Şimdi Ara

cs kısayol silindi YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
53.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanlışıkla masaüstündeki kısayolu sildim hayrına upload etçek birileri varmı zaten 1 kb yardım pls bekliyorum

• Kısayol işte adı üstünde.Oyun komple pc'den silinmedi ki.

C:\Program Files\Valve\hl.exe ye bak
  • Masaüstü Sağ Tıkla
    Yeni > Kısayol

Ordaki Adres Yerine Cs Bulundugu Adresi Yaz sonunda da -nomaster -game cstrike yaz

Bende Böyle:
    "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike

Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • quote:

C:\Program Files\Valve\hl.exe ye bak

Telaş yapma bea ..bunu uygula o sunundakı valve ye gır ondan sonra cstrıke ye gır ordan cs.exe ye sag tıkla masaustune kısayol olustur de... bu kadar basıt ..SEN YENISIN GALIBA

Yanı kısaca c:/program files/valve/cstrike/counter strike.exe kısaol olustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosted -- 28 Nisan 2008; 22:11:49 >
  • Counter Strike, hl.exe nin bir modu olduğundan hl.exe'den yeni bir kısayol oluşturup sağ tıklayıp özelliklerden hedef kısmına yazman gerekenler şunlar :

C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike

Kalın yazıyla yazdığım kısım sende farklı olabilir nereye kurduysan artık ;)

Not : 1.5 ve 1.6 için geçerlidir. Tek fark kalın yazıyla yazdığım kısımın değişik olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letgo -- 29 Nisan 2008; 0:08:06 >

• Eğer bunlarda olmaz ise bir patch yükle (v23 vb) Kısayol direk masaüstünde oluşuyor.
  • Olmama ihtimali yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC res atıyor yardım lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar alakasız cevaplar vermişiniz. Biride yazmış sen yenisin galiba diye. 8 yıllık cs oyuncusuyum daha beta 5.2'yken cs_siege de tank sürerdim sanane.com'da. Zaten hayatında pc görmemiş biri bile oyunun klasörüne girip kısayol yapmayı bilir. Hl'nin kısayolundan oyuna girip cs'ye changegame yaparsanız sxe aktif olmuyo.. Ayrıca letgo'nun söylediği şeyi başta denedim parametre hatalı diyor herseferinde.. Benim aradığım masaüstündeki cs 1.6 kısayoluydu. Zaten buldum gerek yok artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: letgo

Counter Strike, hl.exe nin bir modu olduğundan hl.exe'den yeni bir kısayol oluşturup sağ tıklayıp özelliklerden hedef kısmına yazman gerekenler şunlar :

C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike

Kalın yazıyla yazdığım kısım sende farklı olabilir nereye kurduysan artık ;)

Not : 1.5 ve 1.6 için geçerlidir. Tek fark kalın yazıyla yazdığım kısımın değişik olmasıdır.

bn de aynısını söyledim zaten (:::

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.