Şimdi Ara

Dedeme Bmw z4 roadster 2.2i aldırmak istiyorum,fakat.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
1
Favori
12.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan kim kime z4 almayı teklif eder mantıksız mısınız nesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ulan kim kime z4 almayı teklif eder mantıksız mısınız nesiniz

hayır story de cool değil

böyle sazan avı a olmaz ki
  • fakir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 28 Haziran 2011; 23:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

Kardeş dedene niye aldırıyorsun deden napsın o arabayı kendine al.

Gerçek yorumuma geçeyim. Bende dedemden Z4 istesem, gider yanında çalışırdım. Önce karşılıksız çalışırdım. Sonra gidip dede Z3 diye bir araba var uf manyak bir şey alsak mı galeriye? derim. Sonra yavaş yavaş çökersin arabaya.

Hocam eğer aynı şehirde yaşıyor olsak çok mantıklı ama ayrı şehirlerde yaşadığımız için ne yanında çalışma imkanım var keşke öyle olsa ve dediğiniz taktiği uygulayabilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

ne kadar cool bir yaklaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

ne kadar cool bir yaklaşım

ya panpa bi git gözümsün. alıyorsan al güle güle kullan. pazardan domates almıyorsun sonuçta . dedene de oyuncak araba aldırmıyorsun. alacaksa alır varlıklıysa. almayacaksa da 40 takla atsan almaaaz

niye burada milleti oyalıyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

fakir

İlk yorumunuz daha işe yarardı
  • Bugüne kadar almadıysa daha da almaz .
  • biraz pahalı araba istiyorsun gibime geldi. git adam akıllı sıfır araba al o kadar para bayılma. sonra haydan gelen huya gitmesin kardeşim.
    istediğin araçlar 161.000 ve 223.000 tl ben olsam insignia ile işi kapatırım.

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/price_list/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

Bu nediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

Her ne kadar deden olsada çok sıkı bir bağ olmadığı sürece sana bu değerdeki bir arabayı alıcağını sanmıyorum.Bilmiyorum aranızda bağ nasıl ama cidden aileden daha çok yakın olman lazım diye düşünüyorum.He ucuz 50.000tl değerinde bir araç istersen veya o civarlar olabilir ama bu kadar lüx bir aracı bu parayı vererek hem yaşın genç diye sana güvenip almaz.

quote:

Anneme söylediğimde dedenden iste söyle diyor,ama nedenini bilmediğim
    bir şekilde utanıp,sıkılıyorum. Bir nevi hep bana bir şeye emek harcayıp elde etme,sahip olma misyonu
    yüklendiği için mi bilmem ama dedemden bunu istemekle zengin çocuğu gibi lanse edilmekten
    ve öyle hissetmekten korkuyorum,çünkü; bugüne kadar hep kendi hakkıyla kazanmayıp anne baba
    ya da akrabaların imkanıyla bir şeylere sahip olanlara sanırım bu gözle yaklaştığım için şu an böyle
    sıkıntılı bir his içersindeyim.

böyle düşünüp halada dedene araba aldırmak istiyorsan kusura bakma ama sen tükürdüğünü yalıyorsun önce bu huyundan veya kendi haklarıyla kazanmayıp anne baba yada akrabalarının sayesinde birşeylere sahip olanları bu gözle görmekten vazgeçiceksin.

Örneğin;

http://www.araba.com/3959432/BMW%20Z4%202.0%20%C4%B0

Fiyat : 36.500 Euro
    Yılı (Model) : 2007

Hocam bu örnekte d olduğu gibi zaten ''He ucuz 50.000tl değerinde bir araç istersen veya o civarlar olabilir ''
    dediğin rakama yakın bir araç. Herkes 2011 model 0 bir araç mı arzuluyorum düşünüyor acaba dilimde tüy bitti açıklayınca uzun uzun yazıncada okumaktan sıkılıyorlarmış
    Ama dediğiniz gibi iyi yakalamışsınız,bir nevi tükürdüğümü yalamak istemiyorum işte tüm çelişki tüm sıkıntım o

o zaman sorun yok ben z4 diyince eski model gelmedi aklıma hoş yenileri bayada pahalı böyle 2007 2008 felan olabilir.Dediğim gibi konuşmadan bilemezsin gidip şansını dene olmadı ailenin yarı fiyatını vericek belki gücü vardır dedenle ortak alabilirler.

• dedenizle ilişkiniz nasıldır bilmem de o kadar parayı istemek de bence insafsızca olur, arabayı hediye olarak değil de madem galerici para var güzel bir araç denk geldiği zaman iste kullan sıkıldıkça araba değiştir. ha illa z4 istiyorum dersen o da dednle senin iletişimine bağlı yavaş yavaş gir kanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

dedenizle ilişkiniz nasıldır bilmem de o kadar parayı istemek de bence insafsızca olur, arabayı hediye olarak değil de madem galerici para var güzel bir araç denk geldiği zaman iste kullan sıkıldıkça araba değiştir. ha illa z4 istiyorum dersen o da dednle senin iletişimine bağlı yavaş yavaş gir kanına

Kesinlikle katılıyorum. Ufak arabalardan başla yavaş yavaş amacına ilerle.
  • Kafan güzelmiş güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Kafan güzelmiş güle güle kullan.

