Şimdi Ara

DEEP DOWN [PS4 ANA KONU] - PS4 EXCLUSIVE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
14.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

oyun içiyse birkaç yıl içinde cıkacak oyunları düşünemiyorum

oyun içiymiş işte birader, ben de cgi diye düşünmüştüm. bu kalitede GOD OF WAR & UNCHARTED oynamak için bütçeme sınır koymuyorum

Aynen Quantic Dream'in CEO su David Cage 20 Şubat daki konuşmasında PS4 için

"Artık önümüzdeki tek engel hayal gücümüz"

Quantic Dreamen in PS4 de yapabileceklerinin sınırı olmadığını belirtmişdi

Sipahi kardeşim bir de Quantic Dream var di mi? Onu nasıl unuturum, zira bu nesilde en sevdiğim oyun Heavy Rain idi. Yalnız Beyond çıkınca adı üstünde şimdiki oyunların çok ötesinde bi oyun olacak. Kendi adıma bu neslin en iyi oyununu oynayacağıma adım gibi eminim. PS4'te David Reis aklımızı başımızdan alacak yine, galaksi dışına gider gider geliriz artık. Aiiiiiiiggghhhhttttttttttttttttttttttttttttt holly şit

inşALLAH kardeş Naughty Dog neler yapar bu alete, Kojima keza öyle zira Kojima san PS4'e özel MGS oyunu yapacağını açıkladı, MGS5 gelir bizde dört köşe oluruz .

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

oyun içiyse birkaç yıl içinde cıkacak oyunları düşünemiyorum

oyun içiymiş işte birader, ben de cgi diye düşünmüştüm. bu kalitede GOD OF WAR & UNCHARTED oynamak için bütçeme sınır koymuyorum

Aynen Quantic Dream'in CEO su David Cage 20 Şubat daki konuşmasında PS4 için

"Artık önümüzdeki tek engel hayal gücümüz" demişdi.

Quantic Dreamen in PS4 de yapabileceklerinin sınırı olmadığını belirtmişdi

haklısın üstad ben hemen almıycam zaten oyunlar birazgöstersin kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GDC 2013 arifesi Sony, Microsoft PAX East 2013 etkinliğinde 22-24 mart da yerini alıyor. Ayrıca Capcom, Ubisoft, Square Enix, Bethesda gibi yapımcılarda boy gösterecek.

Capcom PAX East 2013 etkinliğinde Deep Down adlı oyunun gerçek ismini açıklayacak ve oyun adına yeni vidyolar görseller paylaşacak. Dört gözle bekliyoruz.

official site.http://east.paxsite.com/

Capcom'un PAX East 2013 etkinliğinde göstereceği oyunlar.

Remember Me
    Lost Planet 3
    Resident Evil: Revelations
    Darkstalkers Resurrection
    Dragon’s Dogma: Dark Arisen
    Monster Hunter 3 Ultimate
    Capcom Arcade Cabinet
    2 Yeni Duyurulmamış Oyun

DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Mart 2013; 17:36:23 >

• Deep Down icin gosterilen videodaki goruntulerin real-time olmasi imkansiz arkadaslar, kendimizi kandirmayalim. Videoyu 1080P olarak izlerseniz goreceksiniz ki boyle grafiklerin yarisi su anda gordugumuz hicbir oyunda yok. Crysis 3 Max Detail`deki grafikler bile bu goruntulerin yaninda oyuncak gibi kaliyor. Bu grafikleri real time render lamak ancak PS5`e nasip olur. Normal bir sinematik video izlettiler iste ilgi cekmek icin. Bunu da basardilar. Zaten oyun firmalari bu yola cok sik olarak basvuruyor, Ps3`un duyurusunda da birsuru CGI izlettiler millet de real time sandi ilk aylarda. SOnra dustu maske. Bu video da normal bir sinematik, goz boyamak icin yapilan klasik uckagitlardan biri. Hem bir dusunun, bazi etkileyici videolarin basinda "this is real time"...vs gibisinden bir sey yazar bu videonun basinda neden yazmiyor oyle bir sey? Madem real time capcom yazmaz miydi bunu videonun basina? Boylece yer yerinden oynardi, ama yok. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 13 Mart 2013; 14:21:37 >
  • benim korkum eight days olayına dönmesi bu oyunun...
  • Capcom'un Playstation 4 için Duyurduğu Deep Down'ın Resmi Sitesi Açıldı

Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.d-down.jp/

Sitede oyunun ilk teaser videosu ve arkaplanda bazı ekran görüntüleri bulunuyor.

