arkadaşlar deep freeze nin tüm versiyonlarını denediğim halde naomi-tr filtre programı ile birlikte çalışmadı yani filtre devre dışı kalıyor nasıl oluyorsa.naomi-tr yi herkese tavsiye ederim en harika 2 tane filtreleme programı seç deseler bir tanesi naomi derim. ısrarla deep freeze ile naomi yi birlikte kullanmak istiyorum. bu konuda bilgili arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.teşekkürler.
senin yerinde olsam deepdreezi değiştiririm bence..
deepfreze le alakası yoktur muhtemelen virüstür benim başıma geldi deepfreeze +başka bir filitre programı vardı filitre programı kapanıyordu virüs buldum klez virüsü(virüs aktif programları kapatabiliyor ) bi bak istersen
quote:
Orjinalden alıntı: mnevzat
deepfreze le alakası yoktur muhtemelen virüstür benim başıma geldi deepfreeze +başka bir filitre programı vardı filitre programı kapanıyordu virüs buldum klez virüsü(virüs aktif programları kapatabiliyor ) bi bak istersen
Hayır virüs değil. Kesinlikle çalışmıyor yada eksikçalışıyor. Bir int.kafe ye kurmuştum aynı problem orda da olmuştu. şu anda akınsoft un programını kullanıyoruz şimdilik sorun yok.