Şimdi Ara

DEEP DOWN [PS4 ANA KONU] - PS4 EXCLUSIVE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
14.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Akşam yine satış yedik

Beni aradın mı sordun mu ?
    Gece geç yattım bir de çağırırsın diye.
    Ben sana bakıyorum beni ne bekliyorsun.
    Gir 1 saate oynayalım.
  • F2P olduğunu duyduktan sonra bu oyun benim için bitmiştir. Tebrik ederim capcom diyor bu firma harici diğer firmaların oyunlarına devam diyorum.
  • Telveizyon müsait değil , maç izleniyor , bitince sen beni ararsın dedim ama neyse . Bir ara oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Eylül 2013; 18:09:06 >
  • Evet bi' oyun daha patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sykkµno

Evet bi' oyun daha patladı.

Patladı derken? :)

Bence bu gameplay ile oyuna ısınan insanlar daha da artacaktır. Tek kötü yanı oyunun F2P olması.
  • Bilmiyorum nasıl olacak ama şu F2P olayı acaip canımı sıkıyor. Keşke adam gibi single'ı da olan, şöyle güzel senaryolu bir oyun yapsalardı.
  • Deep Down'dan müthiş iki yeni video daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Ekim 2013; 9:04:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Gayet tatmin edici buldum ben.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xoe

quote:

Orijinalden alıntı: Sykkµno

Evet bi' oyun daha patladı.

Patladı derken? :)

Bence bu gameplay ile oyuna ısınan insanlar daha da artacaktır. Tek kötü yanı oyunun F2P olması.

Ondan değil hocam.Bu forumda daha oyun çıkmadan her oyunu patlatıyolar da ondan dedim.Yoksa ben umutluyum bu oyundan.
  • F2P olması başlı başına bir felaket. Ayrıca tanıtım videosunda herkes gaza gelmişti Real Time uçucaz, Kaçıcaz diye. Gameplay gördükten sonra ciddi anlamda bir hayal kırıklığı var. Bu oyun bana uzak olsun.
  • Oyunun içeriği, sunacağı şeyler bilinmezken yine asılıp, kesilmiş. Hayır yani işin komik tarafı, paralı olan oyunlar bugün insanları daha fazla keriz yerine koyuyor. Oyunu aldıktan sonra oynanışla, hikaye vs. ile ilgili kırk tane dlc çıkartıyorlar. F2P oyunlar en azından oyunu bedava sunuyor ve bugün hiç bir ücret ödemeden müthiş bir zevkle oynanan onlarca F2P oyun var. Komik oluyor bu tip uyduruk yorumlar.
  • Hayatımda gördüğüm en sallamasyon yorumlardan. F2p oyun dünyasına ihanettir. Oyun bedava, içerik donuna kadar paralı. Hangi konuya baksam fanlıktan ölüyorsun. 2 dk fanboyluğu bıraksan ölmezsin ama hiç merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız oyun grafiksel olarak ilk gösterilen video ile aynı ama animasyon akıcılığı olarak gerçekten fark var.Onun dışında kaplama kalitesi ve efekler ilk video ile aynı.
  • Vay be gerçekten de ilk tanıtım videosundaki grafiklerle geliyor oyun.Şimdiye kadar bir oyunda görülen en gerçekçi dragon bu oyunda olmuş.Ah bir de single modu olsaymış tadından yenmezmiş.
  • Capcom'a teşekkür etmek lazım aslında.Dead rising çöpünü ms'a kakaladı bize mis gibi oyun geliyor.
  • Oyun F2P , single player modu yok belki çok keyif vermeyecek ama grafik kalitesine bakınca 3-4 sene sonra çıkacak oyunları düşünemiyorum bile.
  • Deep Down'daki Duygu Sisteminin Ayrıntıları

Capcom'un Playstation 4'e özel olarak hazırladığı free-to-play aksiyon-rpg oyunu Deep Down'ın "duygu sistemi" hakkında açıklama yapıldı. Duyguların değişimi zindanların da değişmesini sağlayacakmış.

Açıklamalara göre oyunda "mementos" adlı bazı kalıntılarla karşılağacağız. Mementos denilen şey bir bakıma bazı insanların duyguları ve bu duygular zindanlarda büyük değişimlere yol açacak. Örneğin öfke dolu bir "mementos" ile karşılaşınca zindanlar alevlerle kaplanacak. Keder dolu bir mementos ise heryeri buza çevirecek.

Bunların yanında bazı noktalarda "ışık" veya "karanlık"la karşılaşabileceğiz. Bu da "umut" düzeyinin ne kadar yüksek olup olmadığını gösterecek. Deep Down'ın en erken 2014 yılının ortasında çıkması bekleniyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deep_Downdaki_Duygu_Sisteminin_Ayrintilari-46292.htm

• Deep Down'daki Zırhlarla İlgili Ayrıntılar

Capcom'un Playstation 4'e özel olarak hazırladığı free-to-play aksiyon oyunu Deep Down ile ilgili bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bu defa zırhlarla ilgili bilgiler verildi. Oyunda zırhlar da oynanışı önemli ölçüde etkileyecekmiş.

Geliştiricilerin açıklamasına göre oyundaki zırhları gideceğimiz zindan türüne uygun olarak seçmemiz gerekiyor. Bunun yanında zırhların çeşitli parçalarını birleştirip kendimize özgü zırhlar da elde edebilecekmişiz. Böylece farklı özelliklere sahip zırhların parçalarıyla daha güçlü karışımlar elde edeceğiz.

15 yüzyıldaki zırhlardan esinlenerek Deep Down'ın zırhlarını hazırlayan Capcom, gerçekçi zırhların yanı sıra gerçek üstü zırhlar da sunacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deep_Downdaki_Zirhlarla_ilgili_Ayrintilar-46652.htm

DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.