Nisan ayında Babanem vefat etti,dedem 77 yasında dedem biraz bunalıma girdi,ama yapacak bir sey yok,ölümlü dünya yarına cıkacağımızın garantisi yok. Neyse babanem öldü öleli bu adam çift maaş alıyor,kendi emekli maaşı 2200 lira rahmetlinin de 2 binin biraz üzerindeydi,dedem alt katımızda yalnız yaşıyor,yediği önünde yemediği arkasında etinden tutun meyvesine kadar hazırlayıp ayağına götürüyoruz,ama ne bir maddi yardım ne de bir güleryüzlülük göstermiyor. bu adam 4 bin lirayı ne yapiyor derseniz halamın çocukları o parayı hunharca yiyior,ben de bu saatten sonra dedemle selamı sabahı kestim,artık sadece cenazesini kaldırırm. |
Dedemi de Kara listeye aldım

-
-
Menfaat dünyası tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ailede var sülale içi haksızlıklar.. Yapacak hicbir seyin yok. Kendi parası. Dilediği gibi yapar. Ben arastırmıştım zamanında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisi
Menfaat dünyası tabisen olsan sana hizmet eden ve bakan oğluna mı yardım yaparsın yoksa başka bir şehirde oturan sana faydası olmayan,lüks içinde yaşamayı benimsemiş bir kızına mı?
-
Haklısın hocam.
Öyle yapana böyle yapmak müstahaktır.
-
Nefret ederim böyle akrabalardan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Haklısın hocam.
Öyle yapana böyle yapmak müstahaktır.
tenhada sıkacm ümüğünü hocam
-
Bana gösterdiğin fotoyu dedene de göster.
zaten emekli maaşı alan birine eşi ölünce varsa eğer onun emeklisi de mi bağlanıyor ?
-
Hocam dedeni tek yumrukla yere ser dememizi beklemiyorsun herhalde. İyiliği karşılık için yapıyorsan bırak yapma. Kaldı ki iyiliği sadece hak edene yapacaksın deden hak etmiyorsa zaten yapmayacaktın.
aynı mesajda "iyiliği karşılık için bekliyorsan bırak yapma" deyip "iyiliği hakedene yapacaktın zaten" demek... :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ivozaten emekli maaşı alan birine eşi ölünce varsa eğer onun emeklisi de mi bağlanıyor ?
evt
-
Aman hocam, elinizi kana bulamayın, bırakın Azrail kendisi halletsin.
-
İkisi aynı şey mi sence? Yazdığımdan ne anladın dostum? Diyorum ki iyiliği karşılık için yapmam yaparsam sadece hak edenlere yaparım ve yine karşılık kabul etmem. Bazı insanlar var ki onlar için iyilik yapmaya değmez. Anladıkları dilden konuşmalısın. Umarım anlamışsındır.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Aman hocam, elinizi kana bulamayın, bırakın Azrail kendisi halletsin.
Haklısın hocam
benimki de Anneme para falan vermez hep annem ilgilenirdi diğer torunlarına verirdi biz komple sildik şimdi diğer torunlarına para veriyor ama yılda 1-2 kere anca görüyor tek başına yaşıyor
-
iyi bok yemişsiniz para için yaşlı adama yaptıklarına bak adamın kalmış az bi ömrü evde tek başına mı otursun karı kız için dağları aşarsınızquote:
Orijinalden alıntı: OzguR1992benimki de Anneme para falan vermez hep annem ilgilenirdi diğer torunlarına verirdi biz komple sildik şimdi diğer torunlarına para veriyor ama yılda 1-2 kere anca görüyor tek başına yaşıyor
yemin ederim menfaat dünyası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CockroachHunteR
iyi bok yemişsiniz para için yaşlı adama yaptıklarına bak adamın kalmış az bi ömrü evde tek başına mı otursun karı kız için dağları aşarsınız
yemin ederim menfaat dünyası
Alıntıları Gösterİyi yapmışlar. Baba olarak adil ve eşit davranmıyorsa hak etmiştir.
