfır araba al o kadar para bayılma. sonra haydan gelen huya gitmesin kardeşim. istediğin araçlar 161.000 ve 223.000 tl ben olsam insignia ile işi kapatırım.
Dostum forumda defalarca yazdım istediğim model 2007 model ve fiyatı max 35.000€ olan bir araç 70.000 TL nerde sizin söylediğiniz rakamlar nerde
quote:
Orijinalden alıntı: nonvolatile
quote:
Orijinalden alıntı: s.mta
quote:
Orijinalden alıntı: nonvolatile
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Ulan kim kime z4 almayı teklif eder mantıksız mısınız nesiniz
hayır story de cool değil
böyle sazan avı a olmaz ki
ne kadar cool bir yaklaşım
ya panpa bi git gözümsün. alıyorsan al güle güle kullan. pazardan domates almıyorsun sonuçta . dedene de oyuncak araba aldırmıyorsun. alacaksa alır varlıklıysa. almayacaksa da 40 takla atsan almaaaz
niye burada milleti oyalıyon.
Hocam milleti oyalamakla ne alakası var bunun değer verip,fikirlerini soruyorum,sizce nasıl yaklaşmalıyım diye,ama insanlar bu değeri dahi kaldıramıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Haddat
Git test sürüş filan yap once belki hoşuna gitmez..
Dostum iş ciddiye binerse muhakkak denerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Noldor Warrior
quote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
dedenizle ilişkiniz nasıldır bilmem de o kadar parayı istemek de bence insafsızca olur, arabayı hediye olarak değil de madem galerici para var güzel bir araç denk geldiği zaman iste kullan sıkıldıkça araba değiştir. ha illa z4 istiyorum dersen o da dednle senin iletişimine bağlı yavaş yavaş gir kanına
Kesinlikle katılıyorum. Ufak arabalardan başla yavaş yavaş amacına ilerle.
Hocam farklı şehirlerde olduğumuz için,galeriden alıp kullanma şansım yok,zaten amacım belli istediğim z4'ü alıp 4-5 yıl kullanmak snra geri vermek
quote:
Orijinalden alıntı: BlancpaiN
Dedenden harçlığı zaten alıyorsun ama dedene göre hala hayatında çalışarak para kazanmış insan yerine konmuyorsun Türkiyedeki genel aile psikolojisi Ama dedenden istemek yerine yardım et çağrısı yapmak %85 daha farklı şeylerdir Ben zaten o 2-3 bin TL'yi sadece dedeni kararlı olduğuna ikna etmen için söylemiştim.
Peki,demek istediğini anladım,doğru söylüyorsun,en azından bir miktar parayı (komik bir rakam da olsa) verip rica etmek daha etkili olur sanırım,teşekkürler fikir için
quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Bugüne kadar almadıysa daha da almaz .
Bugüne kadar böyle bir isteğim,talebim olmadı,ayrıca büyüdüğümüzün de yeni yeni farkına varıyoruz
otobuse binmekten sıkıldıysan dedene soyle luks bi araba degil ayaklarımı yerden kesecek bi araba ver diye seninkide gormemislik olur sonra
quote:
Orijinalden alıntı: exerion
otobuse binmekten sıkıldıysan dedene soyle luks bi araba degil ayaklarımı yerden kesecek bi araba ver diye seninkide gormemislik olur sonra
Hocam otobüse binmekten sıkıldım diye bir şey yok,o sadece işin garnitür kısmı bir arkadaşın da dediği gibi,ben bir çok farklı nedenden dolayı z4 istiyorum,açıkçası piyasada ford fiesta gibi araçlar 35.000 tl iken bi o kadar daha verdirip 2007 model bir z4 e binmek benim için daha mantıklı ve tatmin edici,yinede yorum için teşekkürler
quote:
quote:
Bugüne kadar böyle bir isteğim,talebim olmadı,ayrıca büyüdüğümüzün de yeni yeni farkına varıyoruz
Benim demek istediğim alacak olsa zaten sen istemeden de alırdı , mesela ben babamdan bugüne kadar birşey istemedim ama kendisi ihtiyacımı görüp almıştır mesela üniye başlarken ben yurtta kalmak istemiyordum ama bunu dile getirmemiştim yinede babam sana ev tutalım dedi tam istediğim gibi şehir merkezinden ev kiraladı , 2 senedir otobüsle gidip geliyorum otomobillere aşırı meraklıyım ama baba bana araba al demedim yinede 2 hafta önce aradı gelince sana araba alalım astra baktım ne düşünüyorsun vs. dedi
bence dedenin galeride bilgisayarı varsa aç bu forum sayfasını okusun alır
reis peugeot rcz ye ne dersin son model.. 78 bin tlye 200 beygir
need for speed oyunuyla fast and the furious serisini bizim ülkede yasaklamaları lazım
quote:
quote:
quote:
Benim demek istediğim alacak olsa zaten sen istemeden de alırdı , mesela ben babamdan bugüne kadar birşey istemedim ama kendisi ihtiyacımı görüp almıştır mesela üniye başlarken ben yurtta kalmak istemiyordum ama bunu dile getirmemiştim yinede babam sana ev tutalım dedi tam istediğim gibi şehir merkezinden ev kiraladı , 2 senedir otobüsle gidip geliyorum otomobillere aşırı meraklıyım ama baba bana araba al demedim yinede 2 hafta önce aradı gelince sana araba alalım astra baktım ne düşünüyorsun vs. dedi
Hocam ama dedemle aynı şehirde,aynı evde yaşamıyorum ki,yılda 1-2 kez bayram da ya da yaz tatillerinde görüşebiliyoruz o da 1-2 haftalığına,yani baban senin ihtiyaçlarını gözetecek kadar yakınında,ama dedemin çektiğim zorluklardan 1 harf bile haberdar olmadığından eminim. Eğer dediğin gibi yakın otursaydık bol bol görüşseydik dediğin olabilirdi ama farklı şehirlerde olunca dediğin gibi olmuyor sanırım,pederinde kıymetini bil Benim baba asker olduğu için hiyerarşik davranmaya çalışıyor bende hep dikleniyorum hep muhalefetim,bu yüzden de benim babamdan pek bir beklentim yok o konuda
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
need for speed oyunuyla fast and the furious serisini bizim ülkede yasaklamaları lazım
Hocam çok komiksin,hayatın da sana aynı şekilde davranması dileğiyle
Hocam eğleniyorsanız ne mutlu size,biraz ciddi olun,basit adam etrafta yeterince çok,ondan sonra yorum yazıyorlar buraya yok milletin durumu kötü vs sen gelmişssin buraya böyle konu açıyorsun,ama sadece maddi durum değil bazılarının akıl,zeka,samimiyet gibi yaklaşımlarıda oldukça fakir seviyede,adam,insan yerine koyup senle muhabbet ediyorum,ama görüyorum ki ya bana değmez,ben adam yerine koyulacak biri değilim,git burdan git diyorsun