Bildirim
cs kısayol silindi YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kısayol işte adı üstünde.Oyun komple pc'den silinmedi ki.
C:\Program Files\Valve\hl.exe ye bak -
Masaüstü Sağ Tıkla
Yeni > Kısayol
Ordaki Adres Yerine Cs Bulundugu Adresi Yaz sonunda da -nomaster -game cstrike yaz
Bende Böyle:
"C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike
Umarım yardımcı olabilmişimdir -
quote:
C:\Program Files\Valve\hl.exe ye bak
Telaş yapma bea ..bunu uygula o sunundakı valve ye gır ondan sonra cstrıke ye gır ordan cs.exe ye sag tıkla masaustune kısayol olustur de... bu kadar basıt ..SEN YENISIN GALIBA
Yanı kısaca c:/program files/valve/cstrike/counter strike.exe kısaol olustur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosted -- 28 Nisan 2008; 22:11:49 > -
Counter Strike, hl.exe nin bir modu olduğundan hl.exe'den yeni bir kısayol oluşturup sağ tıklayıp özelliklerden hedef kısmına yazman gerekenler şunlar :
C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike
Kalın yazıyla yazdığım kısım sende farklı olabilir nereye kurduysan artık ;)
Not : 1.5 ve 1.6 için geçerlidir. Tek fark kalın yazıyla yazdığım kısımın değişik olmasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letgo -- 29 Nisan 2008; 0:08:06 >
-
Eğer bunlarda olmaz ise bir patch yükle (v23 vb) Kısayol direk masaüstünde oluşuyor. -
Olmama ihtimali yok -
Ne kadar alakasız cevaplar vermişiniz. Biride yazmış sen yenisin galiba diye. 8 yıllık cs oyuncusuyum daha beta 5.2'yken cs_siege de tank sürerdim sanane.com'da. Zaten hayatında pc görmemiş biri bile oyunun klasörüne girip kısayol yapmayı bilir. Hl'nin kısayolundan oyuna girip cs'ye changegame yaparsanız sxe aktif olmuyo.. Ayrıca letgo'nun söylediği şeyi başta denedim parametre hatalı diyor herseferinde.. Benim aradığım masaüstündeki cs 1.6 kısayoluydu. Zaten buldum gerek yok artık. -
quote:
Orjinalden alıntı: letgo
Counter Strike, hl.exe nin bir modu olduğundan hl.exe'den yeni bir kısayol oluşturup sağ tıklayıp özelliklerden hedef kısmına yazman gerekenler şunlar :
C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike
Kalın yazıyla yazdığım kısım sende farklı olabilir nereye kurduysan artık ;)
Not : 1.5 ve 1.6 için geçerlidir. Tek fark kalın yazıyla yazdığım kısımın değişik olmasıdır.
bn de aynısını söyledim zaten (:::
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X