Şimdi Ara

DEEP FREEZE 5.50 FULL SON SÜRÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://members.lycos.co.uk/maviname/DeepFreeze550Full.zip

Sag Tus Hedefi Farkli Kaydet = Right Click Save As

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumiyum -- 2 Ağustos 2005, 23:23:05 >

• peki tam sürümmü bu???
    en önemlisi uninstali varmı?
    vede istediğin bölümü koruma altına alabiliyormusun???
  • Bu nasıl iş anlayamadım. Ben az önce DeepFreeze 5.50 yi indirdim, 21 mb tı. Sizin verdiğiniz adresteki ise 2 mb.
  • Dosyalar hata veriyo bende
  • 5.50 ne ?? standartmı professionalmı ne? artı bu program ücretli olduğundan yasak olabilir böle bi başlık/imza ve eğer deepfreeze kullanmak istiyen arkadaşlar varsa öncelikle 60 gün trial yükleyip kullanmalarını tavsiye ederim biçok bilgisayara kurdum nedenini bilmiyorum ama bazı bilgisayarlarda arayüz çıkmıyo ve aktivasyonunu kapatıp uninstall edemiyosunuz.. e haliyle hiçbişey yükliyemiyosunuz bilgisayara.. he trial yüklerseniz bios ayarlından(bilgisayar açılırken DEL tuuna bastığınızda) tarihi 1 yıl ileri alırsanız 60 gün trial olduğundan süresinin geçmiş olacağını farkedip kendi aktivasyonunu iptal edicektir ve yükleme yaptığınız programlada uninstall yapabilirsiniz..
  • Deep Freeze programinin son versiyonu olan 5.50 sürümü son kullanici icin tarafimizdan ozel olarak hazirlanmistir. Sürücü secme sansi yoktur. Uninstall etmek icin ilk once pasif hale getirip sonra deep freeze yukleme programini calistirmaniz gerekir. Hic bir sekilde crack ve benzeri programlara ihtiyac duymaz. Orijinal Enterprise versiyonundan hazirlanmistir. Kullanimi süresi sinirsizdir.
  • sürücü seçme şansımız yok yani o zaman cafelere hitabediyor.
    paylaşım için saol.
  • yumiyum kardeş verdiğin link çalışmıyo
  • Linkin üzerine farenin sag tusuyla gelip hedefi farkli kaydet derseniz yuklemeye baslar
  • teşekkür
  • uninstall edemiom yaw bi el atın nedir anlamadım service sini durduramiom win acılırken falan biseye mi basioz
  • Uninstall etmeniz için öncelikle pasif durumuna getirmeniz lazim. Sonra yukleme yaptıgınız programı calıştırıp uninstall secenegini secip bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.
  • ok orendim :) shift +leftclick mis :P yaw nie bole bise yapmislar anamadım direk tiklayınca acılmıo tam net cafelik program harbiden eheh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.