Şimdi Ara

Lise de asosyallikten nasıl kurtulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lise 1 e geçicem fakat 10 yaşımdan beri asosyalim.Lisede de böyle olmak istemiyorum biraz arkadaş çevrem olsun istiyorum.Ne yapabilirim beyler yardın edin.

• bişey yapamazsın artık bu durumuna alış
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

bişey yapamazsın artık bu durumuna alış

Azcık kurtulsam da yeter ya..Bir iki kere dışarı çıkabileyim o da olur.
  • Sürekli yeni arkadaşlar edin onların takıldığı ortamlara takıl hafta sonları yada hafta içi arkadaşlarınla çık dolaş sevgili yap onunla çık dolaş etkinliklere git

Bkn:paint ball, bowling, Bilardo vs vs
  • tiyatro, müzik, futbol, basketbol ekibine falan gir.
  • kendi kendne takılma git yanlarına konus sohbet et cevre yaparsın
    Bunu yapamam diyosan düşüncelerini dinleme napmak istiyosan öle yap yani kısaca :)
    Düşünme sadece yap

kısa sürede alışırsın zaten sonra sorun olmaz sessiz başlarsan zor toparlarsın ona göre..
  • Futbol veya basketbol oynuyorsan işin kolay okulda turnuva olur istemediğin kadar çevre yaparsın.

Merak etme lise çok değiştirir insanı büyük ihtimalle kurtulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gitar çal flüt çal keman çal lisenin korosuna katıl çetleşmek istiyosan msnyi vereyim Ali_Berk@windowslive.com
  • Forumun %90 ı asosyal yanlız değilsin
  • Biri selam verse piskolojim bozulur benim gidip nasıl konuşayım Gitar çalıyorum da bakasına çalamam
  • Ohooo senin işin ciddi bence psikologa falan görün..Kötü bir şey ima etmek istemedim belki psikolojik olarak destek alırsan kurtulabilirsin..Utanmana gerek yok, doğan şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnReyiz

Ohooo senin işin ciddi bence psikologa falan görün..Kötü bir şey ima etmek istemedim belki psikolojik olarak destek alırsan kurtulabilirsin..Utanmana gerek yok, doğan şeyler bunlar.

Yapma be

• Eğer bu durumdan şikayetciysen demekki senin karakterin bu değil. Senin bu durum fobi oluyo. Bunu yenmek kolay değil. Bazende ergenlikle ortaya çıkabiliyo. Bunu yenmen için ise bir tek yolu var korkunun üstüne gitmek. Yapıcağın şey şu karşına bilgisayarda bi resim aç ve onla sohbet et sonra şu omegle tarzı sitelere gir önce text olarak yazış sonra videolu yere gir ordan görüntülü chat yap eğer bu sana normal gelene kadar dene bakıcaksınki bayağı ilerleme kaydetmişsin. Daha sonra kendini konuşmaya zorla ne olursa olsun konuş başka bir yolu yoktur bu işin. Ne kadar çok konuşursan o kadar çok fobiden kurtulursun.

Birde yurtta kalman işe yarar. İlk başta sıkıntı çekersin sonra ancak sonra sonrea kesinlikle kaynaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A380 -- 7 Ağustos 2011; 14:44:55 >
  • Bende liseye geçcem bu sene . İlkokulda asosyallik problemi yoktu . Popüler bi insandım . Okulda ve dersanede , ama lisede nasıl sosyal bi insan olacağımı bilemiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Bende liseye geçcem bu sene . İlkokulda asosyallik problemi yoktu . Popüler bi insandım . Okulda ve dersanede , ama lisede nasıl sosyal bi insan olacağımı bilemiyorum .

Sen yine iyisin ben 10 yaşımdan beri asosyalim ya

Edit:Oha foruma 10 yaşımda üye olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 7 Ağustos 2011; 15:48:02 >

• spor spor spor, ben böyle atlattım, lise 2de voleybol futbol basketbola başladım 2yılda 4madalya topladım 1tane 1.lik kazandık. böyle olunca maclardada iyi oynayınca, biraz ilerlettikten sonra değişik kıyafetlerle maca cıkınca okulda tanınır oldum, her yaştan insan tanıyordu, zaten 1kere yarı finale gel iş tamamdır, kızlar gelir yanına ne süper oynadın vs diye, hele 1. veya 2.ol sınıfında eğelence oldugundan, maç haftalarında 1-2hafta etrafın kız kaynar ne oluyor lan dersin, utangaçlığı atarsın, sınfındaki kızlar arkadaşlarını çağırır onlarla takılırsın iyice g.tün kalkar artık cafeler vs takılırsın, sonra bu işler sıradanlaşır. Ben asosyaldim ama aşırı değildim erkeklerle takılıyordum, sorun kızların yanındayken heyacan yapmamdı, onuda 2,5 yıldır yaşamıyorum, aklımdan ne geçerse söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakk Wyld

quote:

Bende liseye geçcem bu sene . İlkokulda asosyallik problemi yoktu . Popüler bi insandım . Okulda ve dersanede , ama lisede nasıl sosyal bi insan olacağımı bilemiyorum .

Benim 7 yaşında ki üyeliğim var . Abim foruma giriyodu . Bende gireyim dedim . İlk profilim :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=17095

Allah kahretmesin çok utandım şimdi aynı zamanda da gülmek istiyorum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zakk Wyld

quote:

Benim 7 yaşında ki üyeliğim var . Abim foruma giriyodu . Bende gireyim dedim . İlk profilim :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=17095

Allah kahretmesin çok utandım şimdi aynı zamanda da gülmek istiyorum .

Benim de babama aldırdığım üyelik var 2003 üyeliği ama babam kullanıyor O zamanlar okumada bilmiyorum babamın iş yerind eresimelr e baka baka gezerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Forumun %90 ı asosyal yanlız değilsin

Yoo. Hepimiz kaslı, 1.90 boyunda, bol kızlı ortamlarda bulunan, günde sadece 1-1,5 saat internete göz atan sosyal tipleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Forumun %90 ı asosyal yanlız değilsin

Yoo. Hepimiz kaslı, 1.90 boyunda, bol kızlı ortamlarda bulunan, günde sadece 1-1,5 saat internete göz atan sosyal tipleriz.

Türkiye'nin en iyi lise/üniversitelerinede girebiliyoruz, hepimiz sınavlarda 1. oluyoruz ayrıca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.