Şimdi Ara

Dedikoduculara ağızlarının payını vermek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün okula gitmedim gitmediğim gün edebiyat hocasıyla sınıftakiler konuşmuşlar işte ben öyleymişim ben böyleymişim kimseyle konuşmuyormuşum bunun sebebi sevgilimmiş pısırıkmışım bilmem ne sevgilime atıp tutmalar onun taklidini yapmışlar cuma günü son saat edebiyat ne yapabilirim ne demeliyim ki hepsinin içine otursun yardım bekliyorum

• Arkamdan konuşan İTTİR, Yüzüme konuşan YİĞİTTİR. güngörenli bi kankimin sözüdür çok beğendim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Arkamdan konuşan İTTİR, Yüzüme konuşan YİĞİTTİR. güngörenli bi kankimin sözüdür çok beğendim valla

Hayatta en sinir olduğum şey ki ben birinin bile arkasından konuşmadım birine bi kötülük yapmadım sadece hiç biriyle muhattap olmuyordum en doğrusunu yapmışım hatta birisi de akrabam o bile yapmış bunu yani soy adımızı hak etmiyor it.
  • İste bu yuzden giybet ölü eti yemekle ayni seydir deniyor. Sen Allaha havale et gun gelir katmerlisi onun basina gelir. Bir insan baskasina mana buldugunda o kusur onun basina gelmedikce bu dunyadan ayrilmazmis derler. Neden boyle.diyorum bu tip insanlarla ugrasmaya degmez seni kendi seviyelerine cekerler sonra ahmakliklariyla seni yenerler. Hic umursama .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÖYLELERİNE TOKATI BASACAKSIN
  • Madem sinir oluyorsun derste kalkıp ayağa şöyle diyeceksin;

Hocam bazıları arkamdan laf yapıyormuş. Arkamdan konuşuyorlarsa onlara arkamla gülerim. Zaten bilmiyorum yüzüme konuşacak kadar delikanlı var mı?

Gibi bir çıkış yaparsan hem cevap olur hemde kavga olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Madem sinir oluyorsun derste kalkıp ayağa şöyle diyeceksin;

Hocam bazıları arkamdan laf yapıyormuş. Arkamdan konuşuyorlarsa onlara arkamla gülerim. Zaten bilmiyorum yüzüme konuşacak kadar delikanlı var mı?

Aynısını yapmayı düşünüyorum beni konuştukları hocanın dersinde kardeşim şimdi namaza inicem senle konuşuruz özelden :)
  • arkamdan konuşan önümdekini yesin diye bir klişe yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Tornavida

arkamdan konuşan önümdekini yesin diye bir klişe yap

Ağzımı bozamam ben onlar için
  • "Adam mısın lan sen?!" diyip, çak kafayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

BÖYLELERİNE TOKATI BASACAKSIN

ADA ÇAYI AL BAK KALMADI EVDE
  • Derste bir şey söyleme.
    Çıkışta git hocanın yanına, "benim üzerimden prim yapmaya çalışmanız hiç hoş değil hocam" de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 20 Mart 2013; 19:28:46 >
  • quote:

+1 aynen böyle yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu yaparsa disipline bile gidebilir.
  • En çok sevdiğim söz.Arkamdan konuşan önümden yesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.