Şimdi Ara

DEEP DOWN [PS4 ANA KONU] - PS4 EXCLUSIVE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
14.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

• İlk gösterilen video ile gameplay arasında fark var. Mesela oyun içi videolarda yukarıdan düşen taşlar yere düştükten sonra kayboluyor ve grafikler ilk çıkan videolardaki kadar iyi değil. Ama yinee güzel bir oyuna benziyor böyle fantastik oyunları seviyorum.

Ama ilk video ile insanları kandırdılar buda başka bir gerçek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 27 Aralık 2013; 15:43:41 >

• Sabirsizlikla bekliyorum bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler her yayınlanan videoda aşağı doğru gidiyor galiba

Capcom:"Oyunun hikayesi 2094 yılında New York'ta geçiyor. Kuzgunlar adlı grubun çeşitli nesne ve eşyalardaki arta kalan düşünceleri çekip alma gibi bir özel güce sahip bir üyesi eski uygarlıklara ait arkeolojik alanlarda çalışarak geçimini sürdürmektedir. Ve bu işlerin birinde Çek Cumhuriyetindeki bir kazıda 15. Yüzyıla ait bazı harabelere rastlanır. Kazı alanında eski uygarlıklara ait gizemli bir şehir ve anılar bulunur. Ve kahramanımız burayı ve buradaki anıları incelemek için görevlendirilir."

Lecturer Yorumu:"Biraz Dragon's Dogma ve bir tutam da Dark Souls, Ta..daa..!"

• Edit pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 31 Aralık 2013; 10:19:49 >
  • SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Genelde guzel paylasimlar yapiyorsun ona hic lafim yok ama bazen hemen bi satir ustte yazilanlari yaziyorsun(simdi oldugu gibi) bazrnde yillar oncesinden konu parselliyorsun bunlara bencr hic gerek yok biraz daha bakarak paylasim yaparsan sevinirim benim gibi dusunen birsuru insan var bu konuyla bir ilgili

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim kaçırmışım ilk sayfadan yazıyı girdiğim için görmedim.

Teşekkür ederim sağolasın hemen düzenledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Grafikler her yayınlanan videoda aşağı doğru gidiyor galiba

standart konsol oyunu :) ilk video ile beklentiyi en üste cekerler, ikinci video ile normal bir oyun gibi gözükür en son video da da asil cikacak kaliteye dogru ilerlerler, sonunda ise ilk videonun cgi oldugunu herkes kabul eder.
  • Dragon müthiş... oyunlar biraz da orta çağda geçsin, değil mi ama :)
  • Sırf free to play olduğu iiçin yükleyeceğim ama bir bıcağı bile 50 liaradan satarlarsa 10 dk sonra silerim.
  • İyi ki grafikler kötüleşiyor dedik , yapıştırmışsınız gif. :)
  • En çok beklediğim oyunlardan birisi, kutulu olarak alıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Sırf free to play olduğu iiçin yükleyeceğim ama bir bıcağı bile 50 liaradan satarlarsa 10 dk sonra silerim.

Bence sinsi sinsi birinin ölmesini bekleyip silahlarını almak daha mantıklı olur öyle olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Sırf free to play olduğu iiçin yükleyeceğim ama bir bıcağı bile 50 liaradan satarlarsa 10 dk sonra silerim.

Bence sinsi sinsi birinin ölmesini bekleyip silahlarını almak daha mantıklı olur öyle olursa.
    quote:

Orijinalden alinti: ulwi

quote:

Orijinalden alinti: Fast_Tortuga

Sirf free to play oldugu iiçin yükleyecegim ama bir bicagi bile 50 liaradan satarlarsa 10 dk sonra silerim.

Bence sinsi sinsi birinin ölmesini bekleyip silahlarini almak daha mantikli olur öyle olursa.

Zannetmiyorum böyle bi?ey olaca?yny açykcasy. Daha farkly bir yapyda olacak bence herkesden ya para isteyecek yada senaryo yu bitirmek için dandik silahlar verdirtecekler.

• dövüş sistemine dair çok şey göstermediler. bu nedenle hala demon' s souls ve dark souls bu alanda bir numara. firmadan dolayı çok fazla beklentim yok. dragon dogma ayarında olursa ortalama üzeriolursa oynarım.
  • Şu güzelim oyunu F2P yaparak yazık ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.