Şimdi Ara

DeepCool GAMMAXX S40 (kule tipi soğutucu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7 3770k ile stock değerlerde deneme şansım oldu. Prime95 15 dakika çalıştı. Oda sıcaklığında 56 derece max. Sessiz çalışıyor diyebilirim nitekim 56 derecedeyken 950rpm ile dönüyordu. Fiyat performans ürünlerinden. Soğutuculu ramlere engel değil.
  • Ben pico satın almıstım 50 liraya a8 6600k işlemcimi 4.5 GHZ de prime 95 testinde 45 dereceyi geçirmedi.

Aklımda olan bir sogutucu aslında ama şuanki gittigi yere kadar gitsin bakalım. Bu arada üretici sayfasında ses seviyesi olarak maksimum devirde 26DB diyor. Gayet güzel bir deger.54CFM hava üflüyor. Benim picoda 54CFM hava üflüyor ve 34DB ses yapıyor. Ama S40 da 4 ısı borusu var benimkinde iki. Gerçi ne kadar ekmek o kadar köfte. Benim sogutucunun iki katı agırlıgı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 27 Şubat 2015; 20:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Ben pico satın almıstım 50 liraya a8 6600k işlemcimi 4.5 GHZ de prime 95 testinde 45 dereceyi geçirmedi.

Aklımda olan bir sogutucu aslında ama şuanki gittigi yere kadar gitsin bakalım. Bu arada üretici sayfasında ses seviyesi olarak maksimum devirde 26DB diyor. Gayet güzel bir deger.54CFM hava üflüyor. Benim picoda 54CFM hava üflüyor ve 34DB ses yapıyor. Ama S40 da 4 ısı borusu var benimkinde iki. Gerçi ne kadar ekmek o kadar köfte. Benim sogutucunun iki katı agırlıgı var.

hocam pico kullanımda nasıl rahatsız edici bi ses var mı? s40ın fiyatı kargoyla beraber 85 lira olmuş vazgeçtim gibi. özellikle gece film vs izlerken rahatsız edıcı sesi kesmek için bi soğutucu arıyorum

• tazmannia T kullanıcısına yanıt
    Boşta iken çok sessiz sıfır ses diyebilirim ama yükte sesli çalışıyor denilebilir. Fakat yükte iyi sogutuyor. Film felan izlerken çıt duymazsınız.Boşta 800RPM de çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Boşta iken çok sessiz sıfır ses diyebilirim ama yükte sesli çalışıyor denilebilir. Fakat yükte iyi sogutuyor. Film felan izlerken çıt duymazsınız.Boşta 800RPM de çalışıyor.

Aynen öyle, ben bir ara çalışmıyor sandım.
  • Bir kaç gün önce bende bu üründen sipariş verdim ve montajını yaptım. i7 işlemci ile kullanıyorum, panelden kontrol ettiğimde boşta 900 küsur değerde dönüyor işlemci sıcaklığı 30-35 derece arasında gidip geliyor. Kullanan biri olarak bu değerler normal midir hocam?
  • arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum. tavsiye edilir. fiyat performans açısından en ideal seçim. 90 derecedeki işlemcimi 45 ten yukarı çıkarmıyor 900rpm ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Bir kaç gün önce bende bu üründen sipariş verdim ve montajını yaptım. i7 işlemci ile kullanıyorum, panelden kontrol ettiğimde boşta 900 küsur değerde dönüyor işlemci sıcaklığı 30-35 derece arasında gidip geliyor. Kullanan biri olarak bu değerler normal midir hocam?

Fena değil sanırım i7 ler için normal çalışma sıcaklıkları nedir bilemicem ama boşta şu an nete bakınıyordum bir süre izledim 20-30 arası geziyor sıcaklık , fx 8350 için gayet memnunum... tabi kasanın durumu havalandırma vs faktörleride göz önüne almak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 18 Mayıs 2015; 21:39:30 >
  • bende bu fanı spariş ettim ama işlemcim 130w 4930k umarım işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

bende bu fanı spariş ettim ama işlemcim 130w 4930k umarım işe yarar.

Fana değildi ben bir kaç ay önce değiştirdim Akasa Venom AK-CCX-4002HP şimdi onuda yedek pc de phenom 2 955 ile kullanıyorum
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Ben OC yapmadan kullanacağım bunu umarım yeterli olur
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    kullandığınız kasa modeli nedir cpu soğutucusu boyut ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0653

Kasa Dark Scorpion olduğunu yazmış okuduğum kadarıyla
  • quote:

Zalman z3 plus kasa sogutucunun boyutlarini bilmiyorum ama s40 tan daha büyük kasayada sınırda sığdı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

Kasayi zalman z3 ile değiştim...

• quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

quote:

quote:

soğutucuyu ögrenebilirmiyim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Akasa Venom AK-CCX-4002HP

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akasa Venom AK-CCX-4002HP

aynı ürünü bende aldım çok işe yaradı

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    kasa Venom AK-CCX-4002HP uzunluğu ne kadar sessiz çalıştığını söylüyolar ama sizin görüşünüz nedir
  • quote:

kasa Venom AK-CCX-4002HP uzunluğu ne kadar sessiz çalıştığını söylüyolar ama sizin görüşünüz nedir

Sessiz gayet soğutucu yüksekliği yanılmıyorsam 16cm olmalı zalman z3 kasaya sınırda sığdı ... soğutucu üzerindeki 12 viper fanlar çok iyi aslında paraya kıysamda 4-5 tane alıp kasaya taksam diyorum oda kasadan pahalıya çıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 25 Ocak 2016; 20:26:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.