Şimdi Ara

Asosyallikten kurtulma yolu...KESIN COZUM ! (Hobi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu fikir aklima 15 gün kadar önce geldi ve sizinlede paylasmak istedim.Oncelikle en az 1000TL ye yari prof , tam prof bir fotograf makinesi aliyosunuz.(Canon veya Nikon oneririm) cikiyosunuz disari herseyin fotografini cekiyosunuz.Bu sayede hem gezmis hem sıkılmamis oluyorsunuz.Ayrica kiz tavlamak icinde birebir Ornek Diyalog;
    -Merhaba, sizin gibi guzel bir bayanin fotografini cekmek isterim :) yada Merhaba fotografinizi cekebilirmiyim :)
    -Tabi, ne demek
    -aa ne guzel cikmis
    -Telefon numaranizi yada facebook adresinizi vs. verirseniz size atabilirim bu fotografi

gibi gibi :) Tamam derse iş sizdedir
    Hem sıkılmayacaksınız,hem hobi edinmis olacaksiniz,hem geziceksiniz, hemde yeni kisilerle tanismak icin firsat saglayacaksiniz

Edit : Ayrica tanidiginiz kizlarida evinize cagirabilirsiniz
    Orn:
    -Ya Alara profil fotogragin cok soluk cikmis neden ?
    -Bende bilmiyorum ki .s.s
    -Istersen fotograflarini cekebilirim studyomda prof. makinem var
    -Ciddimisin ne guzel olur :)
    (Studyo evde olucak beyler ) konusmada nerde oldugunu soylemeyin evinizin kapisinin onune gelince soylersiniz :)))

AYRICA BEKLEDIGIMIZ CEVAPLARI VERMEZLERSE SEYIMIZ SAGOLSUN BEYLER

BEYLER EMIN OLUN PROF ALDIKTAN SONRA SIZ KIZLARA DEGIL KIZLAR SIZE YAZICAK.ASOSYALLIKTEN KURTULMAK ICIN BIREBIR.AMA SOYLE DUSUNMEYIN KIZLAR BENIMLE PROF MAKINEM VAR DIYE KONUSUYOR FALAN.SIZ MUHABBETI KURDUKTAN SONRA GERISI GELIR

HEEE.... BUNLARIN HICBIRINI BECEREMEDINIZ OLSUN EN AZINDAN KALITELI VE GUZEL FOTOGRAFLAR CEKMIS OLURSUNUZ
    %90 ISE YARAR .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 17 Ağustos 2014; 17:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ne demek dicekti o da zaten
  • 1000 tlsi olan yardim etsin pls

• 1000 tlsi olan yardim etsin pls

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

tabi ne demek dicekti o da zaten

• Adam biraz bodoslama dalmış ama çok nadiren de olsa işe yarar bu, benim de aklımda bir süredir aynen 1000 liraya falan giriş seviyesi bir canon alma niyetindeyim fotoğraf hobisi cidden çok ama çok güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en acisiz olum yolu nedir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Örnek diyalog yanlış olmuş düzeltiyim : -Merhaba, sizin gibi güzel bir bağyanin fotoğrafını çekmek isterim
    -Git başımdan , sapık mısın nesin.
    (Yandan sevgilisi çıkıyor)
    ...
  • Mr. Debdebeli kullanıcısına yanıt
    Demezse seyin saolsun knkDunyada bitek o kiz yokya.Ama eminim ki 10 kizdan 5 i kabul eder rahatlikla...En azindan hobi edinmis olursun.Kiz tavlayamasan bile ama %90 ise yarar bu taktikler altin degerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 17 Ağustos 2014; 17:25:27 >
  • Gerçek diyalog:

-Ya Alara profil fotogragin cok soluk cikmis neden ?
    -Snne be slk :S
  • Bu kadar düşmeyin abi

Piyasada zibilyon tane kendini fotoğrafcı sanan insan varken.. Bu taktik tutmaz
  • Sen cok tersine denk gelmissin kardes Valla ben fikri verdin isteyen degerlendirebilir

• Dostum kisiye gore degisir.Ama cogunlukla ise yarar bir taktik.He diyelim yaramadi hobi edinmis olursunuz caniniz sikilmaz gezersiniz.He diyelim onada vaktin yok kaliteli ve guzel fotograflar cekmis olursunuz :) Her halukarda birsey kaybetmezsin

• cok uçma
  • Kaybedeceğin tek şey 1000 lira

Asosyallikten kurtulmak için o 1000 liraya kıyafet alır, saç sakala düzen verir, dişleri beyazlatır, olmadı spor yapar ve %95lik bir sonuçla kızı tavlar.
  • Dostum haklisinda bunu yapabilmen icin onve asosyallikten kurtulman lazim ;) Asosyal biri dediklerini alsa ne yazar evde oturduktan sonra Prof makine asosyal insani gercek hayata dondurucek bir çip gibidir

• Dostum haklisinda bunu yapabilmen icin once asosyallikten kurtulman lazim ;) Asosyal biri dediklerini yapsa ne yazar evde oturduktan sonra Prof makine asosyal insani gercek hayata dondurucek bir çip gibidir

• Oglum kızlar için bu kadar düşmeyin lan

• Haci sende anlamadin amac kizlar degil amac asosyallikten kurtulmak :)

• Onlarda : Tabi ne demek , aaa ciddimisin

Bizde : Ben sevgilisi hayırdır bi problemmi var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.