Phanta Rei (Yunan filozof Herakleitos'un "Herşey Akar" anlamında sözünden gelme) adlı oyun motorunu kullanan Deep Down ilk videosuyla Playstation 4'ü bekleyenleri fazlasıyla etkilemişti. Grafiksel olarak üst düzey bir oyun olması beklenen Deep Down, Monster Hunter ve Dark Souls havası taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Mart 2013; 9:30:23 >
  • bu oyun acayip olacak

• Skyrim'i devirir bu oyun. Yazıyorum buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Skyrim'i devirir bu oyun. Yazıyorum buraya

Skyrim ile ayni turde bir oyun degil ki bu. Skyrim Open world bu oyun ise daha cok zindanlarda gececek. Skyrim`i devirebilecek oyun 2 tane var su anda: Open World olacagi soylenen Witcher 3 ile yine Open World`umsu olacagi aciklanan Dragon Age 3. Belki bunlar devirebilir Skyrim`i. Bekleyip gorucez. :)

Bu oyun icin ise cok heveslenmemek lazim zira gosterilen videodaki grafikler next gen in de otesinde. Cok buyuk ihtimalle sinematik falandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 17 Mart 2013; 12:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Skyrim'i devirir bu oyun. Yazıyorum buraya

Skyrim ile ayni turde bir oyun degil ki bu. Skyrim Open world bu oyun ise daha cok zindanlarda gececek. Skyrim`i devirebilecek oyun 2 tane var su anda: Open World olacagi soylenen Witcher 3 ile yine Open World`umsu olacagi aciklanan Dragon Age 3. Belki bunlar devirebilir Skyrim`i. Bekleyip gorucez. :)

Bu oyun icin ise cok heveslenmemek lazim zira gisterilen videodaki grafikler next gen in de otesinde. Buyuk ihtimalle sinematik falandir.

Bu oyun open world değil mi ? Ben öyle sanmıştım. Gerçi bu grafikte ve akıcılıkta olursa oyun devirir gene de

• yeni skyrim devirir dediklerinizide

• Hadi Capcom.Bize biraz bilgi ver
  • Oyun mu film mi çözemedim
  • e3 t gamepay gelse keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber yok mu hiç ?
  • quote:

Capcom: Deep Down “has nothing to do with Dragon’s Dogma”

http://gematsu.com/2013/06/capcom-deep-down-has-nothing-to-do-with-dragons-dogma

• Capcom: Deep Down'ın Dragon's Dogma ile İlgisi Yok

Capcom'un Playstation 4'ün duyurusunda videosunu yayınladığı Deep Down adlı oyunu ile ilgili bir açıklama yapıldı. E3 fuarında gösterilmeyen oyunun Dragon's Dogma'nın devamı olabileceği tahmin ediliyordu, ama Capcom'a göre durum öyle değil.

Capcom'un başkan yardımcısı Christian Svensson'ın açıklamasına göre her iki oyunun birbiriyle bağlantısı yok. Yani Deep Down yepyeni bir proje. Böylecce çok sayıda oyuncunun tahmini de boşa çıktı.

Bakalım Capcom, Panta Rhei adlı oyun oyun motoruyla geliştirdiği Deep Down'ı tekrar ne zaman gösterecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Capcom_Deep_Downin_Dragons_Dogma_ile_ilgisi_Yok-39261.htm

• Dark Souls / Demon's soul gibi olursa çok iyi olur
  • ne olcak bu oyun bakalim

• Deep Down'dan Oyun içi Bir Görsel

Street Fighter'ın tasarımcısı olan Yoshinori Ono, Capcom'un merakla beklenen oyunun Deep Down'ı oynarken çekilen bir fotosunu yayınladı. Bu fotoğraf her ne kadar çok net olmasa da, ilk oyun içi görseli sunma özelliğini taşıyor. Yoshinori Ono'nun açıklamasında şu sözlere yer verdi.

"Deep Down'da istikrarlı bir ilerleme sağlıyoruz. Playstation 4 sürümünü tek kişilik oynayabilecek durumdayız. Yakında oyunu tam olarak gösterebilecek miyiz acaba?"

Yoshinori Ono'nun "oyunun Playstation 4 sürümü" demesi de dikkatimizden kaçmadı. Eğer Deep Down'ın Xbox One sürümü de açıklanırsa bu hiç şaşırtıcı olmaz; çünkü Capcom son dönemlerde genellikle multiplatform çalışıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deep_Downdan_Oyun_ici_Bir_Gorsel-39299.htm

DEEP DOWN  [PS4 ANA KONU]  - PS4 EXCLUSIVE

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.