-
Yaşlı adam dediğinin 5 dairesi var. Daire fiyatı ortalama 300 ile 600 bin tl aylık geliri 9 bin tl ye kadar Emekli maaşı ve kira geliri var üst seviye devlet memuru bin tl hepsini diğer Torun ve oğullarına veriyor. Oğulları da Devlet Memuru 5-7 bin tl maaşları var.
Bana şimdiye kadar 100 tl dahi vermedi ister evinde ölümü beklesin ister çok sevdiği torunlarının yanına gitsin.
Torununun biri onun yüzünden eroine başladı 15 yaşında çocuğu o kadar şımarttı ki 9 sene önce torununa ayda 3 bin tl para veriyordu çocuk o kadar parayı görünce götü başı dağıttı hayatını kararttılar son 6 senedir de çocuk hapis de ne bok yediği belli değil gizliyorlar 400 bin tl falan avukat ve adli masrafları oldu.
Bana gelince Anneme gelince 5 kuruş çıkmaz kusura bakmasın bu saaten sonra yatak da kalsa evimizde yeri yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzguR1992 -- 16 Ağustos 2020; 16:23:59 > -
Ben de baba tarafını komple sildim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
sen olsan sana hizmet eden ve bakan oğluna mı yardım yaparsın yoksa başka bir şehirde oturan sana faydası olmayan,lüks içinde yaşamayı benimsemiş bir kızına mı? |
Yaşlı adam dediğinin 5 dairesi var. Daire fiyatı ortalama 300 ile 600 bin tl aylık geliri 9 bin tl ye kadar Emekli maaşı ve kira geliri var üst seviye devlet memuru bin tl hepsini diğer Torun ve oğullarına veriyor. Oğulları da Devlet Memuru 5-7 bin tl maaşları var. Bana şimdiye kadar 100 tl dahi vermedi ister evinde ölümü beklesin ister çok sevdiği torunlarının yanına gitsin. Torununun biri onun yüzünden eroine başladı 15 yaşında çocuğu o kadar şımarttı ki 9 sene önce torununa ayda 3 bin tl para veriyordu çocuk o kadar parayı görünce götü başı dağıttı hayatını kararttılar son 6 senedir de çocuk hapis de ne bok yediği belli değil gizliyorlar 400 bin tl falan avukat ve adli masrafları oldu. Bana gelince Anneme gelince 5 kuruş çıkmaz kusura bakmasın bu saaten sonra yatak da kalsa evimizde yeri yok |
Menfaat dünyası tabi
|
akrabalarin hepsini silecen aga faydasiz herifler kene gibiler kimse bana kanindan diye gorusturemez nefret ediyorum hepsinden |
aynı mesajda "iyiliği karşılık için bekliyorsan bırak yapma" deyip "iyiliği hakedene yapacaktın zaten" demek... :) |
Haklısın hocam. Öyle yapana böyle yapmak müstahaktır. |
benimki de Anneme para falan vermez hep annem ilgilenirdi diğer torunlarına verirdi biz komple sildik şimdi diğer torunlarına para veriyor ama yılda 1-2 kere anca görüyor tek başına yaşıyor |
tenhada sıkacm ümüğünü hocam |
iyi bok yemişsiniz para için yaşlı adama yaptıklarına bak adamın kalmış az bi ömrü evde tek başına mı otursun karı kız için dağları aşarsınız
yemin ederim menfaat dünyası |
Benzer içerikler
- uğur dershanesi yorumlar
- miat mongolian airlines yorumlar
- salam pişirilir mi
- kuranda kutuplar geçiyor mu
- kıl dönmesi ameliyatı sonrası kapanmayan yara
- telegram indirim
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- ince belli çay bardağı emojisi
- samsung projeksiyonlu telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X