Şimdi Ara

deepfreeze den kurtulma yolları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
30.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayara deep freeze yükledik. Ne uninstall opsiyonu var ne de kapatabilmenin bi yolu var! Kaldıramıyoruz kapatamıyoruz. İşin kötü yanı bi iki driverı kurmadan kurmuşuz deepfreezei her seferinde yazıcıyı bile baştan kuruyoruz. Naapalım? Öneriler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

DeepFreeze Kaldırma Yöntemleri

DeepFreeze, bilgisayarınızdaki değişiklikleri kalıcı olarak önleyen bir donanım kilidi yazılımıdır. Ancak, DeepFreeze'i kaldırmanız gerekiyorsa, aşağıdaki yöntemleri izleyebilirsin:

Komut İstemini Kullanarak Kaldırma:

1. Başlat menüsünden Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın.
    2. "dfstub -uninstall" komutunu yazın ve Enter tuşuna basın.
    3. DeepFreeze sistemden kaldırılacaktır.

Güvenli Modda Kaldırma:

1. Bilgisayarını yeniden başlatın ve F8 tuşuna basarak Güvenli Mod'a girin.
    2. Güvenli Mod'da Başlat menüsüne gidin ve Programlar ve Özellikler'i açın.
    3. DeepFreeze'i listeden seçin ve Kaldır düğmesine tıklayın.

Kaldırma Anahtarını Kullanma:

1. DeepFreeze'i yüklerken kullandığınız kaldırma anahtarını bulun.
    2. Herhangi bir metin düzenleyiciyi açın (örneğin Not Defteri) ve kaldırma anahtarını girin.
    3. Dosyayı ".df" uzantısıyla kaydedin (örneğin: "key.df").
    4. Kaydedilen dosyayı DeepFreeze kurulum dizinine kopyalayın.
    5. DeepFreeze sistemden kaldırılacaktır.

Önemli Bilgiler:

• DeepFreeze'i kaldırmadan önce, önemli verilerinin yedeğini aldığından emin ol.
    • DeepFreeze kaldırıldıktan sonra bilgisayarındaki tüm değişiklikler kalıcı hale gelecektir.
    • DeepFreeze'i kaldırmak için birden fazla yöntem mevcuttur ve kullanılan yöntem, bilgisayarının özelliklerine ve DeepFreeze sürümüne bağlı olarak değişebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeşim deep freeze gibi program mı war yaaa...........

ctrl+alt+shift+f6 tuşlarına bas...
    ok de
    çıkan tabloda ortadakini seç ve ok de...restarttan sonra deep freezae iptal olucak...kırmızı çarpı yanıp sönewcek üzerişnde zaten...sonraki restarta kadar böle...sonraki restarttan sonrada tekrar deep freeze aktif olacak...

deep freeze i tamamen kaldırmak istiyorsan....

stup ı çalıştır..uninstall seçeneği aktif olucaktır...ve un install yapabilirsin böle..
  • gorev cubugundaki sagdaki deep freeze ikonunu sifte basıp cilf tıkla.sifreni gir.ok tıkla..cıkan menude 3 secenek var.en alttakini sec.bilgisayarını yeniden baslattıgında deep freeze artık aktiv olmayacak.artik unistall edebilirsin.(5.20 enterprise versiyonu için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katsumoto -- 27 Aralık 2004, 16:38:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripsy

bilgisayara deep freeze yükledik. Ne uninstall opsiyonu var ne de kapatabilmenin bi yolu var! Kaldıramıyoruz kapatamıyoruz. İşin kötü yanı bi iki driverı kurmadan kurmuşuz deepfreezei her seferinde yazıcıyı bile baştan kuruyoruz. Naapalım? Öneriler?

dostumö programı kurmuşsun ama kullaması nı bilmiyorsun. istediğin zaman ardadaşları tarif ettiği gibi şifreni girip programı deaktive edip istediğin bilgiyi kurabilirsin.

