Şimdi Ara

DEEP FREEZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAW 10 KERE KONU ACTIM HALA TIK YOK BİRİ SOLESİN ARITK
    NASIL SİLCEM SU DEEP FREEZE 6.0 I OYNA GİREMİYORUM BİRAZDA SURAYA VAKİT HARCASANIZ DİYORUM

• ctrl+alt+shift+f6 ya bas sonra deepfreze şifreni gir ordan unistaly var tıkla sil bu kadar arkadaşım
  • İSTE BENDE YOK O DUR SS CEKCEM SANA OLE YARIDM ET
  • aga deep freeze yi silemezsin format atman lazım bende vardı ama ben format attım
  • deep freeze i kurduğun install dosyasını çalıştırdığında
    karşına unistall seceneği gelecketir.
    oradan silebilirsin
  • CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuş kombinasyonu kullanarak açılacak pencereye daha önce belirlemiİ olduğumuz şifreyi yazmak olacaktır. Şifrenizi girdikten sonra karşınıza gelecek Boot Control bölümünden bilgisayarın bir sonraki açılışında programın çalışıp çalışmamasını sağlayabilirsiniz. Boot Thawed seçeneği korumayı kaldırırken Boot Frozen seçeneği korumayı sağlayacaktır. İster korumayı kaldırmak ister sağlamak adına olsun bu bölümde yaptığınız değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir. On Time Password Uzun süre önce kurduğunuz Deepfreeze programının şifresini unuttunuz, belki de hiç şifre vermediniz. Bu durumda Deepfreeze’i sisteminizden kaldırmanız dahi mümkün değil. Peki ama ne olacak şimdi? CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuİ kombinasyonu ile çalıştırdığınız deepfrezee programının üzerindeki TOKEN numarasını bu bölüme yazıp “Generate OTP” düğmesine tıklayacak olursanız programa ulaşabileceğiniz şifreye sahip oluyorsunuz. DeepFreeze Kaldırılması Program kendini sistemden kaldırabilmek için oluşturduğunuz kurulum dosyasına ihtiyaç duyuyor. Aksi takdirde kaldırmanız mümkün değil. Birde korumanın kaldırılmış olması gerekli. Yapmanız gereken kurulum dosyasına çift tıklayarak açılan pencereden “Uninstall’ı seçmeniz

ALINTIDIR EK:
    oncelikle Deep Freeze'i pasif duruma geciriniz. Sonrasinda bilgisayarinizi restart ediniz. Ardindan Deep Freeze setup.exe kurulum dosyasina cift tiklayip calistiriniz. karsiniza cikacak olan kurulum ekraninda size uygun olan isletim sistemini sectikten sonra (kurulum yapar gibi) ikinci gelecek ekranda Install secenegi yerine Uninstall secenegini seciniz. Bu sayede Deep Freeze sisteminizden silinmis olacaktir. Yani setup dosyasi ile install edip kurdugunuz gibi uninstall'da ayni sekilde gerceklesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkesmen -- 1 Şubat 2007; 9:34:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wasted321

YAW 10 KERE KONU ACTIM HALA TIK YOK BİRİ SOLESİN ARITK
    NASIL SİLCEM SU DEEP FREEZE 6.0 I OYNA GİREMİYORUM BİRAZDA SURAYA VAKİT HARCASANIZ DİYORUM

Bak kardesım ..Deep Freeze i Sıfrenı gırıp pasif hale getıreceksın...
    Daha sonra Deep freeze ın setup ı na tıklayıp Uninstall yapıcaksın..Sonra makına kendıne reset atıcak...
    Deep freeze ın boylece kalkmıs olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.