Şimdi Ara

Deep Cool Kendomen 77,56 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
9
Favori
7.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Gonderilecekler gecen gun saat kacta siparis ettiler acaba. 23.39 du benim yollamadilar

21.07.2015 19:47
  • Havale ile almıştım isteyene ücretsiz devredicem
  • havale ile ürün ayın 15. de gönderilecekmiş isteyene devredicem hakkımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nayir -- 24 Temmuz 2015; 20:54:19 >
  • banada 15 Ağustosta gönderileceği bilgisi geldi, ilaveten 10 liralık çek tanımladılar daha ne olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nayir hocam havale hakkını bana devretmiştir.Kendisine yardımları için çok teşekkür ederim
  • İhtiyacı olmayıp kasayı almak istemeyen olursa ben alabilirim.
  • sabrifidan kullanıcısına yanıt
    Kısmet değilmiş hocam ne diyelim.
  • 15 Ağustos'ta gönderim yapacaklarmış. 1 Hafta geçerli 10 liralık çek tanımladılar bir de ama bu bekletilme olayı canımı sıktı.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Keşke bana da 15'inde gönderseler de iptal etmeselerdi hocam. Acelen yoksa bekle bence
  • jedi_master kullanıcısına yanıt
    Bekleyeceğim mecbur. Umarım sende daha iyi sıcak fırsat yakalarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanyum modelin urun kodunu paylasabilecek olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 161 tl lik kasa indirime giriyor 77ye aliyoruz sonra ariyorlar elimizde yok su modelini verelim diyorlar dedikleri model de 113 tl bi de bana diyor farkini istemicez:) bi de isteseydin neyse biz diyoruz beni. Aldgm kasa 160tl ayarinda 160 civarinda sunu gonderin diyorz olmaz iptal hakkiniz var iptal edebilirsiniz diyor..simdi hatayi ben mi yaptim sen bana durup dururken 113 tl lik urunu 77ye satmis oldun ..sunduklari kasalari almayin iptal edin siparisnizi beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagdeg kullanıcısına yanıt
    Biraz bastırınca stoklar yeniden kontrol ediliyor ve tekrar arıyorlar ta daaa oda ne .X bey stokları tekrar kontrol ettim Titanyum olandan 1 tane gözüküyor onu gonderelim , diğer siparişiniz içinde 110 tl lik olan modelden gönderelim diyorlar .Bende ok diğerini iptal edin titanyumu gönderim diyorum.Şu an titanyum olan yolda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Biraz bastırınca stoklar yeniden kontrol ediliyor ve tekrar arıyorlar ta daaa oda ne .X bey stokları tekrar kontrol ettim Titanyum olandan 1 tane gözüküyor onu gonderelim , diğer siparişiniz içinde 110 tl lik olan modelden gönderelim diyorlar .Bende ok diğerini iptal edin titanyumu gönderim diyorum.Şu an titanyum olan yolda :)

Yolda derken ? Kargo bilgileri girildi mi hocam ?
  • Kargo Şu an transfer sürecinde görünüyor.
  • bende hediye çeki tanımlanmamış

süresi var mıydı onun kaçırmış olabilirim
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Tedarik sürecinde olabilirmi hocam? Sipariş sayfasında kırmızı olanı iptal edip titanyum a çevirdiler ancak halen ürün tedarikçiler bekleniyor olarak görülmekte bende.

• benim kasa geldi fiyatına göre fena değilmiş titanyum modeli
  • hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Kasa dün geldi titanyum modeli.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.