Şimdi Ara

Deep Freeze 6 Kapalı fakat işlem yapıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deep Freeze i kaldırmak için uygulanan bütün herşeyi denedim fakat makina açıldığında deep freeze otomatik kapanıyor. ctrl+shift+alt+f6 tuşları işlemiyor kaldırmak için setup ına giriyorum fakat kaldırmak için önce diable yapnaız gerekiyor diyor. yani deep freeze i açıp disable yapamıyorum fakat makinada çalışıyor gibi gözüküyor. tuhaf bi durum deep freeze hiç bi şekilde kalıdramıyorum .
    Saygılar..

deep freeze 6 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaLiL4EvEr -- 20 Kasım 2006; 19:11:13 >

• arkadaşım >>>deepunfreezer1.6<<< bu pro muhtemeldirki derdine derman olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocyigit -- 20 Kasım 2006; 21:55:14 >
  • aynı sorun bendede var.. bir bilgisiolan varsa " lawer.volkan@gmail.com " adresine mesaj atabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkurler..
  • deep unfreezer işlem görmüyor onu denedim ama olmadı tekrar format atıp tekrar ghostmu yapıcaz yaw ? nefret ediyorum bu durumdan
  • ark.lar mrb.
    bende bugun 6.0 sürümünü kurdum.
    restart attı
    açılışta aktif haldeydi
    ctrl+shift+alt+f6 yaptım.
    şifre sordu
    ama ben şifre filan girmemiştim.
    panik oldum biraz:D
    sonra az bişey araştırdıktan sonra öğrendimki , ilk kurduğunuzda böyle oluyormuş.
    siz ctrl+shift+alt+f6 yapın ve boş bırakarak enter diyin.ondan sonra pasif yapabiliyorsunuz.isterseniz şifrede koyabiliyorsunuz.

ayrıca programı uninstal yapmak istiyorsanız:
    yukarıdaki dediklerimle programı pasif yapın.restart çekin
    pc açılınca kurulumu yaptığınız dosyayı çalıştırın .
    bu sefer karşınıza install yerine uninstall geliyor.
    anlatabildim inş.

benim merak ettiğim ise bu 6.0 versiyonu ücretsiz mi? birisi açıklarsa sevinirim.yani 60 gün kısıtlamalı değildir inş.
  • bu programı bende yükledim aynı olar arkadaşın anlattığı gibi

silinmiyo

sağ alt köşede ikon gitmiyo
  • zorlarsanız gider..zaten deepfreeze bir çok kişinin başına bela oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatımınTadı -- 26 Aralık 2006; 8:07:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.