< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExterminaTR -- 23 Ocak 2019; 13:51:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExterminaTR -- 23 Ocak 2019; 13:51:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
GÜNCELLEME:%30 ve %20 artık birleşmiyor.
Yaa arkadaş forumun kullanıcısı kurt olur diyoruz, açık gözlü olur diyoruz, sıcak fırsatçı diyoruz, potansiyel fırsat paylaşımcısı diyoruz ama boşa herhalde. Adam okuduğunu anlamada(Türkçe) bile başarısız Yok Msg, dfs geçmiyormuş, yok %30 ve %20 indirim %50 yapmazmış vs. siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Gece uykusuz uykusuz 3 parça ürün aldım öğlen kalktım kahvaltı yaparken dinç kafayla 3 ürün daha aldım. Hala Dfs msg geçiyor, mağaza teslim kargo ücretsiz. İndirimli ürünlerin üstüne de indirimler(%50) uygulanıyor. BECEREMEYENLERE; 1.Kampanya uygulamaya özel, uygulamayı indir. 2.Kabak gibi ilk açılış sayfasında olan kırmızı indirim sayfasına gir. 3. Yukarıdan sıralama ve filtreleme ile ürünleri ayrıştır. 4. Ürünleri sadece ve sadece o kırmızı kampanya sayfasında listelenenler arasından seç. Bir ürünü incelerken altta çıkan ÖNERİLERİMİZ sekmesinde ki ürünlere aldırış etme onlar kampanya ya dahil olmayabilir! 5.Sepete git, en alttaki kod kullanma bölümüne DFS20 veya MSG20 yaz. Her nedense MSG20 1 TL daha fazla indirim yapıyor. Hangisini kullanacağını biliyorsun değil mi ;) 6. Mağaza teslim seçersen 4.99TL kargo ücreti de silinmiş olur. 7. Ödemeyi uygulamadan yap. Kredi kartı veya ona bağlı sanal kart kullan. |
Bence inditex group dan alıyorlar hocam. Marka bağımlısı yeni nesilin son gözdelerinden çünkü onlar.
Resimi gözünde canlandır, ceket bershka dan, extra skinny fit jean altında tabi paçası kısa olacak, elde Starbucks kahvesi buzzz gibi olmuş artık dolaştırmaktan, diğer elde iphone, telefonu cebine koyduğu zamanlar boşta kalan el ile kahkul düzeltilir hep, geriye atar şöyle bi saçını. Avm lerin demirbaşlarından oldu bu tipler artık. Birde bugün karne günü sürü halinde bile görebilirsin gidersen. |
Bu Fiyatları ve ürünleri beğenmeyenler nerden alışveriş yapıyor merak ediyorum?
|
Kampanyadan yararlanmadığınız belli. İki indirimi de indirimsiz ilk fiyat üzerinden yapıyor. Yani %50 indirim oluyor.
|
22 kullanıcı 59 misafir. Dh'nin çözül(e)meyen baş sorunu
|
kod işi kapanmadan önce 1372 liralık alışverişe 686 lira ödedim.
|
DeFacto iyi de bu MNG sıkıntı. Ne zaman ürün alsak gelmiyor arkadaş. Şubeye gidilecek, şube de itin öldüğü yerde.
|
Sıkma canını paran cebinde kalıyor
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |