Şimdi Ara

Deep Freeze kaldıramıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parolayı falan unutmadım ama boot thawed yapıyorum. Kurduğum dosyaya çift tıklıyorum ama uninstall seçeneği yok. Program ekle/kaldır'da zaten görünmüyor. Yardım edin lütfen yardımcı olan şimdiden çok teşekkürler...

8.38.220.5256 Deepfreeze Enterprise sürümü.

• Deep Freeze'in dosyalarının içinde kaldırma aracı olması lazımdı. Yani diskinizde kurulu olduğu dosyada DF8Std.exe gibi bir şey olması lazım. Öyle bir şey varsa onunla kaldırmayı deneyin. Deep Freeze'i kapatıp. Kaldırma aracını çalıştırın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Deep Freeze kaldıramıyorum YardımDeep Freeze kaldıramıyorum YardımDeep Freeze kaldıramıyorum Yardım

Bahsettiğiniz dosyalar bunlar mı kurulu olduğu yer C'de program filesta 2 tane exe uzantılı dosya var ama ikisine de çitf tıkladığımda hiçbir şey olmuyor

• grid2 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki Deep Freeze son sürümü değil. Version 8.51.220.5387 sürümünü indirip güncellemeyi deneyin. Güncellendiği zaman aynı setup ile kaldırmayı deneyebilirsiniz. Belki sizde ki sürümün dosyaları bozulmuş olabilir.

http://www.faronics.com/en-uk/document-library/document/deep-freeze-enterprise-release-notes
  • Kurulum aracı ile kaldırma yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yukarıdaki arkadaş da sanırım benzer bir şey ifade etmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürüm mü olması lazımmış güncelleyip deneyim bi hocam sagolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grid2 -- 15 Aralık 2017; 17:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN Bİ NAKIN DEEP FREEZE İNİRDİM SONRA DEEP FREEZEYİ SİLDİKTEN SONRA GİNE HERŞEYİM SİLİNİYO ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN THAW SPACE DİSKİ DE HALA SİLİNMEMİŞ NASIL SİLERİM YARDIM EDİN.........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.