ayrıca illaki silmek istiyorsun. progrtamı deaktive ettikten sonra program ekle kaldırdan silebilirsin. birde setup dosyasnı çalıştırarak dene..
  • arkadaşlar herşey iyi hoş ta nu deep freeze'nin unsital dosyası bilgisayarda yoksa ve program ekle kaldırda da yer almıyorsa bu programı nasıl kaldıracaksın? artı olarak bunun şifresi nedir????? yardım allah aşkına!!!!!
  • deepfreeze'in setupuna bastan tıkla sankı kurulum yapıyormus gıbı.orda unnıstall yazar zaten ona tıkladıgın zaman kaldırırz deepfreeze.sıfre konusu ıse.deepfreeze kurulduktan sonra kendını yenıden baslatır.masaustu geldıgı zaman deepfreeze aıt bı uyarı cıkar ona tıkladıgın zaman new passaword der ordan ıstedıgın sıfreyı gırıp altınada aynı sıfreyı gırıp ok dedıgın zaman artık sıfresı degısmıstır.
  • deepunfreezer diye bir program var kurulumsuz çalışıyor. fakat şu anda hemen paylaşta bakım var dosyayı yükleyemiyorum ama nette bulursun. bende atarım olmazsa. yalnız kullanırken dikkat et. ben ilk denememde okulun labındaki bilgisayarda denedim, ne deepfreeze kaldı ne makine ne uygulama ayak üstü uygulamadan kaldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu söylenenlerin hepsi boş. Şifre konmuşsa bu şekilde hiç bişye yapılamaz. Şifre konmadı ise kurulum dosyasında uninstall ikonuna tıklayıp kaldırabiliyorsun sanırm.
  • eger eski tip deep freeze ise deep unfreezer isimli kucuk programla devredısı bırakabılıosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: risk

eger eski tip deep freeze ise deep unfreezer isimli kucuk programla devredısı bırakabılıosun.

selamun aleykum donanımhaberciler uzun zamandır siteye ugrayamıyorum neyse sizlere kendi buldugum yöntemimi acıklayacagım inşallah sizede yarar

Bu programı yönetmek için eger şifrelendiyse vede şifre unutulduysa risk arkadşımızın önerdgi program ile şifreyi aşıp yönetebiliriz veya;
    Deep freezi kaldırmak için
    Yapacagımız işlemleri başkabir sistem ile disket ve ya cd ile bilgisayarı boot etmemiz gerekiyor
    C:\Program Files içindeki Faronics klasörünü silin
    C:\windows\system32\config dizinin içindeki "system" dosyasına BAK uzantısını verin veya tekrar kullanmayacaksanız lazım degilse silin "ne oldu sisitem yok oldu ne yapacagız"
    C:\windows\repair klasöründen "system" dosyasını
    C:\windows\system32\config klasörüne kopyalayın
    bu işlemleri hazırladığım dosya ile yapabilrisniz İNDİR

Bunlar da olmadıysa dosyalarınız bişekilde yedekleyin bi salavat getirip FORMAT C:/Q/U yapın

• 147896 geçici şifre dene??
  • quote:

Orjinalden alıntı: exotik

kardeşim deep freeze gibi program mı war yaaa...........

ctrl+alt+shift+f6 tuşlarına bas...
    ok de
    çıkan tabloda ortadakini seç ve ok de...restarttan sonra deep freezae iptal olucak...kırmızı çarpı yanıp sönewcek üzerişnde zaten...sonraki restarta kadar böle...sonraki restarttan sonrada tekrar deep freeze aktif olacak...

deep freeze i tamamen kaldırmak istiyorsan....

stup ı çalıştır..uninstall seçeneği aktif olucaktır...ve un install yapabilirsin böle..

kardeş bu şekilde yap ..... yanlış hatırlamıyorsam orda üç seçenek olacak ..... eğer yanlış hatırlamıyorsam sen en alttakini işaretle ve tamam de..... eğer kaldırmak istiyorsan setubu çalıştır zaten setubu çalıştırınca orada uninstall seçeneğini göreceksin .... yani deep freezeyi kaldırmak istiyorsan önce etkisiz hale getireceksin sonra setuptan çalıştıracaksın ......

