Şimdi Ara

DeepWeb Stocks Ve Relatedx Dolandırıcılığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün sizlere DeebWeb Dünyasındaki İki Türk Sİtesinin dolandırıcılık Ağını Anlatıyorum.(Bizzat Yaşadım.)

Dostlarım iki sitenin linkini yazının sonunda bırakmış olucam merak edenler girip bakabilir.

Olay Şöyle İşliyor.

İlk önce Deebweb'de Gezerken bu iki siteye denk geldim.

Herkes gibi kolay para kazanma umuduyla araştırma içerisine girdim.

Yaptığımın yanlış olduğunu kaybedince anladım.:)

İlk önce formu buldum.

Forma üye oldum. İçerisinde envai çeşit bilgi ve insan var.

Ama sonradan tecrübe ederek öğrendiğim kadarıyla forum içerisinde scaam üyeler varmış.

Bunlar stocks sitesinden alışveriş yaptığını iddaa eden ve gerçek olduğunu resimlerle kanıtlayanlar.

olay orda başlıyor zaten.

adam ürün almış ve gelmiş kanıt olarakta resim atıyor.

tabi bunların hepsi düzmece

bu hesaplar önceden ayarlanmış sahte hesaplar.

Bende bu hesaplara güvenip ürün almaya karar verdim.

Binance üzerinden monero olarak stocks hesabına kripto gönderimi sağladım.

Neden monero diye soranlar olursa, Monero yapısı gereği takip edilemiyor. o yüzden site monero tercih ediyor.

Neyse ürünü aldım ve escrow açtılar.

Escrow sistemi şöyle çalışıyor.

Siz ürünü alıyorsunuz site paranızı havuzda kitliyor satıcı ürünü size ulaştırana kadar site parayı satıcıya aktarmıyor.

Ürünü aldım parayı yatırdım.

1 gün sonra siteye girdiğimde kullanıcı bulunamadı hatası verdi

başka hesap açıp admine yazdım

admin bana ddos saldırısı olduğunu hesapların açılacağını söyledi tabi ben anladım paranın uçtuğunu.

Hemen koşup olayı relatedx formunda nalatmak istedim.

konuyu açtım herşeyi yazdım. birde baktım 2 gün geçti tık yok tepki veren dahi yok. şaşırdım.

farklı bir hesapla forma üye oldum tekrar birde ne göreyim öyle bir konu yok.

BUnlar resmen şebeke olmuşlar.

uzun lafın kısası ben yandım siz yanmayın arkadaşlar. Yayabildiğiniz kadar yayın kimsenin canı yanmasın. Şuan bu ekonomide bu tuzağa düşen binlerce insan olacaktır. Aman dikkat elimden geldiğince bir çok foruma konu açıp bu olayı aktarıcam.

Kalın sağlıcakla.

Relatedx:

u5qv3yvsykj673jlpyw7udpxablrcu4szuvlaee2eljudwemr2ddv3yd.onion
    http://u5qv3yvsykj673jlpyw7udpxablrcu4szuvlaee2eljudwemr2ddv3yd.onion/index.php

Stocks:

stocksjoylqrctyy67fpa6z2ydvivgwj4ak2wqf7n2lxcteix6w5lgad.onion
    http://stocksjoylqrctyy67fpa6z2ydvivgwj4ak2wqf7n2lxcteix6w5lgad.onion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is012394 -- 26 Ağustos 2023; 9:8:19 >

• ürün aldım derken ne aldın ?

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

aklınca çalıntı mal almaya falan kalkmıştır, tokadı yemiş ağlıyor işte burada 

• Sana hak vermek için konuya girdim ama veremedim. 

• otoritesi olmayan bir alemde iş yapmaya kalkıyorsun. sonucu böyle olur.

yahu bırak deep web gibi takip olayının çok olduğu yerleri gerçek dünyadaki kumarhaneler bile yüksek para kazanacak olursan ödeme yapmayıp sepetliyolar seni. sonra gidip polise anlat da senin hakkını savunsun diye bekle. yani yeri belli olan kumarhane bile senin haklarını falan iplemiyor deep web'de tabii ki başına herşey gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bende dolandırıldım. Hibe denen bir olay var ona başvurdum. Bugün arkadaşın yaşadığı olayın aynısını yaşadım.Bende monero gönderdim aynı şekilde hesabımı kapatıp beni şutladı. Forumda büyük tiyatro dönüyor. Biz bir salaklık yaptık siz dikkat edin düşmeyin arkadaşlar.

• Aynn bide kpss soruları falan satılıyordu. President kullanıcı adı. Sonra relatedx de soruların doğru çıkması diye konu açıyorlar. Danışıklı dövüş var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

boş yapma.

• neferaz06 N kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun kardeşim. Aynı yolun yolcusuyuz..:) Sağlam tezgah ama.

• Fıkra gibi adam birde konu açmış.
    Ava giderken avlanmışsın kardeş ne anlatıyorsun sen :-)
    Bu da 5 bin liraya iPhone 14 pro Max alacağını sananın benzer kafasındaki eleman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Eylül 2023; 0:18:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.