• başlığı görünce vay be ne şanslı torunlar var dedim,çünkü benim dedem sünnetimde küçük bir saati bile çok görmüştü (mekanı cennet olsun babam almıştı saati)

konuyu okuyuncada rahmetli babamın ne kadar süper bir insan olduğunu daha iyi anladım, çünkü memur maaşıyla elinden geldiğince istediklerimi hep aldı (tabi z4 istemedim) ama mütevazi bir araba istesem alırdı adım gibi eminim buna artı şu gerçeğide söylemeden geçemeyeceğim demekki insanlar böyle zengin oluyor yani hırsla çalışıp az harcayarak,çünkü biz bu arkadaşın durumunda olsaydık babam hemen alırdı ne istiyorsam yada karekter meselesi kimi çok parası olup almaz kimide az parası olsada almaya çalışır, belkide biz bu yüzden zengin değiliz ama rahatça ufak tefek isteklerimizi sorunsuz alabiliyorduk, para yönünden zorlansakta neyse konuya gelirsek bence deden o arabayı almaz çünkü hala tarlada çalışmasından belli. ama normal bir araba istersen alır çünkü sattıklarından belli
    son olarak allah yardımcın olsun demekki parayla saadet olmuyormuş çünkü sıkıntılıyım diyorsun moral içinde bmv istiyorsun allah kolaylık versin hayatta başarılar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Haziran 2011; 5:38:46 >

• Git test sürüş filan yap once belki hoşuna gitmez..
  • Tek yapacağın şey 2-3 bin TL'de olsa para biriktirmek bu paranın biriktiğini de dedenin görmesi ve araba almak için biriktirdiğini bilmesi bu şekilde zaten deden araba istediğini anlamaya başlar sen de damardan damardan girersin ama hibe olarak değil sanki borç istermiş gibi istemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Tek yapacağın şey 2-3 bin TL'de olsa para biriktirmek bu paranın biriktiğini de dedenin görmesi ve araba almak için biriktirdiğini bilmesi bu şekilde zaten deden araba istediğini anlamaya başlar sen de damardan damardan girersin ama hibe olarak değil sanki borç istermiş gibi istemelisin

Hocam düzenli olarak dedem harçlık yolladığı için bu onun bana verdiği geri ona vermek gibi bir şey olur açıkçası,
    benimde düşüncem şu yönde 2007 model bir z4 ortalama 35.000€ yani ben bu arabayı 4-5 yıl kullanıp satıcam,dedeme teklifim şu olucak dede,sen al ben 4-5 yıl kullanıyım sonra sattığımızda aradaki fark zarar ne kadarsa bende o 4-5 yıl biriktirip sana veriyim şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

başlığı görünce vay be ne şanslı torunlar var dedim,çünkü benim dedem sünnetimde küçük bir saati bile çok görmüştü (mekanı cennet olsun babam almıştı saati)

konuyu okuyuncada rahmetli babamın ne kadar süper bir insan olduğunu daha iyi anladım, çünkü memur maaşıyla elinden geldiğince istediklerimi hep aldı (tabi z4 istemedim) ama mütevazi bir araba istesem alırdı adım gibi eminim buna artı şu gerçeğide söylemeden geçemeyeceğim demekki insanlar böyle zengin oluyor yani hırsla çalışıp az harcayarak,çünkü biz bu arkadaşın durumunda olsaydık babam hemen alırdı ne istiyorsam yada karekter meselesi kimi çok parası olup almaz kimide az parası olsada almaya çalışır, belkide biz bu yüzden zengin değiliz ama rahatça ufak tefek isteklerimizi sorunsuz alabiliyorduk, para yönünden zorlansakta neyse konuya gelirsek bence deden o arabayı almaz çünkü hala tarlada çalışmasından belli. ama normal bir araba istersen alır çünkü sattıklarından belli
    son olarak allah yardımcın olsun demekki parayla saadet olmuyormuş çünkü sıkıntılıyım diyorsun moral içinde bmv istiyorsun allah kolaylık versin hayatta başarılar sana

Yorum için teşekkürler önce,sizinde gönlü zengin bir babanız varmış,bu güne kadar bende dedemden bir şey istemedim,hatta galerideki arabalara el sürmedim bile,bu güne kadar aldırdığım en büyük şey takım elbise oldu,doğrudur kendisi hala yeri gelir tarlada çalışır,yeri gelir tadilat oldumu fayansları kendisi kırar,çalışmayı seviyor,benim böyle bir isteğime nasıl cevap vericek bende merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.