Kimseye iyilik yapilmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dedemi de Kara listeye aldım (3. sayfa)

-
-
Evler yakın olduğu için aile büyüğüdür yardım etmek ve koruyup kollamak zorundasınız. Evinde düşse sizden başka kaldıran olmaz. Zaten bu zamanda ve bu yaşta düşmesi demek yarı ölmesi demek maalesef.
Onun dışında evlat ayrımcılığı yapması çok berbat bir şeydir. Ben olsam yüzüne karşı söylerim. Küserse küssün, en azından aklı başına gelir.
-
Sen geç kalmışın,bunların zamanı dolduktan sonra çekilmiyor.Annemin dedesi bayramda anneannemi eve almadı diye kadın iki gün iki gece ağladı.Sebep diğer kızının oğlu anneannemin üstüne kredi çekti kadının parmak iziyle okuma yazması yok diye,sonra ödemedi eve haciz gelince de biz bunun çenesini kırdık.Neymiş Benim torunumu nasıl dövermişsiniz,şimdiki aklım olaydı onu ordan sağ çıkarmazdım da.
Ne ölüsüne ne dirisine,şimdi tırmalasınlar dursunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deden nasıl babannenin maaşını alıyor. Veraset çıkarılmadı mı. Dedene diğer yakınlarının bakmıyor olması senin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz, herkes kendi payınca sorumludur. Tabiki anlattığına göre kizmakta haklısın. Bu arada dedenin üstünde sizin yaşadığınız ev dedene mi ait.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evlat ayrımı olduğu zaman ayrım yapılan evlat bakmak zorunda da değil kontrol etmek zorunda da değil.
Kusura bakmayın bir kaç mesaj üst de adam yazmış her biri 300-600 bin tl 5-6 dairesi var dayılarıma veriyor bize hiç bir şey vermiyor demiş bu durumda dedesine bakmak zorunda değil.
Maddi,Manevi varsa hiç bir yaşlıya bakmayın şutlayın gitsin hangi evladına para mal mülk veriyorsa hangi evladını seviyorsa o evladı baksın yada huzur evine gitsin.
-
Haklısınız.
-
Hayatınız maddiyat olmuş.
Deden sizin gibilerine doğrusunu yapıyor.
-
Dedem parasindan koklatmiyor bu yuzden anca cenazesine giderim. O da guzel tabii...
-
Cebinizden harcayıp duruyorsanız bırakın kimi besliyorsa o baksın. Bu devirde iyilikmiş vs bir yere kadar. Yapacağınızı yamışsınız. Yüzüne karşı da düşüncelerinizi düzgün bir şekilde aktarın. Hala bana ne diyorsa bence de bana ne deyip kapıyı kapatın. Aklı o kadar yerindeyse sonuçlarına da katlanmasını bilmeli insan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi GonzalesArkadaşlar benim halimi sadece benim durumumda olanlar anlar,yani ben ona karşılıksız iyilik yapıyorum ama içinde az bir insanlık namı var ise ona yaptıgım iyiliğin,yardımın karşılıgını da bana verir,atıyorum aylık 500 lirayı bana hor görmemeli,insan düşünmeli bu torunum,bu oğlum olmasa bana kim bakacaktı diye??
bakma burada önüne gelen sallamış sana. yaşlı diye kimseye alçakgönüllü olmak zorunda değilsin. deden zaten seni torun olarak görmüyor. iyilik dediğin şey adamına göre yapılır. ona verip seni görmezden geliyorsa salla geç ne hali varsa görsün.
quote:
Orijinalden alıntı: kurt.kaya
Deden nasıl babannenin maaşını alıyor. Veraset çıkarılmadı mı. Dedene diğer yakınlarının bakmıyor olması senin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz, herkes kendi payınca sorumludur. Tabiki anlattığına göre kizmakta haklısın. Bu arada dedenin üstünde sizin yaşadığınız ev dedene mi ait.evet ev dedeme ait,ve dediğim gibi şehir dışında oturan ve ona hiçbir zaman bakmayan diğer kızı da bizim yaşadığımız evden hak talep edecek..
-
-
-
Deveye diken insana seven yaranıyor cidden, akraba bile olsa
Konuyu açan arkadaş da sıkmasın canını herkese oluyor böyle şeyler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardom boşver, ailene zulmedene sen de müsamaha göstermeyeceksin. ne hakediyorsa hakketiğinden fazlasını verme. sonuna kadar haklısın.
-
Hanımın dedesi kaç kilo altını yok etti aklıma o geldi birden
En güzeli alın teridir arkadaşım. Çocuk yaşımda çıktım gurbete, ne kazandıysam kendi emeğimdir. Varlık (büyük aile zengindi) içinde yokluk çektim, az sürünmedim ☺️ şu an Allaha şükür eksiğim yok. "Rızkı veren Allah'tır" dedim ve sanırım maddi manevi herkesten durumu iyi olan benim. Ayrıca sağlık en büyük zenginliktir; olumsuza odaklanıp sağlığını riske atmaya değmez.
Dedenizin evinde tabiki hukuki olarak kızının hakkı var. Ayrıca dedeniz sizden kira almıyorsa kızına da kira değeri kadar maddi destek olabilir. Dedeye bakma sorumluluğu ise tamamen ayrı bir konu. Diyelimki kalacak yeri ve geçinecek parası dahi olmayan bir kişi sizin dedeniz, halanız veya kuzenleriniz ilgilenmiyor diye sizde ilgilenmediniz sokağa attınız, onlar öyle yaptı bizde aynısını yaptık diyebilirsiniz ve bu sizi masum etmez. Her evladın anne babaya karşı sorumluluğu diğerinden bağımsız ve farklıdır. O bakmıyorsa tabiki siz bakacaksınız maddi karşılık beklemeden.
aynen dostum hak edene hak ettiği muameleyi göstereceksin. yok öyle ben dedeyim saygı gösterin diye beklemek, saygı hak edilir.
-
Çift maaş nasıl alıyor, zaten kendi maaşı var. Kendi emekli maaşı olana eşinin maaşı bağlanmaz ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X