• eğer şifreyi hatırlamıyorsanız unfreeze diye bir program var . onu deneyin. şifre istemeden deep freeze yi aktif/pasif yapabiliyorsunuz

sevgiler..
  • arkadaşlar benimde bir sorunum var. deep freeze kurulu.windows dosyasınının içindeki perfect dosyasının içindeki kırıntıları temizleyip deep freeze in şifresini kapattım. windows tekrar açılmadı. bilgisayar sürekli reset yapıyor. açılıyor tekrar kapanıyor. güvenli modda açmaya çalışıyorum deep freeze in şifresi kapalı olduğu için tekrar reset yapıyor. yardımsever DONANIMHABER üyelerinden yardım bekliyorum. sevgiler....
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu bilgisayarıma yaklaşık iki hafta önce bu deep freeze denen programdan yüklemeye çalıştım ancak program kurulma aşamasındayken takıldı ve öylece kaldı.Kaldımak içinm kurulum dosyasını yeniden yükledim ama bu sefer de feep feeze yi bilgisayarnızdan kaldırmak için ilk önce kurulumunu tamamlayıp şifrelemeniz gerekmektedir diyor.Tam olarak kurulmamasına rağmen çalışıyor hala gevur malı =)c ve d sürücülerinde etkin hiç bir şey yükleyemiyorum bilgisayarıma format atmayı düşündüm ama içerisinde Eta yüklü olduğundan dolayı formatta atamıyorum bunun yanında etaya hiç bir bilgimi de kaydedemiyorum açılıp kapandığında tekrardan siliniyor bu propramdan acilen kurtulmam lazım bilgisayarıma bulaşmış virüsten bir farkı kalmadı yardımcı olurmusunuz acaba arkadaşlar denemediğim yol kalmadı...
  • öncelikle deepfreeze arkadaşın olduğu klasörü siliniz bir kaç dosya kullanımda olduğu için silinmeyecektir

daha sonra windows servislerinden deepfreeze servisini windowsla beraber açılmayacak şekilde ayarlayınız.

restart atınız ve deepfreeze in olduğu klasörü kaldırınız.
    tekrar restart atınız.
  • Dediğinizi uyguladım sonuç olumlu.Çok teşekkür ederim.
  • Deepfreeze'i Kaldırma yöntemleri:

-Eğer programın kurulumunda şifre verilmediyse: programın simgesine çift tıklanır parola ekranına bişey yazılmadan ok denir ve en alttaki seçenek işaretlenip pc resetlenir. Resetten sonra programın simgesi üzerinde çarpı işareti vardır. Bu programın devre dışı olduğunu gösterir. programı kaldırmak için kurulum dosyası tekrar çalıştırılır ve "uninstall" seçeneği seçilir. İşlem bittikten sonra pc resetlenir.

-Eğer verilen şifre hatırlanmıyorsa : deepunfreezer isimli program internetten kolayca bulunur ve çalıştırılır, pc resetlenir ve programın kurulum dosyası çalıştırılıp uninstall edilir.

-Eğer programın simgesine çift tıklandığında şifre girme ekranı gelmiyorsa: program simgesine çift tıklandıktan sonra ctrl+alt+delete yapılır açılan windows görev yönteicisinden "işlemler" sekmesinden "explorer.exe" seçilir ve sonlandırılır. Bu durumda programın şifre ekranı görüntülenir ve duruma göre yukarıdaki yöntemlerden biriyle program pcden kaldırılabilir.

• Arkadaşlar Ben DeepFreeze ' yi Komple Kaldırmak İsityorum . Bana Bir Yol Önerebilirmisiniz Lütfen Kafayı Ymek Üzereyim :(
  • "H:\YEDEK ANA MAKİNA\YEDEK\D\ÖzgüR\Program\Yazılım\Deep.Freeze.Standard.Edition.v7.22.020.3453"ben bunu nasıl düzelte bilirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.