Şimdi Ara

DEEP DOWN [PS4 ANA KONU] - PS4 EXCLUSIVE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
14.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

cok iyi değ,il gibi
  • güzelmiş
  • YENİ VİDEO

• Deep Down'dan Yeni Bir Tanıtım Videosu

E3 2013 etkinliğinde gerçekleşen PlayStation 4 sunumunda kendini gösteren ve görsel/atmosfer duruşuyla heyecana sebep olan ancak hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığımız için halen gizemini koruyan Deep Down adına yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Gelen video ile birlikte oyunun bazı içeriğiyle ilgili detaylara kavuşuyoruz aslında. Siliconera tarafından yapılan haberde oyunun Japon teaser sitesinde "internet bağlantısı gerektirmektedir" ibaresi yer alıyor. Tanıtım videosunun başında çıkan Capcom Online Games logosu ise yapımın bir Online RPG oyunu olma olasılığını arttırıyor.

Deep Down hakkında kesin bilgiyi ise TGS 2013'de yapılacak olan tam sunumda kavuşacağız

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deep_Downdan_Yeni_Bir_Tanitim_Videosu-40474.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• son gelen teaser dan sonra sonra kilitlenmiş :D yazık oldu.
  • bu oyunun ismi bana hep eiffel 65 in sarkisini hatirlatiyor,

• quote:

Capcom director says “Deep Down” engine was made in response to high-quality western games, says he was worried “we’ll be left behind”

http://gamingeverything.com/capcom-director-says-deep-down-engine-was-made-in-response-to-high-quality-western-games-says-he-was-worried-well-be-left-behind/

• Bir an için oyun grafiği olduğuna inanamadım.PS4 bu kadar grafiği kaldırabilcek bir cihaz ise biz 2-3 seneye kadar gerçeğe yakın grafikli oyunları çok rahat oynarız.Capcom'a helal olsun...

• Deep Down Xbox One'a Gelmeyecek, PS4 de çıkacak !

Deep Down'ın Playstation 4'e özel olacağı konuşuluyor. Sony tarafından hazırlanan listelerde de oyun PS4'e özel olarak görülüyor. Buna karşın özellikle Capcom'un "konsola özel" oyunlar konusunda çok da güvenilir bir firma olmadığını geçmişteki örneklerden (Resident Evil 4 olayı) biliyoruz.

Capcom'un en önemli isimlerindne Yoshinori Ono, Deep Down'ın Xbox One'a gelip gelmeyeceği sorusuna net bir yanıt verdi. "Oyun Xbox One'a gelmeyecek, PS4'e çıkacak"

Deep Down'ın 19-22 Eylül tarihleri arasında Japonya'da düzenlenecek Tokyo Game Show 2013'te oynanabilir olarak karşımıza çıkacağını hatırlatalım. Oyuncular oyunun ilk videosundan çok etkilenmişlerdi ve bu oyundan beklentiler de büyük.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deep_Down_Xbox_Onea_Cikacak_mi-41474.htm

• Oyun içi ilk videosu için 19-22 Eylülde TGS 2013'ü bekliyelim.

DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

• SİPAHİ_ den önce davrandım

Oyun dünyamızda ama 2064 yılında geçiyor gibi O_o AC serisi gibi bir olay veya başka bir Japon fantazisi çıkacak konunun altından.

• Eurogamer'ın raporuna göre yapım 2094'de ve New York'da geçiyor. Tokyo Game Show'da daha fazla bilgiye erişeleceği belirtilen yapımın rastgele canavarlara sahip online bir yapım olacağı ve değişken zindanlara sahip olacağını belirtti. Online multiplayer fonksiyonunda 4 kişiye kadar destek vereceği de belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Eylül 2013; 18:04:18 >
  • On numero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Eylül 2013; 18:33:52 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Eylül 2013; 19:43:17 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

• Yaratık tasarımları sağlam görünüyor.
  • Online olmasını geçtim. En son yayınlanan videosu biraz hayal kırıklığına dönüştü. O yaşlı adam ile oynamak istiyorum. Konserve kutusu gibi her yeri sırh kaplı adam ile değil. İlk videosunda adamın ejderha ya verdiği tepki on numara idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep Down, Tablet Desteği de Sunabilir

Capcom'un merakla beklenen online aksiyon oyunu Deep Down'ı Playstation Vita ekranından remote play desteği sayesinde oynayabileceğimiz kesinleşti. Zaten Sony yetkilileri geliştiricilere bu özelliği koymalarını zorunlu yapmıştı.

Bunun yanında Deep Down'ın akıllı telefonlar ve tablet desteği sunması için de çalışmalara başlanılmış. Günümüzde artık oyunlar tabletlere ve akıllı telefonlara ciddi biçimde destek vermeye başladılar. The Division ve Beyond: Two Souls gibi oyunlar buna örnek gösterilebilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deep_Down_Tablet_Destegi_de_Sunabilir-41583.htm

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.